- 20 Ocak 2016
- 451
- 607
- 23
Arkadaşlar benim kız bekleyemedi gününü spinal sezeryan oldum cumartesi gece 38+0 da 2830 51cm ![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
bebiş gayet iyi, ben ilk gün zorlanıyordum ama gün geçtikçe baya farkediyor toparlıyorum![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Sayfalara hiç bakamadım başka doğum olan olduysa tebrik ederimm![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
hepinize yol arkadaşlığınız için çook teşekkürler iyi ki varsınız gerçekten
kocamaan öpüyorum![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
bebiş gayet iyi, ben ilk gün zorlanıyordum ama gün geçtikçe baya farkediyor toparlıyorum
![KK76 :KK76: :KK76:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk76.gif)
Sayfalara hiç bakamadım başka doğum olan olduysa tebrik ederimm
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
hepinize yol arkadaşlığınız için çook teşekkürler iyi ki varsınız gerçekten
![Kalp Kalbe Karşıymış :KK200: :KK200:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk200.png)
![KK68 :KK68: :KK68:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk68.gif)