Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gözünüz aydın canım, tebrik ederimmm, maşallah Eylül Ada'ya bol sütlü, ağrısız, gazsız, sancısız günleriniz olsun inşallah

Beyazmelek16 Allah sabır versin canım ya, eşinin ailesiyle durumlar can sıkıcı gerçekten, inşallah en kısa sürede normal rutininize dönersiniz, bayram için eşimin ailesi gelecek buraya, babaannesi de gelecek, zaten bizim ankaradaki evimizde kalıyorlar şimdi, çok severim gerçekten hepsini ama o süreçte kalabalık en son isteyeceğim şey, insan pijamayla rahat edemiyor bile yanlarında, sen lohusa halinle iyi idare ediyorsun bence, arkadaşların da dediği gibi emzirme, ağrı bahanesiyle bebeğinle yatak odasında kal günün büyük bölümü, nasılsa ihtiyaç yok deyip giderler herhalde, ilk torun mu?
Benim eltim yakın oturuyor burada, şimdiden kayınpederler gelince nerede kalacak diye hesap kitap yapıyor, bir de çaktırmadan eşine filan ne detaylar sorduruyor, evinde 5 çekmeceli derin dondurucu var, kaynım bana diyor ki, "hem kendinizin kurbanı var hem babamların, dolaba nasıl sığdıracaksın", " bizim dolabın derin dondurucu kısmı zaten küçük, sizin extra derin dondurucu da var, onda yer yok mu babamların kurbanı için"dedim, kayınçosu için ayırmış bir çekmecesini, diğerleri de kendi kurbanı içinmiş, bendeki buzdolabına 2 kurbanın sığmasını bekliyor, kendindeki buzdolabı+derin dondurucuya tek kurbanı ancak sığdırıyor, ben şok, başka da bir şey söyleyemedim, "antrendeki, mutfağındaki halıyı toplarız, evin kirlenmez"diyor, sağolsunlar titizim diye evimin kirlenmesini de çok düşünüyorlar, eltim de bana ilgili babında doğum zamanını soruyor, tek derdi, bayram telaşını atlatacak mıyım, lohusa mı olacağım, sahte, hesapçı insanlar çok belli ediyor kendisini, asabımı bozmayayım diyorum ama takıyorum yine de, eşimden yeğenlerine aylık maaş vermesini ben istemişimdir, düzenli harçlık olsun diye, yeğenleri sütü çok seviyor, günde 4-5 tane aromalı süt içiyor diye almıyorlarmış, eşime dedim sen al düzenli götür, haftalık 2 koli alıp götürüyor, büyük masraf ne olursa çocuklar amcalarından istiyor, bunları dile getirmek hoş değil de, sizin yaklaşımınız bu olup, ucuz tavırlar sergilenince asabınız çok bozuluyor, 10 yıllık evli, toplasan kayınvalideler 1 ay evinde kalmamıştır, biz 3 yıllık evliyiz, bizim evimizde bizimle beraber 6 aydan fazla, bizsiz yine 6 ay kalmışlardır. Hiç dert değil de lohusa halimle de onlara evini açmayacaksa başka zaman da açmasın zaten. Eşim de hepsi abimlerde kalır, bize teklif ederlerse çok ayıp ederler diyor ama bizde bu nezaket kafası varken zor, 3 kişiye yatak yap vs. ne kadar yardıma diye gelseler de zorlukları olacak, kendi aileme doğumdan birkaç gün sonra haber vereceğim, o süreçleri ben de düşündükçe geriliyorum. Çok uzun anlattım kızlar, kusura bakmayın,hakkınızı helal edin, doğum öncesi şişirdi bu mesele beni

Eltine;dr.bayramdan once dogum olur dedi de
ona gore plan yapip duzen olustursunlar
sonrada yanlis alarm dersin :)))
boyle seyler okuyunca cok uzuluyorum bende cok ince dusunen biriyim bu yuzden annem kizar bazen ama insanin bu durumunun kullanilmasi kotu bisey

Sen doğuma gittiğin gibi yemeği mi ısmarladınız? Mantıklıymış valla. Kayınvalidem bi 20lira vermişti hastabakıcıya, o da baya ilgilenmişti benimle

Hahahah 9 aydır ilgilenmediği durumla şimdi ilgileniyor eltim, perşembe günü tekrar kontrol var diyorum, o gün de hemen doğuma alacak değil, iyi sen bayramı atlatacaksın diyor, kadın yakın takiptesorma yaa benim de annemin mükemmel genetik mirası bu hassaslık, keşke şöyle relax, vurdumduymaz bir insan olsaydım, eşim biraz törpülüyor ama tohumları içimde ne kadar olsa da

Sen doğuma gittiğin gibi yemeği mi ısmarladınız? Mantıklıymış valla. Kayınvalidem bi 20lira vermişti hastabakıcıya, o da baya ilgilenmişti benimle
Valla cnm ben o an kendi derdimdeydm annem hemn lokantayı aramıştı patlıcn kebap sipariş vermişti urfada kıymetlidir malum ablamda bir tepsi baklava birde hemşire ebelere 300 tl kadar bahşiş:) ama fena ilgilendiler. Ebe tam doğurturkn beni o an canmn acısı birde reflexdn ebeye tekme bile attım ama kadın beni öpecekti nerdeyse:)) ama allah razı olsn çok fazla ilgi vardı

Canım senin iyi niyetin suistimal ediliyor,ah o elti bende olcak çatır çatır uğraşırım onla,senle uğraşıyo çünkü,valla yardımı falanda kesin bence. Bu devirde hiç bi iyilik cezasız kalmıyo maalesef,biraz gaddarca oldu ama bunlar senin sırtına binmeye çalışıyorlar canım.

Canim valla super yapmisssin senin normal dogum mu kac kilo ve kacinci haftada dogdu cunku seninle zamanimiz yakin

Canim valla super yapmisssin senin normal dogum mu kac kilo ve kacinci haftada dogdu cunku seninle zamanimiz yakin
Canm kızımda normal doğum oldu sanırm 40 haftaya yakın doğdu 3600 gr doğmuştu. Bu bebğimde inşllh bir sıkıntı çıkmaz normal olacak 2200 gr dedi geçen hafta doktrm. Perşembe cuma kontore gidince bakacam kaç kilo olmuş. Pazartesi günü dr dedi senin iki haftan kaldı ama benm tahminime göre ve hesabıma göre eylül 20-25 gibi olur inşllh

Özel de olsa, demek böyle şeyler yapmak gerekiyor

Insaallah canim allah saglikli ve hayirlica kucagimiza almayi nasip etsn

Güle güle büyüt Can'ım inşallah ömrü uzun olsun
Can'ım duyduğuma göre çömelip yer silermiş eskiler rahatlamakiçin
Kizlar aksam 11 de sancilarim basladi su an 10 dk da bi geliyo siklasmasini bekliyorum evde 38+3 e girdik.bayramdan sonra bekliyordum ama hayirlisi
Allah yardımcın olsun Can'ım
Kızlar az önce yavaş yavaş suyum gelmeye başladı esimle simdi hastaneye gidiyoruz doktor bi gel su mu akinti mi bakalim dedi ama su bence akmaya devam ediyor dua edin bize
Allah yardımcın olsun canım

Malesef herkesin aile içi sorunları var bence halimize şükretmek gerekiyor.. Bizim bebeğimiz çok zor oldu ve eşim ben hamile kalınca bir anda kişilik değişimine uğradı.. Hamileliğimin ilk zamanlarında bana sürekli kendimi alıştırmamamı söyleyip durdu.. Ben dört aylık hamileyken salaklığından dolayı tamamen cezaevine girdi ve hala içerde.. Bu süreçte kayınbaba ve kayınvalide bana her türlü maddi manevi eziyeti yaptı.. Mallarımız eşim babasına vekalet verdiği için ben hiç bir şey söyleyemeden satıldı ve bana hiç bir şey verilmedi.. Paraya ihtiyacım olup eşimin ortaklarını aradığımda bana onlarda eşimin parası olmadığı söylendi.. Her şeyin üstüne eşimin ben hamileyken başka bir kadınla ilişki yaşadığını öğrendim..
Bu sürede tek yardımcım annem ve arkadaşlarımdı..
Eşime onun hakkındaki öğrendiklerimi söyleyemiyorum içerde kendine bir şey yapar diye korkuyorum.. Kayınbaba ve valide biz doğuma gelsek ne yapacağız ki dediler diye onlara evde yatacak yer yok zaten dedim.. Doğumu da haber vermeyi düşünmüyorum.. Şu anda doğuma çok az bir Zaman var.. Her seye rağmen bebeğim sağlıklı ve Mutlu olması için elimden geleni yapacağım.. Yine de halime çok şükür diyorum..

Kızlar merhaba, öncelikle Allah bebeklerinizi hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin :)
Ben de temmuz annesiyim şimdi 2 aylık bir oğlum var çok şükür :)
Oğlumun gardıropu doldu taştı, bizim aldıklarımız, etraftan gelen hediyeler derken oğlum kıyafetlerini abartısız sadece bir kere giyebildi ve tekrar yıkayıp ütüleyip dolabına kaldırmak zorunda kaldım tekrar giyemeden küçüldü gitti hepsi..
Şimdi ben bu kıyafetlerini çok uygun fiyatlara isterseniz tek tek isterseniz toplu alım şeklinde satmayı düşünüyorum, ve devamı da gelecek çünkü hala alınmaya devam ediyor ve hala sadece 1 kez giyiyor kıyafetlerini :) ilgilenenler benimle iletişime geçebilir, resimlerini çektiğim bir kaç kıyafeti paylaşıyorum, henüz çekemediklerm de var bolca çünkü oğlum fırsat vermiyor :) 1 kere giyildiğinden ve temiz kullanılıp sonrasında yıkanıp üyülendiğinden emin olabilirsiniz ve güvenle giydirebilirsiniz çocuklarınıza.

Eklentiler

• image.png
    511,8 KB · Görüntüleme: 76
  • image.png
    479,8 KB · Görüntüleme: 81
  • image.png
    498,6 KB · Görüntüleme: 74
  • image.png
    651,9 KB · Görüntüleme: 78
  • image.png
    389,7 KB · Görüntüleme: 77
  • image.png
    428,9 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…