Canım senin iyi niyetin suistimal ediliyor,ah o elti bende olcak çatır çatır uğraşırım onla,senle uğraşıyo çünkü,valla yardımı falanda kesin bence. Bu devirde hiç bi iyilik cezasız kalmıyo maalesef,biraz gaddarca oldu ama bunlar senin sırtına binmeye çalışıyorlar canım.
Canım ben beceremiyorum işte onu, sadece evine çok kısıtlı gidiyorum, evime de mümkünse kısıtlı gelsin istiyorum ama erkek yeğeni eşime çok düşkün ve sürekli amcayı istiyor, klasik olacak ve sevmediğim bir uslüp, yanlış ve kibirli anlaşılmak da istemem ama eltimin seviyesine inmiyorum, çünkü gerçekten uslüplerimiz, tavrımız, tarzımız, bakışımız, görüşümüz her şeyimiz farklı, 20 yıl geride kafası hala. Kayınvalidem normalde çok adaletli bir kadındır, dedikodu filan bilmez, yapmaz, bir defasında sohbet esnasında dayanamadı kadın da dedi eltim için, " eskiden daha da kötüydü, siz evlendikten sonra bir çok şeyi sizde gördü de, kendisini düzeltti biraz" diye, klasik kavramların ve ucuz hesapların dışında bir dünyası yok, vizyonu da yok, çok da görmüyorum o kadar onun dünyası.Ama işte insan bazen sinirleniyor, hormonlar da malum. Eşimin yeğenlerine kıyamıyorum, masum çocuklar sonuçta, bizim ankaradaki komşu çocukları sitede akülü arabaya biniyordu, 4 yaşındaki yeğeni de ağlaya ağlaya istedi, eşim aldı mesela, minnet için de değil ama yapılan iyilik görülmeyince insan üzülüyor, eltim için değil, şahsıyla ilgilenmiyorum da, gerçekten insanlık adına üzülüyorum canım ya, ben hassasım bu konuda. Ama haklısın bu kadar merhamet fazla bu devirde ama işte elde olmuyor bazen