- 4 Nisan 2013
- 1.913
- 1.727
- 448
Icini ferah tut canimİşte o anları yaşamak deli gibi istiyorum ama o kadar heyecanlı bir yapım var ki, iğneden değil sonrasında Allah korusun ya bişey olursa diye endişeleniyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Icini ferah tut canimİşte o anları yaşamak deli gibi istiyorum ama o kadar heyecanlı bir yapım var ki, iğneden değil sonrasında Allah korusun ya bişey olursa diye endişeleniyorum.
beni korkutan iğne acısı değil, Allah korusun yanlış yere denk gelirse durumu korkutuyorkivircik84 canım ben çok Ödlek biriyim. kolumdan kan alınırken bağırırım bakamam. rezilim yani. sezeryan olurken belden iğne vuracaklarında bir hemşire karşıma geçti oturur vaziyette kafamı öne eğmemi istedi ve ellerimi tut dedi.korkudan o kadar sıktım ki kadının ellerini katur kütür sesler geldi parmaklarını kütlettim kadının. ve iğne vurulmadan önce pamukla siliyorlar onu hissettim inan iğne yi hiç hissetmedim. ben kadına diyorum hadi kadın dedi bitti bile.. ki sonra acı hissetmiyorsun ama bebeği çıkarırken ki hareketleri hissediyorsun.sıfır acı yani.bu arada ben korkudan dişlerim takırdıyor ve titriyor arada da ağlıyordum hiç gerek yokmuş. ama ameliyattan sonra ağrı çok oluyor. depend külot en rahatı.sütüm günlük 4 5 defa bebeği memeye tutma denemeleri sonrası 48 saat sonra az az başladı. 4 gün arttı.hiç telaş yapmaman gereken şey belden vurulan iğne hiç hissetmediğin o olacak çünkü. sağlıkla kal
canım seninkilerin anlayışsızlıklar tam gaz devam ediyo demek,zaten gebelikte rahatsızlık verdiler,bari bebişi düşünsünler artık,çocuğu o sigaralı ağızla öpmek nedir yaa ,bırak sigarayı ne öpmesi daha yavrum dünyaya adapte olma sürecinde,enfeksiyonlara çok açık.kendileri çocuklarını böyle mi yetiştirdiler acaba,kızgnlklarında çok haklısın ben bile kızdım,ama eşin biraz söylemeli sonuçta ailesi demişssin ama ailesinden önce bebeği gelir artık,ki kırmadan uyarablir bence.böyle yapmasak daha iyi olur şeklinde,,senlik bişey yok canım sen canını skma lohusasın,eşine pas atKizlar bir siz varsiniz derdimi anlatabildigim. Bu insanlar beni delirtiyor artik. Dogum oncesi kac kez soyledim benegi opmek yok kucaga alistirmak yok diye. Inadina yapar gibi surekli opuyorlar. Kaynanam kucagina alip sallayarak uyutmaya calisiyor. Kayinpeder sigara icen biri ve o agziyla sapur supur kizi opuyor. Yetmiyor gibi gecen gun koltuga oturtmus kirlente dayamis kizi. Gorunce soka girdim resmen. Baba daha cok kucuk beli acir demekle yetinebildim. Sanki 5-6 aylik bebek gibi davraniyorlar. Her aksam maaile basimdalar. Gece zaten uyku boluk boluk gunduz uyku yok bide kayinpeder 11-12 ye kadar oturuyor. Kizin uyudugu saatlerde bile dinlenemiyorum hep ayaktayim. Artik takatim kalmadi. Kiz emerken sanki vucudumdan tum enerji kan ne varsa cekiliyor gibi oluyorum. Esime dedim konus onlarla kizi opup kucaga almasinlar eger ben konusursam agar seyler soylucem diye ama o da birsey diyemiyor ailesi sonucta. Napcam ben yaaaa
Canim ben sezaryenmi olmama ragmen 3. gunden beri bebegin bakimiyla kendim ilgileniyorum .arada kaynanam altini aliyor. Evin temizligine mutfaga bile yardim ediyorum.Allah kolaylık versin canm anlamayan insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor evden gitmeye niyetleri yok mu sen artık kendin idare edebilirsin galiba, bu arada eşin sana yardımcı olmuyorsa sen ağır veya değil konuşup ciddi olduğunu ifade etmen gerekiyor, sonuçta sen onun annesisin ve herşeyinden sorumlu kişi sensin, Allah korusun bebeğine bişey olursa ne yapacaksın![]()
Selam, evet bazen tetikliyor. Bu hamileliğimde ise kaç kere yapıldı muayene,tetiklemedi. Yapan kişi canınızı yaktıysa daha çok etkiliyor sanırımBugun cati muayenesi oldum ve cok acidi. Sanirim aci esigim dusuk. Hala da agrim var. Lekenmem oluyo dr normal dedi. Cati muayenesi dogumu tetikleyebiliyormus. Ins tetikler de dogururum artik. Yoksa bayram haftasina kalcam
O zaman eşine söyle hiç öpme falan işlerine girmeden artık biz idare ediyoruz demesini söylesen hem senin hem eşin hemde bebişiniz için çok daha iyi olacak, en azından kp den dolayı rahat hareket edemediğini bahane etsenCanim ben sezaryenmi olmama ragmen 3. gunden beri bebegin bakimiyla kendim ilgileniyorum .arada kaynanam altini aliyor. Evin temizligine mutfaga bile yardim ediyorum.
Cok canim yandi ciglik attim resmen. Hala da agriyor. 1 cm aciklik da varmis. Lekenmem de devam ediyor. Akintimin yogunlugu da degisti. Suyum da normalin biraz altindaymis onun icin saliya tekrar cagirdiSelam, evet bazen tetikliyor. Bu hamileliğimde ise kaç kere yapıldı muayene,tetiklemedi. Yapan kişi canınızı yaktıysa daha çok etkiliyor sanırım
3günüm kalmışSelam, evet bazen tetikliyor. Bu hamileliğimde ise kaç kere yapıldı muayene,tetiklemedi. Yapan kişi canınızı yaktıysa daha çok etkiliyor sanırım
Normalde canımız yanmasın, yorulmayalım diye uğraşırız. Annelik öyle birşey ki yavruya kavuşmak için bol yorulmalı yürüyüşler, hareketler yapıyoruz. Yalancı sancı geldiğinde seviniyoruz. Gerçeğine yaklaşıyoruz diye. Allah hayırlı zamanda nasip etsin size deCok canim yandi ciglik attim resmen. Hala da agriyor. 1 cm aciklik da varmis. Lekenmem de devam ediyor. Akintimin yogunlugu da degisti. Suyum da normalin biraz altindaymis onun icin saliya tekrar cagirdi
canım inşallah gönlüne göre normal doğum yaparsın.4-5 tane hurma yiyin diolar,merdiven çık,ev işi yap vs.aslında halay çekip göbek atmakta az deil ama hayırlıısı zamanı var demekki,bebiş erkek mi,erkekler bekletiyo çoğunluklaGünümüzün dolmasına 2 gün var ve benim hala hic agrim yokBebeğimin kafasi kanala girmemis Çatım müsait olduğu halde... Ne yapabilirim kizlarrr? Bugun2 düğüne gittim göbek attim halay cektim... Yine bir sey yok... Ben sezaryen olmak istemiyorum
![]()
Çok geçmiş olsun güle güle büyüt bebeğini de sağlıklaKızlar buraya yazıp yazmama konusunda kararsızdım bizim doğumumuz biraz problemli geçti,3 te yatışıö yapılıp 5/6 gibi sez.yapılcaktı ama hastaneye adım attıkdan 15 dak sonra sezeryana aldılar beni daha öncede yazmıstım baya baya fobim var açıkcası masada kalma korkum var hernekadar epidural+spinal yapılmış olsada ne yazıkki bebek çıktıkdan sonraki tüm işlemleri hissettim ve daha çok panik oldum ekstra sakinleştirici ve morfin yapıldı doktorum narkozcuyu ayrı azarladı falan fistan eşimde beni o halde görünce kapı önünde ayrı ağlamış,neyseki kızımı kucağıma sağsalim aldım,şimdi çok çokdaha iyiyiz,ağrı eşiği düşük arkadaşlar varsa benim gibi aynı durumu yaşarlarsa korkmasınlar,bebeği kucağına alınca tüm acılar geçio sahiden
Normalde canımız yanmasın, yorulmayalım diye uğraşırız. Annelik öyle birşey ki yavruya kavuşmak için bol yorulmalı yürüyüşler, hareketler yapıyoruz. Yalancı sancı geldiğinde seviniyoruz. Gerçeğine yaklaşıyoruz diye. Allah hayırlı zamanda nasip etsin size de
Kizlaaarrr alinti yapamadim kusura bakmayin hepinize cok cok tesekkur ederim..bugün 13.04 te eylül ada 3.605 gram 51 cm olarak dünyaya geldi..spinal sezeryan oldum çok rahat geçti çok şükür..detaylari daha genis bi zamanda tek tek paylasicimm eşim de geldi izin aldı askeriyeden çok şükür hersey yolunda..darısı günü gelen annelere..
Günümüzün dolmasına 2 gün var ve benim hala hic agrim yokBebeğimin kafasi kanala girmemis Çatım müsait olduğu halde... Ne yapabilirim kizlarrr? Bugun2 düğüne gittim göbek attim halay cektim... Yine bir sey yok... Ben sezaryen olmak istemiyorum
![]()