Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
doğum yapan herkese sağlık diliyorum ben de 30 ağustosta kucağıma aldım minik kızımı kontrole gidecektik sabah kendisi gelmek istedi aniden nişan ve su ile... :) 3570 gr dogdu 38+3 :nazar:spinal sezaryen oldum cok sukur iyiyiz ikimizde Allah herkesi hayırlısıyla kavuştursun bebeğine inşallah :KK200:

Daha haber yok bende cok merak ediyorum
okadar bekledi insallah hersey kolay ve istedigi gibi olmustur
İnşallah ya iyi olsunlarda buda ayrı bir zor durum bu bebişler niye gelmezki benimkide gelmiyo salı çarşamba bende @Besyildiz gibi suni falan yapacaklar çok korkuyorum

Temmuzda hamile kalmisiniz canim
20 +7 =27 -9=18 cift yani kiz gorunuyor
Çok isterim aslında ama şimdi günlere göre hesaplarımızı 10 hafta 70 gün yapıyor ama bugün 69 gün olmuş adetim biteli yani 10 haftalık olamaz o zaman hemen hamile kalmış olamam yumurtlama günü temmuzun ortalarına denk geliyor hatırlıyorum o aralarda olmuş olabilir ama dediğin gibi o zaman çok iyi olur ama ailemizde pasimin yanına bi pamuk şeker gelse hiç fena olmaz nun teorisi nide @SLVESTER e göndereceğim şu ay biterken bi randevu alıp gideyim e nasıl oluyor yani 9+3 ken ultrasonda nasil 5 gün büyük gözüktü ki

Çok isterim aslında ama şimdi günlere göre hesaplarımızı 10 hafta 70 gün yapıyor ama bugün 69 gün olmuş adetim biteli yani 10 haftalık olamaz o zaman hemen hamile kalmış olamam yumurtlama günü temmuzun ortalarına denk geliyor hatırlıyorum o aralarda olmuş olabilir ama dediğin gibi o zaman çok iyi olur ama ailemizde pasimin yanına bi pamuk şeker gelse hiç fena olmaz nun teorisi nide @SLVESTER e göndereceğim şu ay biterken bi randevu alıp gideyim e nasıl oluyor yani 9+3 ken ultrasonda nasil 5 gün büyük gözüktü ki
burdan hesapladim bakabilirsin canim 10+3 gorunuyorsun dogumun 30 mart gorunuyor usg dogru canim
Screenshot_2016-09-04-13-49-26-1.png

kızlarr acillyardım dün gece wcde peceteye pembesi kan geldi idrarla karısık peceteye bu nişan olabilri mi ? ayrıca nisan bikere mi geliyor ki ve koyu olmuyormu?????????????

Walla canim bendende ara ara geliyor hatta dun gecede baya geldi pembe kan. nişan bu degil o daha yogun kivamda oluyormuş kahverengi yada kirmizi gibi

Walla canim bendende ara ara geliyor hatta dun gecede baya geldi pembe kan. nişan bu degil o daha yogun kivamda oluyormuş kahverengi yada kirmizi gibi
dra gitmk istemiyorum hemen alttan bakacaklar bikeresınde rahatsız oldum cok agladım resmen napıcam ya ben :KK17::KK17:dogumbelirtisimi bu anlayamıyorummm

merhaba herkese,

o kadar uzun zamandir sayfalari takip etmeye calisiyorum ki alintiladigim mesajlar baya birikmis :) gec kalmis tebriklerim icin kusura bakmayin nolur. yogun geciyor hayli, hepinizi cok cok opuyorum..

bebislere kavusan tum anneleri tebrik ediyorum. genelde alintilamaya calistim ama unuttugum varsa affola. basta B Besyildiz olmak uzere bebisini sabirla bekleyen arkadaslara da hayirli zamanda kolay dogumlar diliyorum..

@sinemnur canım benim şuan 3 aylık gibi göbeğim. gebelikten önce de az bi göbeğim vardı ondan çok az fazla doğum yapmış gibi durmuyorum. ama sıkıntım tüm vücuda aldığım kilolar duruyor. doğum yapmış gibi değil biraz kilolu bi kadın gibi duruyorum. allahtan boy 175 :KK66: ama emzirmek bence kilo verdirir çünkü ben feci terliyorum. bebişler emeklesin kiloları da öyle veririz. bu arada mama hastane hazırlamıştı bi şırıngayla bikaç defa da biberonla verdiler canım.sağlıkla kal

beren hanim 12 gunluk (sanirim) 68,8le girdigim dogumdan eve geldigimde 66,6 kiloydum. bu sabah itibariyle 61,3 kiloyum ve nerdeyse 6 ogun yemek yiyorum. su an cok sik emdikleri icin sut uretimi ciddi yikim yaptiriyor. ama bicimsiz tabi su an gobek var kollar bacaklar inceldi ama siki degil vs vs. 3. aydan sonra spor oneriliyor o zamana kadar yeme isini dengelersem 55-53 bandina inmek zor olmayacak gibi. ama su anki aliskanliklarim ve yaptigim hayvani ara ogunlerle deva, edersem yakin zamanda dogum kilosuna donerim :))

olbey olbey belimden hafif birseyler geliyor ama çok değil. Eşim yürüyüş yapalım dedi çıktık 10 dk zor yürüdüm belim inanılmaz ağrıdı. Hapsurunca bir islaklik hissettim ahanda suyum geldi dedim ama altima kaçırmışım :oops: sürekli uyuyorum enerjim yok. Bakalım ne zmn ve nasıl gelecek bu bebe. Bekliyorum merakla

hayirli zamanda gelsin bakalim. disikus sana ugrayinca zaman geldi demektir :P

Kızlar biz kızımla açılışı yaptık ve annesinin doğum günün de 14.52 de doğdu melek kızım o kadar güzel o kadar harika biseymis ki ömrüm boyunca aldığım en güzel hediye :halay::KK76::anne::nazar::KK68:

ne guzel bi hediye olmus annesi. saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah.

@Beyazmelek16 ileri derecede hemoroidim var demişsin nasıl bir yol izliyorsun neler yapıyorsun ağrısını dindirmek için bende bu denli şiddetli değildi durdu durdu son ayda coştu 3 gündür hayatım karardı resmen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum Anestol sürüyorum ama o da nereye kadar bugün doktora gitmeyi düşünüyorum acil durumlarda lokal anestezi ile müdahale edebiliyorlarmış randevuda alamadım ama gidip rica edicem gebelere bakıyormuş doktorlar arayıp sordum hastahaneyi :) Allahım düşmanımın başına vermesin diyorum ne pis birşeymiş

canim cok zordur oglumda lokal anesteziyle operasyon gecirdim ama o raddeye gelmemeye calis. korkutmak istemiyorum ama canli canli kesiliyorsun resmen.. doktorlarin mahsur gormuyorsa sicak oturma banyosunu tek gecerim. oturmadan sonra memeleri iceri tikisrtirmek fitil krem kullanmak ise yariyor. ama anestol sadece uyusturur iyilestormez hamilelikte guvenle kullanabilecegin krem ve fitiller mevcut. hala gecmediyse ihmal etme hic.

Dün saat 10:00 da oğluşumuza kavuştuk. 3265 gr ve 48,5 cm normalde kontrollerde boyu önde gidiyordu. Gündüzleri uykucu geceleri uyutmuyor.

masallah kilosuna boyuna.. guzel uykulari olsun oglusunun. saglikla buyusun insallah canim
Doguma az kala grip oldum :hasta: bide sezeryan olucam insallah dogurmadan iyilesirim meyveye dadandim. Koca hamilelik hastalikla ugrastim biter ayak yine yakalandim. Temizlik is guc bi yandan kafam kalkmiyo sagolsun annem yapiyo ama oksuruk hapsirik moralimi bozdu cok

sezeryandan sonra oksuruk cok zor. biran once iyilesirsin insallah. bogazi islak tutmak seker falan yemek bana iyi geliyor oksurukleri atlatmak icin. gecmezse cantana oyle bisiler ativer. kolaylikla olur insallah

Canım şimdi doktordan çıktım. Bu gece yatışım yapılıyor. Rahimağzının olgunlaşması için ilaç koyulacak vajinaya, 5-6 saat içinde faydası olup olmadığı belli olacakmış. Hayırlısı artık. Yarın bebeğim geliyor yani:) inş sağlıkla gelir.

canim haber var mi kacirdim mi birseyler, saglikla gelsin insallah kuzucun..

Teşekkür ederim beybii:KK200: evet haklısın dünyanın sonu değil, ısrarla odaklanmamak lazım sanırım, doğum hikayen müthişti canım inşallah her safhası güzel olur minik Zeynep'le.
Kızlar bir de lohusalıkta kanama oluyor mu, doğumdan sonraki süreç nasıl oluyor?doğumdan 15gün sonra, 40 gün sonra vb. adet oldum diyenler okumuştum, kanama devammı ediyor bir süre, yoksa doğumdan birkaç gün sonra bitiyor mu?

ilk 5 gun kanama denilecek niseyler oldu simdi akinti gibi bisiler var. arada pihti dusuyor. oyle boyle temiz 40 gun devam ediyo bu is. bazen artar bazen azalir ama 6. hafta kontrolunde doktordan icerisi temizlenmis dogrulamasini alana kadar hep devam edecekmis gibi dusunmek lazim.

Kizlar biz de iyiyiz cok sukur. Bebis 3480gr dogdu ama 2gune 3280e dustu ,normalmis bu durum. Emzirmek icin 2saati beklemiyorum ne zaman miziklansa veriyorum memeyi:anne:
Spinal cok cok zor gecti benim icin asiri korktum ,cok rahatsiz edici bir his. Keske genel anestezi olsaydim dedim acikcasi

canim masallah kuzuna. spinale ben de cesaret edemedim. belki denesek tutardi ama genelden uyanmanin zorlugunu bilmeme ragmen tercih sebebim oldu. yine de o ilk sesi duyamadigima uzuluyorum tabii o ayri

Slm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız

canim saglikla gelmistir insallah kuzucun. guzel haberlerini bekliyoruz.

Kızlar bende dün kızıma kavuştum, 2884 kg doğdu hepinize hayırlı güzel doğumlar,bugün evimize çıkıcaz inşallah:KK37:

gozun aydin canim saglikla buyusun hayirli evlat olsun guzel kizin :)

selam anneler okuyamadım pek doğum yaptım dün sabah normal doğum ile 3270 gr 51 cm doğdu meleğim şimdi evdeyim . büyük kızım ile uğraşıyoruz :110:

masallah normal dogum yapan arkadaslari okudukca kendim yapmis kadar seviniyorum. saglikla buyusun melegin. biz de oglumla ugrasiyoruz, sukur yaklasim olarak iyi gidiyor ama hastalandi 3 gundur yuksek ates ve bana cok dustu. hayirlisiyla bir atlatsaydi kuzucum...

Herkese merhaba güzel anneler. 31 agustos saat 10.00 da ben de aldım minik erkegimi elime :) 3650 kilomuz 50 cm de Boyu muz var. Çok gazliyiz. Çok da mizmiz :)) darısı tüm bekleyen annelere. Doğum yapan annelere de geçmiş olsun.

masallah minik erkege.. sen mizmiz ve gazli yazinca oglum geldi aklima. bol kucaklamani oneririm. sling kullanabilirsen hem bebek hem sen rahat edersin. gazli bebek zordur. hem gazi hem nazli olunca daha da zordur biz hala ugrasiyoruz :))

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.

Maşallah sana güzel Zeynep:KK200:

Gözünüz aydın canım inşallah güzel bir doğum olmuştur. Allah analı babalı büyütsün prensesi.

Ben doğal yoldan sancının gelmesi taraftarıyım canım. Belki çok az şekilde hissedeceksin sancılarını ve hastaneye gittiğinde son aşamaya gelmiş olacaksın. Benim doktorum son anda yetişti doğuma ve 5 dk geç kalsaydı ebe doğurtuyordu. Ebeye yalvarıyordum artık çıkarın şunu diye. Hiç gözüne gelmiyor o esnada doktorun varlığı açıkçası. Bebeğin ne zaman istiyorsa o zaman gelmesi gerçekten adaptasyonu açısından çok önemli. Fellik fellik bakıyorlar etrafa doğar doğmaz. :)) Hatta foto atayım aşağıya ilk dakikalarını :KK70:

Katılıyorum canım. Ayıptır söylemesi biz doğumdan önce lahmacun yedik eşimle. :KK70: ben lavman yaparlar diye korktum ama korkudan wc ye çıktım rahatladım. :KK70: tedbiri elden bırakmamak lazım. :))

@banu86 Benim de aynı değerlerdeydi ve maşallahı var cin gibi. Durduğu yerde dönmeye bile başladı sıpa. Allah sağlık versin hepimizinkine.

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün miniğiniz.

Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı uğurlu olsun.

masallah ne guzel bir kare olmus... cok guzel bi hatira ve cok keyifli gorunuyosunuz bayildimmm

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum öncelikle çok şükür ki Rabbim e böyle bi duyguyu yaşattığı için anlatılmaz bi duygu bebeğim gayet iyi elhamdulillah kilosu 3400 52cm süt gibi bi melek :KK46: bana gelince hafif burnum akıyordu ve narkoz dan zor uyandigim için baya zorluklar çektim hala da öyle baya ilerledi grip falan bebegime yaklasamiyorum ve sütum yok malesef mama ile besliyoruz suan çok uğraşıyorum bi kaç günü bulur dediler inşallah sütüm hemen gelir ..

masallah canim.. sut icin endiselenme bol bol emzir ve dinlenmeye calis . sicakta zor ama maske edinebilirsen iyi olur. sutun gelince de her firsatta emzirmeye calisirsin. senin sutunden gececek antikorlar cok kiymetli onun bagisikligi icin. saglikla buyusun kuzucun :)

Kizlaaaaaarrrr ben süslendim püslendim doguma gidiyorum :halay: bu resimde de bi hacı annenin evindeyim duasını almaya geldim :dua: Darısı adaylaraaa insallahhh :KK200:

masallah sana bu ne guzellik boyleee.. kolaylikla gecsin dogumun.

Kızlar buraya yazıp yazmama konusunda kararsızdım bizim doğumumuz biraz problemli geçti,3 te yatışıö yapılıp 5/6 gibi sez.yapılcaktı ama hastaneye adım attıkdan 15 dak sonra sezeryana aldılar beni daha öncede yazmıstım baya baya fobim var açıkcası masada kalma korkum var hernekadar epidural+spinal yapılmış olsada ne yazıkki bebek çıktıkdan sonraki tüm işlemleri hissettim ve daha çok panik oldum ekstra sakinleştirici ve morfin yapıldı doktorum narkozcuyu ayrı azarladı falan fistan eşimde beni o halde görünce kapı önünde ayrı ağlamış,neyseki kızımı kucağıma sağsalim aldım,şimdi çok çokdaha iyiyiz,ağrı eşiği düşük arkadaşlar varsa benim gibi aynı durumu yaşarlarsa korkmasınlar,bebeği kucağına alınca tüm acılar geçio sahiden

canim yaaa nasil terslikler olmus oyle :( evladin unuttursun hepsini insallah. cok cok gecmis olsun tekrar :/

Kizlar ben bugun dogum yapmadım. Doktor daha aciklik 3 cm suyu azalmaya basliyor cumaya kadar gelmezse artik dogumu baslatalim dedi. :anneadayı: bu hafta da bekliycez yoksa cuma sabah saat sekizde yatış var o_O

hayirli zamanda saglikla gelsin canim

Kizlaaarrr alinti yapamadim kusura bakmayin hepinize cok cok tesekkur ederim..bugün 13.04 te eylül ada 3.605 gram 51 cm olarak dünyaya geldi..spinal sezeryan oldum çok rahat geçti çok şükür..detaylari daha genis bi zamanda tek tek paylasicimm eşim de geldi izin aldı askeriyeden çok şükür hersey yolunda..darısı günü gelen annelere..

oyyy masallah ben yazana kadar dogmus bile... esinin yetir=smesine de cok sevindim. saglikla buyusun hayirli evlat olsun insallah...

Kizlar aksam 11 de sancilarim basladi su an 10 dk da bi geliyo siklasmasini bekliyorum evde 38+3 e girdik.bayramdan sonra bekliyordum ama hayirlisi :110:o_O

hayirli zamanda saglikla gelsin canim insallah. guzel haberlerini bekliyoruz.

dra gitmk istemiyorum hemen alttan bakacaklar bikeresınde rahatsız oldum cok agladım resmen napıcam ya ben :KK17::KK17:dogumbelirtisimi bu anlayamıyorummm
35+ haftadasin cok erken gibi bana gore 38 +39 gormek daha iyi bence doktora git canim belki serum filan verirler ne oldugunu bilmiyoruzki

Dogum yapan hanumlar gobeklerdeki çatlaklar ne durumda görüntü ve kaşıntı olarak nasıl
Bende hiç çatlak yoktu haftasonu evde temizlik var bende ucundan tutmak zorunda kalıyorum ve gobegim 2 günde çatır çatır catladi ve inanılmaz kasiniyor. Sonrasını merak ettim bu çatlakların sulalede catlayan bayan yok. Ben 160 cm boya 90 kg olunca genlerim bile dayanamadı

kızlarr acillyardım dün gece wcde peceteye pembesi kan geldi idrarla karısık peceteye bu nişan olabilri mi ? ayrıca nisan bikere mi geliyor ki ve koyu olmuyormu?????????????
Tatlım oglumda pembemsi hafif kırmızı nisan gelmişti bazen yapışkan bazen hafif sulu olabilir doğum başladığı gün geldi bende ertesi gün doğumum gerçekleşmişti az sanciyka doğum yaptım ben korkma inşallah başlamis sanırım bi muayene ol

Back