- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha haber yok bende cok merak ediyorum
Bugün 10+1 haftalık oldu10 + haftadasin 8 .ay hamile kalmis olsan 5 haftalik olurdun 7. ay kalmissin bu duruma gore sen hangi ay adet oldun ayin kaciydi bilmiyormusun :)
Temmuzda hamile kalmisiniz canimBugün 10+1 haftalık oldu
İnşallah ya iyi olsunlarda buda ayrı bir zor durum bu bebişler niye gelmezki benimkide gelmiyo salı çarşamba bende @Besyildiz gibi suni falan yapacaklar çok korkuyorumDaha haber yok bende cok merak ediyorum
okadar bekledi insallah hersey kolay ve istedigi gibi olmustur
Çok isterim aslında ama şimdi günlere göre hesaplarımızı 10 hafta 70 gün yapıyor ama bugün 69 gün olmuş adetim biteli yani 10 haftalık olamaz o zaman hemen hamile kalmış olamam yumurtlama günü temmuzun ortalarına denk geliyor hatırlıyorum o aralarda olmuş olabilir ama dediğin gibi o zaman çok iyi olur ama ailemizde pasimin yanına bi pamuk şeker gelse hiç fena olmaz nun teorisi nide @SLVESTER e göndereceğim şu ay biterken bi randevu alıp gideyim e nasıl oluyor yani 9+3 ken ultrasonda nasil 5 gün büyük gözüktü kiTemmuzda hamile kalmisiniz canim
20 +7 =27 -9=18 cift yani kiz gorunuyor
burdan hesapladim bakabilirsin canim 10+3 gorunuyorsun dogumun 30 mart gorunuyor usg dogru canimÇok isterim aslında ama şimdi günlere göre hesaplarımızı 10 hafta 70 gün yapıyor ama bugün 69 gün olmuş adetim biteli yani 10 haftalık olamaz o zaman hemen hamile kalmış olamam yumurtlama günü temmuzun ortalarına denk geliyor hatırlıyorum o aralarda olmuş olabilir ama dediğin gibi o zaman çok iyi olur ama ailemizde pasimin yanına bi pamuk şeker gelse hiç fena olmaz nun teorisi nide @SLVESTER e göndereceğim şu ay biterken bi randevu alıp gideyim e nasıl oluyor yani 9+3 ken ultrasonda nasil 5 gün büyük gözüktü ki
kızlarr acillyardım dün gece wcde peceteye pembesi kan geldi idrarla karısık peceteye bu nişan olabilri mi ? ayrıca nisan bikere mi geliyor ki ve koyu olmuyormu?????????????
dra gitmk istemiyorum hemen alttan bakacaklar bikeresınde rahatsız oldum cok agladım resmen napıcam ya ben dogumbelirtisimi bu anlayamıyorummmWalla canim bendende ara ara geliyor hatta dun gecede baya geldi pembe kan. nişan bu degil o daha yogun kivamda oluyormuş kahverengi yada kirmizi gibi
@sinemnur canım benim şuan 3 aylık gibi göbeğim. gebelikten önce de az bi göbeğim vardı ondan çok az fazla doğum yapmış gibi durmuyorum. ama sıkıntım tüm vücuda aldığım kilolar duruyor. doğum yapmış gibi değil biraz kilolu bi kadın gibi duruyorum. allahtan boy 175 ama emzirmek bence kilo verdirir çünkü ben feci terliyorum. bebişler emeklesin kiloları da öyle veririz. bu arada mama hastane hazırlamıştı bi şırıngayla bikaç defa da biberonla verdiler canım.sağlıkla kal
olbey belimden hafif birseyler geliyor ama çok değil. Eşim yürüyüş yapalım dedi çıktık 10 dk zor yürüdüm belim inanılmaz ağrıdı. Hapsurunca bir islaklik hissettim ahanda suyum geldi dedim ama altima kaçırmışım sürekli uyuyorum enerjim yok. Bakalım ne zmn ve nasıl gelecek bu bebe. Bekliyorum merakla
Kızlar biz kızımla açılışı yaptık ve annesinin doğum günün de 14.52 de doğdu melek kızım o kadar güzel o kadar harika biseymis ki ömrüm boyunca aldığım en güzel hediye
@Beyazmelek16 ileri derecede hemoroidim var demişsin nasıl bir yol izliyorsun neler yapıyorsun ağrısını dindirmek için bende bu denli şiddetli değildi durdu durdu son ayda coştu 3 gündür hayatım karardı resmen ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum Anestol sürüyorum ama o da nereye kadar bugün doktora gitmeyi düşünüyorum acil durumlarda lokal anestezi ile müdahale edebiliyorlarmış randevuda alamadım ama gidip rica edicem gebelere bakıyormuş doktorlar arayıp sordum hastahaneyi :) Allahım düşmanımın başına vermesin diyorum ne pis birşeymiş
Dün saat 10:00 da oğluşumuza kavuştuk. 3265 gr ve 48,5 cm normalde kontrollerde boyu önde gidiyordu. Gündüzleri uykucu geceleri uyutmuyor.
Doguma az kala grip oldum bide sezeryan olucam insallah dogurmadan iyilesirim meyveye dadandim. Koca hamilelik hastalikla ugrastim biter ayak yine yakalandim. Temizlik is guc bi yandan kafam kalkmiyo sagolsun annem yapiyo ama oksuruk hapsirik moralimi bozdu cok
Canım şimdi doktordan çıktım. Bu gece yatışım yapılıyor. Rahimağzının olgunlaşması için ilaç koyulacak vajinaya, 5-6 saat içinde faydası olup olmadığı belli olacakmış. Hayırlısı artık. Yarın bebeğim geliyor yani:) inş sağlıkla gelir.
Teşekkür ederim beybii evet haklısın dünyanın sonu değil, ısrarla odaklanmamak lazım sanırım, doğum hikayen müthişti canım inşallah her safhası güzel olur minik Zeynep'le.
Kızlar bir de lohusalıkta kanama oluyor mu, doğumdan sonraki süreç nasıl oluyor?doğumdan 15gün sonra, 40 gün sonra vb. adet oldum diyenler okumuştum, kanama devammı ediyor bir süre, yoksa doğumdan birkaç gün sonra bitiyor mu?
Kizlar biz de iyiyiz cok sukur. Bebis 3480gr dogdu ama 2gune 3280e dustu ,normalmis bu durum. Emzirmek icin 2saati beklemiyorum ne zaman miziklansa veriyorum memeyi
Spinal cok cok zor gecti benim icin asiri korktum ,cok rahatsiz edici bir his. Keske genel anestezi olsaydim dedim acikcasi
Slm anneler ben yarın sezeryana giriyorm dr m normal doğumu denemeyecem diyor riske atmayalım buraya kadar gelmek kolay değil dedi 3 kaybin var ve en sonu enfeksyonla kaybettik . enfeksyon ve suda azalma var ikiniz için de tehlikeli diyor direk sezeryan diyor ve bebeğe mikrapta bulaşmış okabilir diyor dua edin bize ... siz duamda sınız
Kızlar bende dün kızıma kavuştum, 2884 kg doğdu hepinize hayırlı güzel doğumlar,bugün evimize çıkıcaz inşallah
selam anneler okuyamadım pek doğum yaptım dün sabah normal doğum ile 3270 gr 51 cm doğdu meleğim şimdi evdeyim . büyük kızım ile uğraşıyoruz
Herkese merhaba güzel anneler. 31 agustos saat 10.00 da ben de aldım minik erkegimi elime :) 3650 kilomuz 50 cm de Boyu muz var. Çok gazliyiz. Çok da mizmiz :)) darısı tüm bekleyen annelere. Doğum yapan annelere de geçmiş olsun.
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.
Maşallah sana güzel Zeynep
Gözünüz aydın canım inşallah güzel bir doğum olmuştur. Allah analı babalı büyütsün prensesi.
Ben doğal yoldan sancının gelmesi taraftarıyım canım. Belki çok az şekilde hissedeceksin sancılarını ve hastaneye gittiğinde son aşamaya gelmiş olacaksın. Benim doktorum son anda yetişti doğuma ve 5 dk geç kalsaydı ebe doğurtuyordu. Ebeye yalvarıyordum artık çıkarın şunu diye. Hiç gözüne gelmiyor o esnada doktorun varlığı açıkçası. Bebeğin ne zaman istiyorsa o zaman gelmesi gerçekten adaptasyonu açısından çok önemli. Fellik fellik bakıyorlar etrafa doğar doğmaz. :)) Hatta foto atayım aşağıya ilk dakikalarını
Katılıyorum canım. Ayıptır söylemesi biz doğumdan önce lahmacun yedik eşimle. ben lavman yaparlar diye korktum ama korkudan wc ye çıktım rahatladım. tedbiri elden bırakmamak lazım. :))
@banu86 Benim de aynı değerlerdeydi ve maşallahı var cin gibi. Durduğu yerde dönmeye bile başladı sıpa. Allah sağlık versin hepimizinkine.
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün miniğiniz.
Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı uğurlu olsun.
Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum öncelikle çok şükür ki Rabbim e böyle bi duyguyu yaşattığı için anlatılmaz bi duygu bebeğim gayet iyi elhamdulillah kilosu 3400 52cm süt gibi bi melek bana gelince hafif burnum akıyordu ve narkoz dan zor uyandigim için baya zorluklar çektim hala da öyle baya ilerledi grip falan bebegime yaklasamiyorum ve sütum yok malesef mama ile besliyoruz suan çok uğraşıyorum bi kaç günü bulur dediler inşallah sütüm hemen gelir ..
Kizlaaaaaarrrr ben süslendim püslendim doguma gidiyorum bu resimde de bi hacı annenin evindeyim duasını almaya geldim Darısı adaylaraaa insallahhh
Kızlar buraya yazıp yazmama konusunda kararsızdım bizim doğumumuz biraz problemli geçti,3 te yatışıö yapılıp 5/6 gibi sez.yapılcaktı ama hastaneye adım attıkdan 15 dak sonra sezeryana aldılar beni daha öncede yazmıstım baya baya fobim var açıkcası masada kalma korkum var hernekadar epidural+spinal yapılmış olsada ne yazıkki bebek çıktıkdan sonraki tüm işlemleri hissettim ve daha çok panik oldum ekstra sakinleştirici ve morfin yapıldı doktorum narkozcuyu ayrı azarladı falan fistan eşimde beni o halde görünce kapı önünde ayrı ağlamış,neyseki kızımı kucağıma sağsalim aldım,şimdi çok çokdaha iyiyiz,ağrı eşiği düşük arkadaşlar varsa benim gibi aynı durumu yaşarlarsa korkmasınlar,bebeği kucağına alınca tüm acılar geçio sahiden
Kizlar ben bugun dogum yapmadım. Doktor daha aciklik 3 cm suyu azalmaya basliyor cumaya kadar gelmezse artik dogumu baslatalim dedi. bu hafta da bekliycez yoksa cuma sabah saat sekizde yatış var
Kizlaaarrr alinti yapamadim kusura bakmayin hepinize cok cok tesekkur ederim..bugün 13.04 te eylül ada 3.605 gram 51 cm olarak dünyaya geldi..spinal sezeryan oldum çok rahat geçti çok şükür..detaylari daha genis bi zamanda tek tek paylasicimm eşim de geldi izin aldı askeriyeden çok şükür hersey yolunda..darısı günü gelen annelere..
Kizlar aksam 11 de sancilarim basladi su an 10 dk da bi geliyo siklasmasini bekliyorum evde 38+3 e girdik.bayramdan sonra bekliyordum ama hayirlisi
35+ haftadasin cok erken gibi bana gore 38 +39 gormek daha iyi bence doktora git canim belki serum filan verirler ne oldugunu bilmiyoruzkidra gitmk istemiyorum hemen alttan bakacaklar bikeresınde rahatsız oldum cok agladım resmen napıcam ya ben dogumbelirtisimi bu anlayamıyorummm
zaten eger oyleysedeerken dogum yani35+ haftadasin cok erken gibi bana gore 38 +39 gormek daha iyi bence doktora git canim belki serum filan verirler ne oldugunu bilmiyoruzki
doktorunnediyor pekicanım bu duruma nisan dedigimiz sey olsa birkere gelir degil mi ***Walla canim bendende ara ara geliyor hatta dun gecede baya geldi pembe kan. nişan bu degil o daha yogun kivamda oluyormuş kahverengi yada kirmizi gibi
benim de açık pembeydi ve Dr nişan olduğunu söylemişti canımkızlarr acillyardım dün gece wcde peceteye pembesi kan geldi idrarla karısık peceteye bu nişan olabilri mi ? ayrıca nisan bikere mi geliyor ki ve koyu olmuyormu?????????????
peki dogum basladı mı kac gun kac saat sonra dogum eylemi gerceklesti??*benim de açık pembeydi ve Dr nişan olduğunu söylemişti canım
Tatlım oglumda pembemsi hafif kırmızı nisan gelmişti bazen yapışkan bazen hafif sulu olabilir doğum başladığı gün geldi bende ertesi gün doğumum gerçekleşmişti az sanciyka doğum yaptım ben korkma inşallah başlamis sanırım bi muayene olkızlarr acillyardım dün gece wcde peceteye pembesi kan geldi idrarla karısık peceteye bu nişan olabilri mi ? ayrıca nisan bikere mi geliyor ki ve koyu olmuyormu?????????????