Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İnşallah çabuk veririz bende kıyafet olarak elbise aldım hep 42-44 beden hiç hamile reyonundan almadım. O kadar sinirlerim bozulmuo 18 kilo almama rağmen kimse inanmıo bitek karnım var. Ama ayaklarım iğrenç. Sadece iki terlik almıştım. Almıcam ben napim 39 numara ayakkabıyı diodum ama artık çare kalmadı. 15tl olunca dedim alayım atar yok ederim doğumdan sonra. Sinir oluyorum bende umarım doğumdan sonra çabuk dönerler eski hallerine.
Bende 18 kilo almistim canim. Simdi sanki hic dogum yapmamis gibiyim .gobegim bile cok az kaldi. Yarisi gitti kilonun ve odem kalmadi hic vucudumda. Son zamanlarda ayaklarimi zor giyiyordum ama simdi cok rahat oluyorlar

Kizlaaaaaarrrr ben süslendim püslendim doguma gidiyorum :halay: bu resimde de bi hacı annenin evindeyim duasını almaya geldim :dua: Darısı adaylaraaa insallahhh :KK200:
Allah kolayliklar versin son saatler kalmis hayirlisiyla saglikla kurtarirsin insallah.yuzunden gulucuk eksik olmasin..:KK200::nazar:

Kızlar buraya yazıp yazmama konusunda kararsızdım bizim doğumumuz biraz problemli geçti,3 te yatışıö yapılıp 5/6 gibi sez.yapılcaktı ama hastaneye adım attıkdan 15 dak sonra sezeryana aldılar beni daha öncede yazmıstım baya baya fobim var açıkcası masada kalma korkum var hernekadar epidural+spinal yapılmış olsada ne yazıkki bebek çıktıkdan sonraki tüm işlemleri hissettim ve daha çok panik oldum ekstra sakinleştirici ve morfin yapıldı doktorum narkozcuyu ayrı azarladı falan fistan eşimde beni o halde görünce kapı önünde ayrı ağlamış,neyseki kızımı kucağıma sağsalim aldım,şimdi çok çokdaha iyiyiz,ağrı eşiği düşük arkadaşlar varsa benim gibi aynı durumu yaşarlarsa korkmasınlar,bebeği kucağına alınca tüm acılar geçio sahiden

Kızlar buraya yazıp yazmama konusunda kararsızdım bizim doğumumuz biraz problemli geçti,3 te yatışıö yapılıp 5/6 gibi sez.yapılcaktı ama hastaneye adım attıkdan 15 dak sonra sezeryana aldılar beni daha öncede yazmıstım baya baya fobim var açıkcası masada kalma korkum var hernekadar epidural+spinal yapılmış olsada ne yazıkki bebek çıktıkdan sonraki tüm işlemleri hissettim ve daha çok panik oldum ekstra sakinleştirici ve morfin yapıldı doktorum narkozcuyu ayrı azarladı falan fistan eşimde beni o halde görünce kapı önünde ayrı ağlamış,neyseki kızımı kucağıma sağsalim aldım,şimdi çok çokdaha iyiyiz,ağrı eşiği düşük arkadaşlar varsa benim gibi aynı durumu yaşarlarsa korkmasınlar,bebeği kucağına alınca tüm acılar geçio sahiden
Canım çok şükür geçti gitti, her ikiniz de sağlıklısınız çok şükür, geçmiş olsun, çok dikkat edin kendinize:KK200:

Arkadaslar ben 2 numara bebek bezi siparis ettim sleepy nin havlu da istefim kapida odemesi de var ucretsiz ustelik Turk Mali insallah memnun kaliriz da oglumla aynen devam ederiz

Canim anlamadim tam olarak. Yapilan islemleri mi hissettin yoksa aci mi ? Bende yapilan islemleri hissediyordum fakat aci hissi yoktu hic. Eger oyleyse normalmis zaten. Benimde bir ara tansiyonumda problem oldu sanirim. Dil alti hapi verdiler, sakinlesmem icin oksijen verdiler filan ama senin ki nasildi acaba. Benim rahim ve tuplerde yapisik yerler varmis. Doktor onlari acmak icin ugrasti baya. Normalin 2 kati kaldim ameliyatta ama sukurgecti gitti. Dedigin gibi bebisi kucagina alinca hersey unutuluyor. Cok gecmis olsun

Mutlu huzurlu gazsız ve bolbol sütleriniz olsun inşallah Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var
20+4=24-9=15 cift kiz gorunuyor ne kadar dogru bilemeyiz ;)
Galiba cok merak ediyorsunuz

Bende bunu buldum sizin icin

kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğumyapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktıformül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayıtoplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc teksayı ise erkek , çift sayı ise kız

(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )

<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
:KK16:

Kizlarr benim de çarşamba kontrolüm wardi Rahimde kasılma olduğu için adalat kullanıodum günde 3 kere karaciğerde yağlanma olmuş dahiliye ile görüştü doktorum ilacimi teke düşürdü salı tekrar test yapcaz eğer hala yüksekse doğum dedi :/ tabi ben panikle sormadım bu durumda normal mi sezaryan mi salı test olck çarşamba falanmi olur doğum diye. .tmm diyip çıktım şok oldum :110: smdi saliyi bkliorum çantmlami gtsem napsam blemiorum bişi söyleyin kizlarr

20+4=24-9=15 cift kiz gorunuyor ne kadar dogru bilemeyiz :KK66:
Galiba cok merak ediyorsunuz

Bende bunu buldum sizin icin

kızlar facebookta hamilelik sayfasından bi yöntem öğrendim.biyerde paylaştım ve 100kişi yorum yaptı 95ininki dogru cıktı.doğumyapmıs olanlar bile hesapladı doğru cıktıformül şu : yaşınız la hamile kaldıgınız ayıtoplayın. cıkan sayıdan 9 cıkarın. sonuc teksayı ise erkek , çift sayı ise kız

(yaş) + (hamile kaldıgınız ay) - (9 )

<< burada önemli olan nokta su son adet tarihiniz degil hamile kaldıgınız ayı baz alıyoruz< <
:KK16:
Oğlum da 17 çıkıyor şimdi 19 çıkıyor 1 ay sonra belli olacak cinsiyet

Oğlum da 17 çıkıyor şimdi 19 çıkıyor 1 ay sonra belli olacak cinsiyet
Nasil yani 19 cikiyor :) sen 96 dogumlu degilmisin 20 yas 7. ay yani hamile kaldigin ay temmuzmu degilmi toplam +27-9 cikacagiz 18 toplam kiz cikiyor eger temmuzsa ;)canim hangi ay hamile kaldiniz

Son düzenleme:
Kızlar bende bugün kontrolden geldim. Herşey yolunda ama çatım dar olduğu için maalesef bebek aşağı inemiyor bir türlü. O yüzden sezeryan yolları gözüktü. O kadar çok istiyordum ki normal doğum ama bebeği de riske atmak istemiyorum. Şimdi doğum yapmış olan arkadaşlara bazı sorularım var. Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Sezeryan olan arkadaşlarda süt hemen geldi mi? Ek olarak kanamanız çok oldu mu? Bu günlük külotlar işe yarar mı onlardan mı atayım çantaya? Sezeryan da uyumayan çok heyecan yapan arkadaşlar oldu mu? Benim çok heyecanlı bir yapım olduğu için tam olarak uyumayı planlıyorum ve omurilikten vurulan iğnedende korkuyorum açıkcası.

Canım yapılanları hissettim evet dediğin gibi ama acıda hissettim acı hissediorum diye defalarca sayıkladım,onun üstüne doktorum uyutulmamı yada daha etkili bişey verilmesini söledi,hala bile bazı yerlerden nasıl çıktım odaya geri geldim bilmiorum:işsiz: ama kuzumu görünce işte dünyam deişti

Kizlarr benim de çarşamba kontrolüm wardi Rahimde kasılma olduğu için adalat kullanıodum günde 3 kere karaciğerde yağlanma olmuş dahiliye ile görüştü doktorum ilacimi teke düşürdü salı tekrar test yapcaz eğer hala yüksekse doğum dedi :/ tabi ben panikle sormadım bu durumda normal mi sezaryan mi salı test olck çarşamba falanmi olur doğum diye. .tmm diyip çıktım şok oldum :110: smdi saliyi bkliorum çantmlami gtsem napsam blemiorum bişi söyleyin kizlarr
Benimde karaciğerde yağlanma çıkmıştı. Dr mutlaka dahiliyeye git detaylı baksınlar falan dedi. Zaten bi kaç gün sonrasına şeker için randevum vardı. Dahiliye uzmanı Son derece normal olduğunu genetik olarak Türk'lerde olduğunu ne kadar dikkat edilirse edilsin olabileceğini söyledi. Çantaya gelince 32. Haftadan beri çantamla gidiyorum ben Dr a

Back