- 4 Nisan 2013
- 1.913
- 1.727
- 448
Canim onemli olan bebegine sag salim kavusman ben sana bilgim itibariyle cevap vermeye calisayimKızlar bende bugün kontrolden geldim. Herşey yolunda ama çatım dar olduğu için maalesef bebek aşağı inemiyor bir türlü. O yüzden sezeryan yolları gözüktü. O kadar çok istiyordum ki normal doğum ama bebeği de riske atmak istemiyorum. Şimdi doğum yapmış olan arkadaşlara bazı sorularım var. Cevaplarsanız çok mutlu olurum. Sezeryan olan arkadaşlarda süt hemen geldi mi? Ek olarak kanamanız çok oldu mu? Bu günlük külotlar işe yarar mı onlardan mı atayım çantaya? Sezeryan da uyumayan çok heyecan yapan arkadaşlar oldu mu? Benim çok heyecanlı bir yapım olduğu için tam olarak uyumayı planlıyorum ve omurilikten vurulan iğnedende korkuyorum açıkcası.
Sutum geldi cok sukur ameliyattan cikar cikmaz emzirdim
Kanamam cok olmadi adet kanamasi gibiydi tabiki ameliyat gununu soylemiyorum cunku o gun aksama kadar his yoktu altimda
Ben depend kullandim ve sizma tasma yapmadi memnun kaldim
Ben epidural oldum fakat fazla telas yaptim ve asiri duygusaldim zirladim durdum birde ameliyat masasinda duz yattigim icin bayginlik hissi geldi kucuk bir doz sakinlestirici ile o da gecti ama cok heyecanlandim
Igneden korkma canim Allahin izniyle doktorlara emanetiz sen zaten igneyi gormuyorsun karainda biri duruyor ve resmen tanimadigin o kisiye sariliyorsun:)
Tam olarak uyumani tavsiye etmem
Nedenine gelirsek bebeginin ilk aglayisini duymak harika bir duygu hele dogar dogmaz onu yesil ortu icinde getirip yanagina degdiriyorlar iste o an burnuna bir koku geliyor ki dunyada oyle bir koku yok kelimelerin yetersiz kaldigi bir an...
Bence genel anestezi olma
Bunlar benim yasadiklarim biraz uzun oldu ama inan anlatsam sanki 500 sayfa roman olur
Hakkinda hayirlisi olsun