Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim onemli olan bebegine sag salim kavusman ben sana bilgim itibariyle cevap vermeye calisayim
Sutum geldi cok sukur ameliyattan cikar cikmaz emzirdim
Kanamam cok olmadi adet kanamasi gibiydi tabiki ameliyat gununu soylemiyorum cunku o gun aksama kadar his yoktu altimda
Ben depend kullandim ve sizma tasma yapmadi memnun kaldim
Ben epidural oldum fakat fazla telas yaptim ve asiri duygusaldim zirladim durdum birde ameliyat masasinda duz yattigim icin bayginlik hissi geldi kucuk bir doz sakinlestirici ile o da gecti ama cok heyecanlandim
Igneden korkma canim Allahin izniyle doktorlara emanetiz sen zaten igneyi gormuyorsun karainda biri duruyor ve resmen tanimadigin o kisiye sariliyorsun:)
Tam olarak uyumani tavsiye etmem
Nedenine gelirsek bebeginin ilk aglayisini duymak harika bir duygu hele dogar dogmaz onu yesil ortu icinde getirip yanagina degdiriyorlar iste o an burnuna bir koku geliyor ki dunyada oyle bir koku yok kelimelerin yetersiz kaldigi bir an...
Bence genel anestezi olma
Bunlar benim yasadiklarim biraz uzun oldu ama inan anlatsam sanki 500 sayfa roman olur
Hakkinda hayirlisi olsun

Merhaba Can'ım daha önce yazdım mı unuttum hayırlı olsun bebişin neyseki zor doğum olmuş geçmiş olsun ama şimdi iyisin acaba işlem uzun sürdüyse iğnenin etkisimi geçti bildiğin canlı canlı acıyı çektin yani araştırmadım ama nadir görülen birşeydir değilmi

Nasil yani 19 cikiyor :) sen 96 dogumlu degilmisin 20 yas 7. ay yani hamile kaldigin ay temmuzmu degilmi toplam +27-9 cikacagiz 18 toplam kiz cikiyor eger temmuzsa canim hangi ay hamile kaldiniz
İlk muayeneme göre 8.ay hamile kaldım son muayeneye göre 7.ay bu ay muayeneye gideceğim tam hamftasina bakacağım yani ilk muayeneye göre bugün 10+0(nisan 6 ya geliyor doğum günü doldurması)son muayeneye göre 10+5(nisan 1 e)

Canim sutum 3.gun banyo yaptiktan sonra geldi diyebilirim. Oncesinde sadece sari su gibi sivi gelmisti. Kanamam cok yok. Adet kanamasindan daha bile az benimki ama 12.gun hala devam. Ben dependlerden kullandim 1 hafta kadar cok rahat ettim. Kanamam asiri degildi ama hemoroid icin krem filan kullandim onun icinde rahatti. Spinal oldum ama heyecan yaptim mi inan bilmiyorum. Sadece ameliyathanede deli gibi usuyup titredigimi hatirliyorum ama yapmis olabilirim. Bir ara dil alti hapi ve oksijen verdiler. Ama spinal ignesini vururken hic aci hissetmedim ameliyatin en rahat kismi orasiydi benim icin.

Uzuldum canim senin icin. Kotu bir deneyim olmus. Gecti gitti insallah. Kuzunla unutursun o dakikalari

Bende 18 kilo almistim canim. Simdi sanki hic dogum yapmamis gibiyim .gobegim bile cok az kaldi. Yarisi gitti kilonun ve odem kalmadi hic vucudumda. Son zamanlarda ayaklarimi zor giyiyordum ama simdi cok rahat oluyorlar
Oh ne kadar güzel :) normal hayattada zayıf olmaya alışkın bir insanım o nedenle herhalde önemsiyorum bu konuyu biraz. Ama hamilelikte kısmak anlamında deil. Hiçbirşeyimi kısmadım walla ama hep sonunda vercem die avutarak kendimi inşallahta öyle olur :)

Kizlar bir siz varsiniz derdimi anlatabildigim. Bu insanlar beni delirtiyor artik. Dogum oncesi kac kez soyledim benegi opmek yok kucaga alistirmak yok diye. Inadina yapar gibi surekli opuyorlar. Kaynanam kucagina alip sallayarak uyutmaya calisiyor. Kayinpeder sigara icen biri ve o agziyla sapur supur kizi opuyor. Yetmiyor gibi gecen gun koltuga oturtmus kirlente dayamis kizi. Gorunce soka girdim resmen. Baba daha cok kucuk beli acir demekle yetinebildim. Sanki 5-6 aylik bebek gibi davraniyorlar. Her aksam maaile basimdalar. Gece zaten uyku boluk boluk gunduz uyku yok bide kayinpeder 11-12 ye kadar oturuyor. Kizin uyudugu saatlerde bile dinlenemiyorum hep ayaktayim. Artik takatim kalmadi. Kiz emerken sanki vucudumdan tum enerji kan ne varsa cekiliyor gibi oluyorum. Esime dedim konus onlarla kizi opup kucaga almasinlar eger ben konusursam agar seyler soylucem diye ama o da birsey diyemiyor ailesi sonucta. Napcam ben yaaaa

İşte o anları yaşamak deli gibi istiyorum ama o kadar heyecanlı bir yapım var ki, iğneden değil sonrasında Allah korusun ya bişey olursa diye endişeleniyorum.

selam anneler okuyamadım pek doğum yaptım dün sabah normal doğum ile 3270 gr 51 cm doğdu meleğim şimdi evdeyim . büyük kızım ile uğraşıyoruz
Gözün aydın canım allah anali babalı büyütsün..
Bizimde 8 yaşında ablamiz war bende onunla uğraşıyorum

Sağolun

Allah kolaylık versin canm anlamayan insanlarla uğraşmak gerçekten çok zor evden gitmeye niyetleri yok mu sen artık kendin idare edebilirsin galiba, bu arada eşin sana yardımcı olmuyorsa sen ağır veya değil konuşup ciddi olduğunu ifade etmen gerekiyor, sonuçta sen onun annesisin ve herşeyinden sorumlu kişi sensin, Allah korusun bebeğine bişey olursa ne yapacaksın

Hanimlar yarmimci olun bana 2.cocugu düşünüyoruz gecen ay olmadi bu ay deniyorumz umarim tutar simdi sorum sefafaf uazayan akintidan sonrami yumurta catlar yoksa sonraki gunlermi dun benim seffaf uzayn akintim wardi degerlendirmedim bugun de beyazimsi yine kaygan ama cektikce uzayan degil şimdi yumurtlamayi kacirdimmi yoksa bugunmu catladi

Allah yardimcin olsun,anlamayan insanlarla ugrasmak zor
Bebegi oturtmak ne demek beli kaysa bisey ols Allah korusun
k.pederin sizdeyken bebegi emzirme bahanesi ike odana git sonrada uyu,kimse niye nefen demez herhalde sen lahusasin uykuya dinlenmeye ihtiyacin var
esinde kizinin iyiligi icin guzelce soylesin,ufacik bebek bi hasta olsa napicaklar(Allah korusun)
Sende sakin ol kendini uzmemeye calis

Bence bugun hala sansin var

Allah yardımcın olsun sen lohusasın rahat oturup kalkman lazım kaynanan kalıyor ama kayınpederin ne işi var Birde Bebek daha oturtulurmu ama sen dua et üzülme sütün etkilenmesin Can'ım birgün geçecek diye düşün ferahla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…