Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ya, hamile reyonundan pantolon harici hiçbir şey almadım, L-XL beden bluzlar aldım hep, kurutma makinasında kurutuyorum kıyafetleri o da pamukluları küçültüyor biraz, geçen gün 2XL beden bluz aldım, ona bile moralim bozuldu, klasik bir erkek karnı var bende, önden önden gidiyor, bluzları hep büyük aldım onun için, ben de 17-18 kg aldım toplamda, bende de kalça basen büyümedi, göbek var kocamaaannnİnşallah çabuk veririz bende kıyafet olarak elbise aldım hep 42-44 beden hiç hamile reyonundan almadım. O kadar sinirlerim bozulmuo 18 kilo almama rağmen kimse inanmıo bitek karnım var. Ama ayaklarım iğrenç. Sadece iki terlik almıştım. Almıcam ben napim 39 numara ayakkabıyı diodum ama artık çare kalmadı. 15tl olunca dedim alayım atar yok ederim doğumdan sonra. Sinir oluyorum bende umarım doğumdan sonra çabuk dönerler eski hallerine.
Benim sat 24aralik ovulasyon 2016 diye yazmistim ://Ama bebeğin doğdu yıl değil hamile kaldığın yıl olduğu için biz 2015 de kalıyoruz
Sancıları durdurmak istemiyor mu doktor?Selam kizlar duzenli sanci cikinca ne kadar surede dogum baslar bilen var mi. Bugun dr gittim grip oldum antibiyotik kullancam bebegin kafasi kanalda 36+5 bugun once dr suyu hareketi hersey normal dedi lakin nts de duzenli sanci cikti boyle giderse erken almak gerekir dedi ilki sezeryan buda sezeryan olcak grip gecmeden gelmez umarim normalen 19eylulde olcakti ama dr o gune beklemeyebilir diyo
Herkese merhaba güzel anneler. 31 agustos saat 10.00 da ben de aldım minik erkegimi elime :) 3650 kilomuz 50 cm de Boyu muz var. Çok gazliyiz. Çok da mizmiz :)) darısı tüm bekleyen annelere. Doğum yapan annelere de geçmiş olsun.[/QUOT
gözün aydın .Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gaz için damla kullanıyor musun . benim ilk kızımda çok gaz vardı biogaia biraz azaltıyordu
4 yaşında ama çoook kıskanç bu sabah uyandı yanıma geldi anne bunu ne zaman hastaneye götürcez dedi . kızım hasta değil kardeşin o yüzden şimdi hastaneye götürmeyeceğiz dedim yeter bu kadar evde kaldı geri götürün bunu hastaneye dedi ne yapacağım bu kızla halbuki hamileyken karnımı severdi dışarı çıktığımızda anne kardeşime şu oyuncağı alalım ben onla oynıycam diye hevesliydi şimdi hastaneye geri götürün diyo .Kaç yaşında büyük kız?
Hayırlı uğurlu olsun doğum![]()
hayırlı olsun şimdiden ... kolay doğum olsun inşallah .. meleğe de şimdiden maşallahKizlaaaaaarrrr ben süslendim püslendim doguma gidiyorumbu resimde de bi hacı annenin evindeyim duasını almaya geldim
Darısı adaylaraaa insallahhh
![]()
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.
Maşallah sana güzel Zeynep
Gözünüz aydın canım inşallah güzel bir doğum olmuştur. Allah analı babalı büyütsün prensesi.
Ben doğal yoldan sancının gelmesi taraftarıyım canım. Belki çok az şekilde hissedeceksin sancılarını ve hastaneye gittiğinde son aşamaya gelmiş olacaksın. Benim doktorum son anda yetişti doğuma ve 5 dk geç kalsaydı ebe doğurtuyordu. Ebeye yalvarıyordum artık çıkarın şunu diye. Hiç gözüne gelmiyor o esnada doktorun varlığı açıkçası. Bebeğin ne zaman istiyorsa o zaman gelmesi gerçekten adaptasyonu açısından çok önemli. Fellik fellik bakıyorlar etrafa doğar doğmaz. :)) Hatta foto atayım aşağıya ilk dakikalarını![]()
Katılıyorum canım. Ayıptır söylemesi biz doğumdan önce lahmacun yedik eşimle.ben lavman yaparlar diye korktum ama korkudan wc ye çıktım rahatladım.
tedbiri elden bırakmamak lazım. :))
@banu86 Benim de aynı değerlerdeydi ve maşallahı var cin gibi. Durduğu yerde dönmeye bile başladı sıpa. Allah sağlık versin hepimizinkine.
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün miniğiniz.
Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.
Maşallah sana güzel Zeynep
Gözünüz aydın canım inşallah güzel bir doğum olmuştur. Allah analı babalı büyütsün prensesi.
Ben doğal yoldan sancının gelmesi taraftarıyım canım. Belki çok az şekilde hissedeceksin sancılarını ve hastaneye gittiğinde son aşamaya gelmiş olacaksın. Benim doktorum son anda yetişti doğuma ve 5 dk geç kalsaydı ebe doğurtuyordu. Ebeye yalvarıyordum artık çıkarın şunu diye. Hiç gözüne gelmiyor o esnada doktorun varlığı açıkçası. Bebeğin ne zaman istiyorsa o zaman gelmesi gerçekten adaptasyonu açısından çok önemli. Fellik fellik bakıyorlar etrafa doğar doğmaz. :)) Hatta foto atayım aşağıya ilk dakikalarını![]()
Katılıyorum canım. Ayıptır söylemesi biz doğumdan önce lahmacun yedik eşimle.ben lavman yaparlar diye korktum ama korkudan wc ye çıktım rahatladım.
tedbiri elden bırakmamak lazım. :))
@banu86 Benim de aynı değerlerdeydi ve maşallahı var cin gibi. Durduğu yerde dönmeye bile başladı sıpa. Allah sağlık versin hepimizinkine.
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün miniğiniz.
Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı uğurlu olsun.
Masallah masallah ton ton Paşa'ya sağlıkla büyüsünHerkese merhaba güzel anneler. 31 agustos saat 10.00 da ben de aldım minik erkegimi elime :) 3650 kilomuz 50 cm de Boyu muz var. Çok gazliyiz. Çok da mizmiz :)) darısı tüm bekleyen annelere. Doğum yapan annelere de geçmiş olsun.
Bu saatten sonra isterse dogabilir artik dediSancıları durdurmak istemiyor mu doktor?
Sağlıkla büyütün insallahKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum öncelikle çok şükür ki Rabbim e böyle bi duyguyu yaşattığı için anlatılmaz bi duygu bebeğim gayet iyi elhamdulillah kilosu 3400 52cm süt gibi bi melekbana gelince hafif burnum akıyordu ve narkoz dan zor uyandigim için baya zorluklar çektim hala da öyle baya ilerledi grip falan bebegime yaklasamiyorum ve sütum yok malesef mama ile besliyoruz suan çok uğraşıyorum bi kaç günü bulur dediler inşallah sütüm hemen gelir ..
Maşallah canım harika görünüyorsunKizlaaaaaarrrr ben süslendim püslendim doguma gidiyorumbu resimde de bi hacı annenin evindeyim duasını almaya geldim
![]()
Anladım cnm inşllah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Rabbim korusn ikinizideBu saatten sonra isterse dogabilir artik dedi
Masallah bu ne güzellik rabbim bir avazda bebeğini kucağına almayı nasip etsinKizlaaaaaarrrr ben süslendim püslendim doguma gidiyorumbu resimde de bi hacı annenin evindeyim duasını almaya geldim
![]()