• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Can'ım benimki sezeryan olcak o yüzden günü belli senin normal doğuma bir engel yoksa ondan konuşulmamıştır tarih Zaman'larımız yakınmış seninle bende arada bir adet sancısı gibi ağrı olmaya başladı son günlerde senin Nasıl Ağrı'n varmı yada kasılman
Benim daha dogum sekli.bile belli.degil.cnm.bakalim hayirlisi hamileligimin basindan beri cok agrim.olyr cnm bu aralarda bacakla vajinal bolge arasi ve bazende kasiklarim agriyr doguma hazirlaniyrz galiba

Mutlu huzurlu gazsız ve bolbol sütleriniz olsun inşallah Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var
1985-2010 erkek
1985-2016 kiz :))

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.

Maşallah sana güzel Zeynep:KK200:

Gözünüz aydın canım inşallah güzel bir doğum olmuştur. Allah analı babalı büyütsün prensesi.

Ben doğal yoldan sancının gelmesi taraftarıyım canım. Belki çok az şekilde hissedeceksin sancılarını ve hastaneye gittiğinde son aşamaya gelmiş olacaksın. Benim doktorum son anda yetişti doğuma ve 5 dk geç kalsaydı ebe doğurtuyordu. Ebeye yalvarıyordum artık çıkarın şunu diye. Hiç gözüne gelmiyor o esnada doktorun varlığı açıkçası. Bebeğin ne zaman istiyorsa o zaman gelmesi gerçekten adaptasyonu açısından çok önemli. Fellik fellik bakıyorlar etrafa doğar doğmaz. :)) Hatta foto atayım aşağıya ilk dakikalarını :KK70:

Katılıyorum canım. Ayıptır söylemesi biz doğumdan önce lahmacun yedik eşimle. :KK70: ben lavman yaparlar diye korktum ama korkudan wc ye çıktım rahatladım. :KK70: tedbiri elden bırakmamak lazım. :))

@banu86 Benim de aynı değerlerdeydi ve maşallahı var cin gibi. Durduğu yerde dönmeye bile başladı sıpa. Allah sağlık versin hepimizinkine.

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün miniğiniz.

Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı uğurlu olsun.
Oyyy oyyyy masallah hem bebisine hem sana
Dogumdan kac saat sonra oyle gulumseyebilecegim acaba ://

Canım bende dün kontrole gitmiştim. Benimde suyumda azalma varmış 6 cm civarı suyun var kritik seviyede dedi doktor. Dün gece yatis yaptı hastaneye nst normal çıktı gece boyunca. Bugün taburcu olduk pazartesi tekrar gideceğiz. Böyle giderse bebeği almamız gerek dedi doktorum

5 in üstü su varsa normal diyor benim doktor. 3 ün altında alıyorlarmış bekletmeden

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum öncelikle çok şükür ki Rabbim e böyle bi duyguyu yaşattığı için anlatılmaz bi duygu bebeğim gayet iyi elhamdulillah kilosu 3400 52cm süt gibi bi melek :KK46: bana gelince hafif burnum akıyordu ve narkoz dan zor uyandigim için baya zorluklar çektim hala da öyle baya ilerledi grip falan bebegime yaklasamiyorum ve sütum yok malesef mama ile besliyoruz suan çok uğraşıyorum bi kaç günü bulur dediler inşallah sütüm hemen gelir ..

Arkadaslar dogum yapanlari tebrik ediyorummm enkisa zamanda bizde alalim kucagimiza insallah hayirlisiyla saglikla..
Benimde son 6 gun sezeryan icin.. sizlere bi sorum var.odem problemim hic olmamisti ama son bi haftadir ellerimi acip kapatamiyorum. Resmen acıyor ve zonkluyor parmaklarim.. ayaklarimda ayni sekilde oynatinca aciyor.. bu odem belirtisimi.. napmak lazim.. resmen ellerim zonkluyor sizliyor.
Birde sezeryan olan arkadaslar sonrasinda gaz ve buyuk wc olayinda sorun yasadinizmi ne gibi cozumler ve sorunlar yasadiniz paylasirsaniz sevinirim:KK200:

Uyuşma da varmı. Bide şişlik zaten gözle görülür. Benim ellerim ve ayaklarım da var uzun süredir. Ellerimi kapatamıyorum zaten ve ortadaki üç parmak ucum hep uyuşuk hiç geçmiyor. Sinir sıkışmasıda oldu parmaklarım kirleniyor mesela öbür elimle açıyorum. Ödemeden acıyabilir geriliyor çünkü. Ani kilo artışı olmaması lazım sık sık tartıl 2 günde 2-3 kilo gibi bi değişim olursa tehlikeli dedi doktor. Yoksa normal az kaldı geçecek doğumdan sonra dedi :) çekilen herşey normal zaten bu saatten sonra. İnsan zorlanıyor artık gerçekten.

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.

Maşallah sana güzel Zeynep:KK200:

Gözünüz aydın canım inşallah güzel bir doğum olmuştur. Allah analı babalı büyütsün prensesi.

Ben doğal yoldan sancının gelmesi taraftarıyım canım. Belki çok az şekilde hissedeceksin sancılarını ve hastaneye gittiğinde son aşamaya gelmiş olacaksın. Benim doktorum son anda yetişti doğuma ve 5 dk geç kalsaydı ebe doğurtuyordu. Ebeye yalvarıyordum artık çıkarın şunu diye. Hiç gözüne gelmiyor o esnada doktorun varlığı açıkçası. Bebeğin ne zaman istiyorsa o zaman gelmesi gerçekten adaptasyonu açısından çok önemli. Fellik fellik bakıyorlar etrafa doğar doğmaz. :)) Hatta foto atayım aşağıya ilk dakikalarını :KK70:

Katılıyorum canım. Ayıptır söylemesi biz doğumdan önce lahmacun yedik eşimle. :KK70: ben lavman yaparlar diye korktum ama korkudan wc ye çıktım rahatladım. :KK70: tedbiri elden bırakmamak lazım. :))

@banu86 Benim de aynı değerlerdeydi ve maşallahı var cin gibi. Durduğu yerde dönmeye bile başladı sıpa. Allah sağlık versin hepimizinkine.

Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün miniğiniz.

Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı uğurlu olsun.
canım cok tatlısınız. sağlıkla mutlu büyüsünn

Normalde alışverişi çok severim, 9 aydır kendime çok az şey aldım, en az da ayakkabı aldım, normalde 37,5-38 giyerim , yazlıkta 39 numara terlik aldık diye bile moralim bozuldu ama genel itibariyle çok ödemim yoktu, taki son 2 haftaya kadar. 2 haftadır da ayakta kaldığımda hemen şiştiler. İnşallah hayırlısıyla geçecek bu son demler de , nisanda doğum yapmış arkadaşla konuşuyoruz bugün, 155 cm 47 kg minyon bir kız, 78 kg ile doğuma gitmiş, doğum sınrası bir haftada 10 kg gitmiş, şimdi de 58 kg mış,3 ay emzirebildi, hamileliği özlüyorum resmen, gülerek andığım çok şey var diyor:)
İnşallah çabuk veririz bende kıyafet olarak elbise aldım hep 42-44 beden hiç hamile reyonundan almadım. O kadar sinirlerim bozulmuo 18 kilo almama rağmen kimse inanmıo bitek karnım var. Ama ayaklarım iğrenç. Sadece iki terlik almıştım. Almıcam ben napim 39 numara ayakkabıyı diodum ama artık çare kalmadı. 15tl olunca dedim alayım atar yok ederim doğumdan sonra. Sinir oluyorum bende umarım doğumdan sonra çabuk dönerler eski hallerine.

Back