• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkürler kızlar,
Normal beslenme dönemine geçtiniz mi yoksa lohusa perhizi, mönüsü filan uyguluyor musunuZ?
@vendetta42 doğru söylüyorsun doğuma gitmeden bağırsakları hazırlamak çok mantıklı, aklımızda olsun canım, sağlıkla kalın...
Valla artik dayanamadim ve bugun normal hayatima dondum canim. Bebiste emdigine resmen kanim cekiliyor gibi oluyordum. Insalah normale donmem hemoroid icin sikinti yaratmaz

Tarih belli mi canim?

Canim spinal ile epidurali ters yazmis olabilir misin?
Ben ilk dogumumu epidural sezeryan oldum 7 saat uyusuk kaldim 7 saat sonra ayaga kaldirdilar bacaklar falan yoktu

Bende bayramdan sonra vermeyi dusunuyorum siparisi nereden alacaksin?

1 veya2 gece yatip cikariz herhalde
Dusa gerek olur mu ki?

Sanki kimse kalmamis gibi geldi birden. :)

Haklisin canim masallahlari var ekim annelerine bakiyorum bazen kalabalik burada sanki bir basimayim gibi geliyor:)
Valla ben de tıbbın yalancısıyım kuzum :KK64: Epidural mi istersin spinal mi dedi dr ben spinal istedim epiduralde rahim kaslari yipranio etkilio diye..ii ce bi arastirmak lazim canım

Ooo o bebeklere kavuşmaya devam ne güzel herkes saglikla kavuşuyor. Darısı tüm bekleyenlerin başına :anne:
Doğumlari duydukca bende heyecsnlaniyorum ama onun dışında tık yok bende. Hala valizi hazirlamadim mesela:işsiz: miskinlik yapıyorum gün boyu uyuyorum. Eşim doğum olursa sana eşya getirmeyecegim boş valizinle git doğuma diyor ama enerjim yok hazırlamak için. Bana ne zaman gelecek dişi kuş sendromu :confused:

Ooo o bebeklere kavuşmaya devam ne güzel herkes saglikla kavuşuyor. Darısı tüm bekleyenlerin başına :anne:
Doğumlari duydukca bende heyecsnlaniyorum ama onun dışında tık yok bende. Hala valizi hazirlamadim mesela:işsiz: miskinlik yapıyorum gün boyu uyuyorum. Eşim doğum olursa sana eşya getirmeyecegim boş valizinle git doğuma diyor ama enerjim yok hazırlamak için. Bana ne zaman gelecek dişi kuş sendromu :confused:
Yok bacim yok :))bu ani dogum ve disi kus sendromu bize ugramiyor ://
bende o enerjiyi bekliyorum :)) sonra saga sola bakiyorum;simdi hastaneye gitsem bu eve kimse gelmemrli diye dusunuyorum heryer heryerde
Oyuncaklar mayin tarlasi gibi heryerde :))

Mutlu huzurlu gazsız ve bolbol sütleriniz olsun inşallah Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var

M muallime54 ahahah Kıyamam ben onaaa uykucuu :uykucu: ay bazen uyandırmak icin topuguna vuruyolarya nasil üzülüyorum jemen de uyaniolar :KK48:

Bizimkisi karnımdaykende uykucuydu çok hareketli değildi. Bugün biraz daha iyi o emmeyi ben emzirmeyi öğrendim :) çok güzel bir duyguymuş eşimle oğlumuza bakıp bu bizim mi diyoruz :) darısı sana ve buradaki bütün arkadaşlara Can'ım :)

Mutlu huzurlu gazsız ve bolbol sütleriniz olsun inşallah Birde annenin doğu yılı ile bebeğe hamile kalma yılı ikiside ciftse veya tekse kız biri tek biri çift de erkek olurmuş benim 1996-2013 oğlum var
İyi geceler ilk kez duydum bu yazdığını benim 1987-2015 ama bizim bebeğimiz erkek bu dediğin teori bize uymadı merak ettim başka uyan varmı acaba :)

Dün saat 10:00 da oğluşumuza kavuştuk. 3265 gr ve 48,5 cm normalde kontrollerde boyu önde gidiyordu. Gündüzleri uykucu geceleri uyutmuyor.
Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün.

Merhaba teyzoslar. Sakin bana maşallah demeyi unutmayin olur mu :oops::nazar::nazar::nazar:
Maşallah sana güzel Zeynep:KK200:

Kızlar bende dün kızıma kavuştum, 2884 kg doğdu hepinize hayırlı güzel doğumlar,bugün evimize çıkıcaz inşallah:KK37:
Gözünüz aydın canım inşallah güzel bir doğum olmuştur. Allah analı babalı büyütsün prensesi.

Merhaba arkadaslar. Bugün kontrol vardı. Çatı muayenesi çok güzel geçti. Zor değilmiş hiç. Normal doğuma uygun dedi. Yalnız tansiyonum yüksek çıktı ilk defa. 14/9. Kan ve idrar testi yaptı. Hastahaneden gitme dedi. Test sonucuna göre belki bugün bile doğuma alabilirim tehlikeli hem anne hem bebek için dedi. Sonra testler normal çıktı. 3 gün sonra tekrar gel dedi. Sürekli dinlen, 0 tuz tüket dedi. Evde de kontrol et tansiyonu dedi. Dinlendim şimdi normal çıkıyor. 12/8 falan. Tansiyon düzelirse, istersen haftaya sunni ile başlatırız doğumu dedi, bayramda doktorun 3 gün yokluğu beni geriyor diye. Nst'de hic sanci cikmiyor. 15-20 arasi hep, aciklikta yokmus henuz. Haftaya sunni alsam mi bilemiyorum yoksa doktor yoklugu risk'ini alip bayram haftasini mi beklesem, ne dersiniz kizlar? Bu arada bebek 3.327gr 51cm. Olmus bu bebek doguma hazir dedi.
Ben doğal yoldan sancının gelmesi taraftarıyım canım. Belki çok az şekilde hissedeceksin sancılarını ve hastaneye gittiğinde son aşamaya gelmiş olacaksın. Benim doktorum son anda yetişti doğuma ve 5 dk geç kalsaydı ebe doğurtuyordu. Ebeye yalvarıyordum artık çıkarın şunu diye. Hiç gözüne gelmiyor o esnada doktorun varlığı açıkçası. Bebeğin ne zaman istiyorsa o zaman gelmesi gerçekten adaptasyonu açısından çok önemli. Fellik fellik bakıyorlar etrafa doğar doğmaz. :)) Hatta foto atayım aşağıya ilk dakikalarını :D

Teşekkürler kızlar,
Normal beslenme dönemine geçtiniz mi yoksa lohusa perhizi, mönüsü filan uyguluyor musunuZ?
@vendetta42 doğru söylüyorsun doğuma gitmeden bağırsakları hazırlamak çok mantıklı, aklımızda olsun canım, sağlıkla kalın...
Katılıyorum canım. Ayıptır söylemesi biz doğumdan önce lahmacun yedik eşimle. :D ben lavman yaparlar diye korktum ama korkudan wc ye çıktım rahatladım. :D tedbiri elden bırakmamak lazım. :))
banu86 banu86 canım hiç kendini üzme. önemli olan gününü ve ciğer gelişimini tamamlaması. doğduktan sonra alır sadece ilk aylarda tutarken zorluk çekersin o kadar. hastane de yanımda 38+6 ile 2100 doğan bebek vardı cin gibiydi. kiloya kafanı takma önemli olan sağlıklı olması.
banu86 banu86 Benim de aynı değerlerdeydi ve maşallahı var cin gibi. Durduğu yerde dönmeye bile başladı sıpa. Allah sağlık versin hepimizinkine.

selam anneler okuyamadım pek doğum yaptım dün sabah normal doğum ile 3270 gr 51 cm doğdu meleğim şimdi evdeyim . büyük kızım ile uğraşıyoruz :110:
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün miniğiniz.

Herkese merhaba güzel anneler. 31 agustos saat 10.00 da ben de aldım minik erkegimi elime :) 3650 kilomuz 50 cm de Boyu muz var. Çok gazliyiz. Çok da mizmiz :)) darısı tüm bekleyen annelere. Doğum yapan annelere de geçmiş olsun.
Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı uğurlu olsun.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 175
Back