Bu sancı nöbetleri nolcak senin beline falan masaj yapilsa hafiflermi ki öyle duymuştum canım ılık duş falan da ii gelebilir..2 hafta goz acip kapayana kadar gecsin inşallah Allah yardımcın olsun kuzum..Benim kız varya resmen oyuncu! Bugün hareketleri hissetmedim sabah 7 de kalktım eve temizlik yaptircaktik kadinlar geldi onla ilgilendim falan derken hareketleri takip edemedigimi fark ettim bi uzandim bakiorum yok en ufak bi hareket..hemen bi telaş o anda aklindan neler gecio insanin kız şimdi aklima gelenleri düşünüyorum da yok artik didem neler düşünmüşsün diorum
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
nst ye bağlandım tansiyonuma bakılıo falan nst baslar baslamaz benim minik hobaaa basladi halaya
![Halay :halay: :halay:](/images/smiley/halay.gif)
Ay sanki pireyi deve yapmisim gibi hissettim hastanedekiler de tanidikya gelen bakio e bişey yok kizim ii siniz diyo bir utandim bir utandim
![Olamaz :olamaz: :olamaz:](/images/smiley/olamaz.gif)
Yarın aksam 4 e inşallah kucagima alicam canım babasi da yetisebilirse süper olacak hayirlisiyla..Kızım gelince bol bol foto atarim insallah teyzesii Rabbim sancılarıni hafifletsin bi solukta kurtarsin insallahh