Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
buralar güzel haberlerle dolmuş taşmış.Ağustos sonuna yarısı bitecek eylül annelerinin bu hızla gidersek,yeni nesil bebişler çok hızlı.. pelit86 hayırlı ömürlü evlatlarn olsun inşallah uzun ve güzel bir hayat minişlere V vendetta42 ha döndü ha dönecek derken onun niyeti direk doğmakmış annesi,hayırlı olsun canm ,uzuuun ve sağlıkl bi hayat diliyorum onada

Hocam yanlis biliyosunuz milli egitimle gorusun isterseniz benim okulumdaki ogretmenler kahvalti saatinde eve gidip emzirip geliyorlarmis :)
Ben bransciyim kahvalti saatimiz yok da sizdeki uygulamayi bilmiyorum. Esim mdr yard. Gelen yaziyi gondermisti bana ve boyle bisey yazmiyordu. Okul mudurunun insiyatifi olabilir

Karın ya da vajinal farketmez, onlar görürler de. 2 günde düzelmesi ilginç. Ben olsam kendi doktoruma gidip muayene olurdum. Acile gittiğimi de söylemezdim. Bakalım ne dicek diye. 3.bi doktora daha görünürdüm bir de. Net. Hiç güvenim yok doktorlara. Burda ebe olarak çalışan bir komşu başka bir komşuya demiş ki. Bebeğin nst si iyi çıksa bile doktor bize sorun var dememizi söylüyor ve sezaryane alıyor. Bunu duyunca çok şaşırmıştım. Sezaryan kolay tabi onlar için. Saati belli, uzun sürmüyor ve riski az. Aklımda hep sorular, sorular. Allah hayra çıkarsın sonumuzu

Canım maşallah bebeğine, gayet güzel kilosu haftasına göre. Kendi seçtiği zamanda geldi, gördün mü =) hurma bulabilirseniz, yemeye çalış. Sütü artırır. Bir de devamlı emzirmek artırıyor sütü. Başka reçete yok

Salı günü doktorun ne diyecek merakla bekliyorum, bende hiç böyle birşey duymadığım için bişey diyemiyorum senin için hangisi hayırlısı ise o olsun tatlım
Sağol canım bende hiç bilmiyorum bu konuyu kendi doktoruma guvenirdim şuan ona bile acaba o mu yanlış teşhis koydu diyorum

Aaaa canım benim tebrikler maşallah gayet iyi doğmuş gelir sütün de merak etme ağrıların da geçicii sen keyfini çıkarmaya bak kuzunun :)

Maalesef öyle doktorlar var benim Yengem sancin var diyerek sezeryan alindi hastaneyi araştırınca normal doğum 5-10 kişiye yapıldığını öğrendim 3. doktora görunecektim bugün ama eşim daha fazla karışmasin kafan bekleyelim zaten iyi değilsin şuan dedi doktorum bana vajinal ultrasonla bakıp plesantanin rahim ağzında olduğunu gösterdi hatta bebegimin basının yanndaydi ama ona bile yanlış teşhis mi koydu acaba diye düşünmeye başladım bakalım salı günü doktorumla goruseceğim bu kanın ne olduğu önemli benim için pembe kan geliyor annem gordu çığlık attı psikolojik olarak kendimi hiç iyi hissetmiyorum riske girmek de istemiyorum zaten sezeryan deyince bir bunalım yaşamıştim şimdi daha da allak bullak oldum

Ayy ne güzel kavuştun yavrularına gözünüz aydın maşallah, Allah sağlıkla sıhhatle büyümelerini nasip etsin canm eve çıktınız mı?
Amin canım Rabbim hepimizin yavrularını bize bagislasin. 2 gece hastanede kalacağız. Yarın çıkacağız .

Allahim anali babali buyutsun coook sewndm iyi olmaniza.Ayy coook duygulandim kuzucugu koklayin yerimize.Allahim sizinde agrilariniza sifa versin.Rabbim bizlerede en kisa zamanda saglikli bir sekilde kucagimiza aldirmayi nasip etsin insallah.

Allah bağışlasın analı babalı büyüsün inşallah

Gözün aydın canım. İnş bakımları da doğumları gibi kolay olur. Ben de çok özeniyordum ikize, kısmet olmadı. Diğerlerine inş:)

Olur canım sütün de merak etme maşallah haftasına göre gayet güzel bi kiloda doğmuş gözünüz aydın Allah sizlerle birlikte sağlıklı mutlu şanslı büyümesini nasip etsin güzel yavrunun ayy darısı başımıza

Benim gibi öğretmen olan anneler kasimda goreve baslayacagiz 2 aylik bebisimizi evde birakacagiz süt iznini arastirdinizmi hic nasil olcak ne kadar olcak
Ben sınıf ögretmeniyim ve süt izni kullanamayacagim sanırım. Öğle arası eve gelip tekrar okula döneceğim. Okulum evime yakın şükür. Branşcıysanız ders programını ona göre ayarlarsınız sıkıntı olmaz inşallah

Süpürge yaptım yerleri sildim balkonları yıkadım en son duşa girdim banyoyu da yıkadım şimdi oturdum bu yazdıklarını okuyorum kaşınıyorum bakalım ama iş hyatından sonra hamilelikte evde olunca acayip boşluğa düştüm yapmazsam kafayı yerim heralde sana da geçmiş olsun canım ya belini zorladın heralde sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…