• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yine kasilmalarim başlıyor sanırım. 1 saatte 4 kez oldu :110: korkuyorum....bekle be kızım die seviyorum.çok hareketli o hareket ettikçe kasiliyor:dua::dua:
Canm nasıl oldun, iyi nisin şimdi, doktora gittin mi?

Arkadaşlar gecmisi fazla okuyamadim doğum yapan arkadaşlarımız olmuş hayırlı uğurlu olsun analı babalı mutlu sağlıklı büyüsünler. Dün gece acile gittim düzensiz sancılarim çıktı kanamam oldu kendi doktoruma ulasamadiğim icin başka bir doktora muayene oldum kısmı plasenta previa var dedim karından baktı öyle birşey yok bebeğin başı burda yanında kordon ya da plasenta yok dedi nasıl olur iki gün evvel vardı kontrolüm dedim şok oldum eve geldik şuan kafam çok karıştı uyku uyuyamadm acaba karın ve vajinal ultrason arasındaki fark yüzünden mi oluyor ?
Ya da düzelmiş olabilir mi, eğer öyleyse iyi birşey normal doğum da yapabilirsin artık, peki şimdi ne yapacaksın kendi doktoruna mı gideceksin?

Kızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum
Canım gözün aydın olsun ♡ çok şükür kavuştun yavruna sağlıcakla güle güle büyüt inşallah

Merhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.
Amin canim. Hayirli olsun miniklerin. Allah guzel baht nasip etsin:)

Kızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum

Canim ne cabuk dogurmussun masallah Allah anali babali buyutsun:)

Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüt miniğini inşallah :) mis kokuludur o şimdi Allahım bizim bizde görelim o günleri inşallah çok şükür ki az kaldı

Canm nasıl oldun, iyi nisin şimdi, doktora gittin mi?

Ya da düzelmiş olabilir mi, eğer öyleyse iyi birşey normal doğum da yapabilirsin artık, peki şimdi ne yapacaksın kendi doktoruna mı gideceksin?
Düzelmiş olsa kan niye geliyor o kafamda soru isareti salı günü kendi doktoruma gideceğim ayrıntılı bir şekilde muayene olacağım düzelme ihtimali yok gibi birseydi gerçekten şuan karmakarisik duygular içindeyim

Canim gecmis olsun. Allah anali babali buyutsun. Sut gelmiyor fiye stres yapma elbet gelecektir. Stres bu sureyi uzatmaktan baska birseye yaramaz.

pelit86 pelit86 Canım minik kuzuların iyi olmasına çok sevindim ne güzel kuveze de gerek kalmamis. Masallah onlara minicikken bile nasil güçlü olduklarini gosterdiler masallah :nazar:

V vendetta42 canım hem şaşırdım hem heyecanlandım hem de iyi olmanıza çok sevindim :) kul yazar kader gülermiş derler ya senin minik pek hızlı çıktı :) ama bence en güzeli böylesi kendisi geleceği zamanı seçti :) masallah minigine... Insallah sütün de gelir en kısa zamanda cok cok sevindim :)

Ayy canm yaa ben korkumdan ev bile süpürmüyorum sen iyi cesaret etmişsin koltuk silmeye şimdi nasılsın?

Sakıııın iyi yapıyorsunn çok pişmanımmm büyük ihtimallee doktoraa gidicem öğleden sonra agrılar geçmiyolar hafifliyor başka bi agrı başlıyor şuan sag böbrek kısmı hani boşluk deriz ya üşütünce agrır oraya bıcak saplanıyor gibi agrıyor. Yapmayın wallaa temizlikk yapmayıııın

Merhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.
Masllah kavuştun demek yavrularına :) Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin kokla bizim yerimize de :KK200:

Oy ne guzel haberler bunlar gozunaydin Can'ım :) sütünde gelir insallah ılık bir duş iyi gelir derler :KK200:

Düzelmiş olsa kan niye geliyor o kafamda soru isareti salı günü kendi doktoruma gideceğim ayrıntılı bir şekilde muayene olacağım düzelme ihtimali yok gibi birseydi gerçekten şuan karmakarisik duygular içindeyim
Salı günü doktorun ne diyecek merakla bekliyorum, bende hiç böyle birşey duymadığım için bişey diyemiyorum senin için hangisi hayırlısı ise o olsun tatlım:dua:

Sakıııın iyi yapıyorsunn çok pişmanımmm büyük ihtimallee doktoraa gidicem öğleden sonra agrılar geçmiyolar hafifliyor başka bi agrı başlıyor şuan sag böbrek kısmı hani boşluk deriz ya üşütünce agrır oraya bıcak saplanıyor gibi agrıyor. Yapmayın wallaa temizlikk yapmayıııın
İnşallah iyi haberlerle dönersin canm, belki de sadece üşütmüşsünüz :dua::KK200:

Hayırlı uğurlu olsun canım. Jet hızında doğum bu olsa gerek. :) Seni de minik yavrunu da öpüyoruz. :KK15:

@pelit86:nazar: canım rabbim sana bağışlasın miniklerini inşallah gözün aydın.
@vandetta42 :nazar:canım seninde gözün aydın tez zamanda toparlanman dileğiyle inşallah..
Ay ne mutlu size kavustunuz ya çok şükür. Allahım darısı bize çok merak ediorum yavrumu :KK37:
tembelanne tembelanne hayırlı haberlerle dönersin inşallah canım. Gözler sende :halay:

Gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun insallah
Cok guzel bir duygu yavrusunu kucagina alanlari okudukca hem duygulaniyor hem heycanlaniyorum

Normal Dogum sonrasi:halay:

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-12-10-16-33-1.png
    Screenshot_2016-08-12-10-16-33-1.png
    415,6 KB · Görüntüleme: 112
Back