Kızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.Bu da fotoğrafımız
Salı günü eşim izinli baska gün izin kullanma sansi da yok maalesef annemle tek gitsem zaten panik yapıyor kötü bisey dendi mi daha da panik yapıyor dün geceden beri kendimi takip ediyorum kanama yok şimdilik inşallah Allah herkesin sağlikli şekilde kavuşmasını nasip etsinSalıya çok var ben senin yerinde olsam yarın giderdim başka bir doktora ama sen beklemek istiyorsan o ayrı inşallah sağlıcakla gelir bebeğin
Maşallah canım sizinkinin gelişimi de çok güzelBizde şimdi çıktık dr dan kilosu 2738 gr boyu 48,5 cm. Artık 10 gün de bir çağırıyor kontrollere bir sonraki randevuda sezeryan gününü belirleyeceğiz. Daha önce dış gebelikten dolayı 2 kere ameliyat olduğum için sezaryen istiyorum. Yüzünü eliyle kapamıştı yarısını gördük.
Ne güzel yarın eviniz misler gibi bebeklerin kokacakAmin canım Rabbim hepimizin yavrularını bize bagislasin. 2 gece hastanede kalacağız. Yarın çıkacağız .
Maşallah paşaya canım doğuma az kalmış inşallah kucağında yüzüne doya doya bakmayıda nasip etsin AllahKızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.Bu da fotoğrafımız
Aa çok heyecanlı :) Hayırlısı olsun kuzum. Bizim babamızın yetişeyim yetişemem derdi yok. Bu aralar prenatal sendroma(!) girdi herhalde, böyle bir rahat havalarda. Ben de kesin kararımı verdim, sancılar tutup hastaneye annemle gittikten sonra doktor derse ki 1-2 saat içinde doğum olur, o zaman haber vereceğim. Atlayıp uçağa gelsin. O da tüm tanıdıklara haber verir artık. İlk baştaki duygusallığımı yitirdiğime çok şaşırıyorum, galiba yavaş yavaş önceliklerim değişmeye başlıyor.
Maşallah cnm hersey güzel fotoğrafla bayıldım cok net olmuş ya tam asmalık olmuşKızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.Bu da fotoğrafımız
Benim kilomda seninle aynı sayılır canm maksimum 80 olurum diyorum ben m aldım açıp baktım evde bana ideal geldi eğer değiştirme imkanın varsa m alabilirsinBen depend in hiiiiç kilo yazan yerine bakmadan büyük aldım kilom 78 doguma kadar 80 olur ne yapsam ki yaaa bi küçüğünü alsammı rahatsız edermi
Ay burnunu severim senin yahu poz vermiş adeta maşallah.Kızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.Bu da fotoğrafımız
Çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum. Ben m aldım ama tam oldu, hatta kasık bölgesini minicik sıktığını söyleyebilirim. Basen bölgem de yoktur. M tam olur sana da ama L de daha rahat edersin bence.Ben depend in hiiiiç kilo yazan yerine bakmadan büyük aldım kilom 78 doguma kadar 80 olur ne yapsam ki yaaa bi küçüğünü alsammı rahatsız edermi
Neee iki haftaya geliyor mu selim tuna beyKızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.Bu da fotoğrafımız
Bende de var uzuunca bir süredir. Sırt üstü yatmamaya çalış, atardamarı sıkıştırmış oluyoruz ve nefes problemi hissediyoruz. Bende burun tıkanıklığı da var yaklaşık 5 aydır. Breathe right burun bantlarıyla idare ediyorum.merhaba kızlarr sizde de nefes alma problemi var mı ? Benim özellikle geceleri çok fena oluyor. Sola dönünce biraz rahatlıyorum ama sürekli de o tarafta yatamıyorum belim ağrıyor. Sizde duurumlar nasıl ?
Maşallah canm bebişineBizde şimdi çıktık dr dan kilosu 2738 gr boyu 48,5 cm. Artık 10 gün de bir çağırıyor kontrollere bir sonraki randevuda sezeryan gününü belirleyeceğiz. Daha önce dış gebelikten dolayı 2 kere ameliyat olduğum için sezaryen istiyorum. Yüzünü eliyle kapamıştı yarısını gördük.
Ayy ne güzel çıkmış. Ultrasonda hep büyük ölçüyorlar. Son zamanda doğum yapan arkadaşlarımda ultrasona göre %10 az oldu ölçüler. Hayırlısı olsun.Kızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.Bu da fotoğrafımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?