- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Canm nasıl oldun, iyi nisin şimdi, doktora gittin mi?Yine kasilmalarim başlıyor sanırım. 1 saatte 4 kez oldukorkuyorum....bekle be kızım die seviyorum.çok hareketli o hareket ettikçe kasiliyor
Ya da düzelmiş olabilir mi, eğer öyleyse iyi birşey normal doğum da yapabilirsin artık, peki şimdi ne yapacaksın kendi doktoruna mı gideceksin?Arkadaşlar gecmisi fazla okuyamadim doğum yapan arkadaşlarımız olmuş hayırlı uğurlu olsun analı babalı mutlu sağlıklı büyüsünler. Dün gece acile gittim düzensiz sancılarim çıktı kanamam oldu kendi doktoruma ulasamadiğim icin başka bir doktora muayene oldum kısmı plasenta previa var dedim karından baktı öyle birşey yok bebeğin başı burda yanında kordon ya da plasenta yok dedi nasıl olur iki gün evvel vardı kontrolüm dedim şok oldum eve geldik şuan kafam çok karıştı uyku uyuyamadm acaba karın ve vajinal ultrason arasındaki fark yüzünden mi oluyor ?
Canım gözün aydın olsun ♡ çok şükür kavuştun yavruna sağlıcakla güle güle büyüt inşallahKızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum
Canim gelen yazida oyle bisey yoktuOkulöncesi öğretmeniyim anaokulunda yarim gün çalışıyorum
Yönetmelikte tam gunmemurlara 3 saat sut izni diyor ben yarim gun oldugu icin 1 bucuk saat olmasi lazim
Amin canim. Hayirli olsun miniklerin. Allah guzel baht nasip etsin:)Merhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.
Kızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüt miniğini inşallah :) mis kokuludur o şimdi Allahım bizim bizde görelim o günleri inşallah çok şükür ki az kaldıKızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum
Düzelmiş olsa kan niye geliyor o kafamda soru isareti salı günü kendi doktoruma gideceğim ayrıntılı bir şekilde muayene olacağım düzelme ihtimali yok gibi birseydi gerçekten şuan karmakarisik duygular içindeyimCanm nasıl oldun, iyi nisin şimdi, doktora gittin mi?
Ya da düzelmiş olabilir mi, eğer öyleyse iyi birşey normal doğum da yapabilirsin artık, peki şimdi ne yapacaksın kendi doktoruna mı gideceksin?
Canim gecmis olsun. Allah anali babali buyutsun. Sut gelmiyor fiye stres yapma elbet gelecektir. Stres bu sureyi uzatmaktan baska birseye yaramaz.Kızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum
Ayy canm yaa ben korkumdan ev bile süpürmüyorum sen iyi cesaret etmişsin koltuk silmeye şimdi nasılsın?
Masllah kavuştun demek yavrularına :) Rabbim sağlıkla buyutmeyi nasip etsin kokla bizim yerimize deMerhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.
Oy ne guzel haberler bunlar gozunaydin Can'ım :) sütünde gelir insallah ılık bir duş iyi gelir derlerKızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum
Salı günü doktorun ne diyecek merakla bekliyorum, bende hiç böyle birşey duymadığım için bişey diyemiyorum senin için hangisi hayırlısı ise o olsun tatlımDüzelmiş olsa kan niye geliyor o kafamda soru isareti salı günü kendi doktoruma gideceğim ayrıntılı bir şekilde muayene olacağım düzelme ihtimali yok gibi birseydi gerçekten şuan karmakarisik duygular içindeyim
İnşallah iyi haberlerle dönersin canm, belki de sadece üşütmüşsünüzSakıııın iyi yapıyorsunn çok pişmanımmm büyük ihtimallee doktoraa gidicem öğleden sonra agrılar geçmiyolar hafifliyor başka bi agrı başlıyor şuan sag böbrek kısmı hani boşluk deriz ya üşütünce agrır oraya bıcak saplanıyor gibi agrıyor. Yapmayın wallaa temizlikk yapmayıııın
Hayırlı uğurlu olsun canım. Jet hızında doğum bu olsa gerek. :) Seni de minik yavrunu da öpüyoruz.Kızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum
Gozunuz aydin Rabbim anali babali buyutsun insallahMerhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.
Ben bu konunun basini aradim bulamadim biri ozetleyebilir mi?yok kuzum wc supurdugun temizledigin supurge olacakmis ahahahaa ben de cok guldum ya bir de kendimi oyle dusundum dHa da guldum
Canim gelen yazida oyle bisey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?