Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Malesef branşci degilim okuloncesi öğretmeniyim yarim gun, diger ogretmen arkadaslara sordum kahvalti saatinde eve gidip emzirip geliyorlarmis, mudur oyle istedigi icin fakat yeni yonetmelikte diyorki memur sut izin zamanini kendi belirler yani müdürün insiyatifinde degil ben yarim saat gec gelip yarim saat erken ciksam yeter

Sağol canım bende hiç bilmiyorum bu konuyu kendi doktoruma guvenirdim şuan ona bile acaba o mu yanlış teşhis koydu diyorum
Benimde vardı o sorunum plesenta aşağıdaydı çok şükür son kontrollerimde sorun çıkmıyor normal görünüyor çarşamba günü başka bir doktora ufak bi rahatsızlık için gittim o da dedi şuan herşey çok güzel görünüyor normal doğum için plasentanın yeri güzel dedi ve çok mutlu oldum seninde toparlamış olabilir birde diğer arkadaşın dediği gibi sadece kendi doktorunla sınırlı kalma ben başından beri 3 doktora gidiyorum ve ne dediklerini söylemiyorum çok şükür ki hepsini aynı şeyleri söylediler :)

tamam şimdi anladım hangisi olduğunu sağolun. hangi beden aldınız siz? l çok mu büyük olur. gerçi göbek hemen inmeyecek l mantıklı gibi. kilolu değilim ama kocaman göbişim var
Yaa ben l aldım ama 1.75 boyum var hamilelikle de 80 kiloya çıktım anlyacağın iriyim canım daha da büyüğü yoktugöbeği hiç hesaplamadım açıkçası

Yapmayın wallaaa çok pişman oldum şükür bi sıkıntı çıkmadıı ama yatıcamm bir hafta kadar evde agır iş asla yok dedi bu gelen enerjiyi dogumdan sonraya sakla çok ihtiyacın olucak dedi doktor

Benim 35. Haftaya kadar olmasi gereken yerdeydi bir gece kalktim baktım pembe kan geliyor iki gün sonrada kontrolüm var diye bekledim gittim plasenta asagida kısmı kapatıyor dedi vajinal ultrasonda gösterdi rahim ağzında yumuşama var dedi çatı muayenesi yaptı bu şekilde de normal doğum olur sadece kan fazla kaybedersin haftaya gel dedi gittim gene rahim agzini kapatiyordu dün de kan gelmesiyle gittim bu doktor karından ultrasonla baktı plasenta yukarı çıkmış dedi anlamadığım konu kan niye geldi plasenta yukarı çıktığı için mi ? Bir de agrin oluyor muydu canım benim çok ağrım ve kasilmalarim oluyor

Oldu tabii olmaz mı hemde ne ağrı oldu ama çok şükür benim hiç kanamam olmadı 19.haftamdaydım ben şiddetli ağrıyla hastahaneye gittim yatırdılar beni apar topar 2 gün yatmıştım hastahanede çok şükür toparladım ama sana da çok geçmiş olsun bence sen başka bi doktora daha görün farklı görüş almak her zaman iyidir

Ben depend in hiiiiç kilo yazan yerine bakmadan büyük aldım kilom 78 doguma kadar 80 olur ne yapsam ki yaaa bi küçüğünü alsammı rahatsız edermi
Yok Can'ım hiç değişme ben L aldım 77 kilo falandım bi paket bitirdim eşim ben hastanedeyken M alıp gelmiş olmadı çok sıktı tekrardan L beden aldırmıştım yani büyük olsa bile sorun olmaz küçük rahatsız eder

Ay çok sevindim. Sağlıkla büyüsün canım

Benim ağrılarım devam ediyor ama hastaneye yatirmadilar zaten doktorum 37 hafta dolsun ona göre karar verecegiz demişti başka doktora salı gününden sonra gideceğim kendi doktorum plasenta aşağıda derse o zaman gidip gorunup karar vereceğim

Salıya çok var ben senin yerinde olsam yarın giderdim başka bir doktora ama sen beklemek istiyorsan o ayrı inşallah sağlıcakla gelir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…