Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
pelit86 cnmcok şükür kavuştun yavrularına maşallah üçünüze cok sevindim güzel haberlere kokla yavrularını Benm yerime:)
tembelanne hayırlı kolay doğumlar inşallah sıkıntısız sorunsuz yavrunu kucağına alırsın tadını çıkar bu güzel anların
V vendetta42 ya şaşırdım suyum geldi yazısını okuyunca plansız olunca daha mı heyecanlı oluyor acaba hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah hersey güzel olur

Maşallah Allah anali babali büyütsün

kızlar bir LT ye yakın suyum geldi. şimdi acile gidiyorum eşimi bekliyorum
Hadi bakalim hayirli kolay dogumlar saglikli haberlerini bekliyoruz

Ben sınıf öğretmeniyim yarım gün okulum o yüzden süt iznim yok. İlk dönem okula gitmeyeceğim. Ücretsiz izin alacağım.
Sinif öğretmenlerine sut izni yok diye birsey yazmıyor yönetmelikte en azindan gec gelip erken cikmaliyiz benim ucretsiz izin alma sansim yok ev araba kredi oduyoruz bebisin masraflari falan sıkıştığız

Günaydın evet canım çok az kaldı çok heyecanliyim.tahmini doğumum 30 ağustos du canım.ama erken alınacak sezaryan olunca.son adet tarihim 24 kasımdı.boyumuzda babaya çekmiş.babanın boyu 1.93 olunca kızımda uzun olcak.

Sinif öğretmenlerine sut izni yok diye birsey yazmıyor yönetmelikte en azindan gec gelip erken cikmaliyiz benim ucretsiz izin alma sansim yok ev araba kredi oduyoruz bebisin masraflari falan sıkıştığız [/QUOTE]

Yarım gün olunca olmuyor tam gün olan okullarda oluyor.

hayirliii ugurlu olsun cnm..Allah anali babali buyutsun..

Peki suyunda azalma da var mıymış? Su geliyor az az demiştin canm, canm inşallah sağlıkla alırsın yavrunu
Suyu iyimis allahtan suyunda bi az
Peki suyunda azalma da var mıymış? Su geliyor az az demiştin canm, canm inşallah sağlıkla alırsın yavrunu
Suyun gelmiş mi peki? Ne güzel çok ağrılı olmayacaktır belki de doğumun. Allah herkese kolaylık versin ininşalla
Agrili olur gibime gelio cunku normal dogum olacak oyuzden dogum sancilarini beklicem ins kolay birsekilde atlatir
Cok tesekkur ederim canim sancilar olsun onlari cekmeye raziyizda iste bebegin dogum kanalina girmesi o uzdu sadece ins 37 ye kadar bekler.bgn dogarsa 3-5gun kuvezde kalir dedi ama ben kuveze girsn hic istemiyorum
Cok tebrik ederim canim nekadar guzel senin bebegin bekledi ve zamaninda gelicek.simdi sayili gun gecmekte bilmez:)Allah saglicakla kavustursun bebisinle seni.

Arkadaşlar gecmisi fazla okuyamadim doğum yapan arkadaşlarımız olmuş hayırlı uğurlu olsun analı babalı mutlu sağlıklı büyüsünler. Dün gece acile gittim düzensiz sancılarim çıktı kanamam oldu kendi doktoruma ulasamadiğim icin başka bir doktora muayene oldum kısmı plasenta previa var dedim karından baktı öyle birşey yok bebeğin başı burda yanında kordon ya da plasenta yok dedi nasıl olur iki gün evvel vardı kontrolüm dedim şok oldum eve geldik şuan kafam çok karıştı uyku uyuyamadm acaba karın ve vajinal ultrason arasındaki fark yüzünden mi oluyor ?

Uzak mesafeye gitmek artık tehlikeli benim arkadaşım çocukluk arkadaşım diğer düğünü vanda olacak önceden konuşurdum düğğnün sayesinde vana da gelirim diye şimdi nerdeee uzaktan halay çekerim sadece bizde arkadaş grubumuzla konuştuk seneye yapacağımız tatil için ocak gibi yerlerimizi ayıralım diyoruz, rahatlamaya ihtiyacımız olacak

Hamileliğin som haftalarında yapılmaması gerekenlerden yaptım bugun koltukları sildiiim iyi halt etttiiimm şimdi kasılmadan birde makata baskıdan totomun üzerine oturamıyorum tam sopalık oldum ben
Ayy canm yaa ben korkumdan ev bile süpürmüyorum sen iyi cesaret etmişsin koltuk silmeye şimdi nasılsın?

Maşallah kuzucuga Allah anali babali büyütsün

Ayy ne güzel kavuştun yavrularına gözünüz aydın maşallah, Allah sağlıkla sıhhatle büyümelerini nasip etsin canm eve çıktınız mı?

Ayyy canımm 20 gün önceye gittim resmen hayırlı olsun miniğin Ağrı'lar olur çok normal canım allah yardımcın olsun süt için de korkma gelir hastanede pompa varsa temin edin sağmak iyi geliyo öpüyorum seni ve o tatlı minişi:)

Canm gözün aydın bende şimdi gördüm, Allah analı babalı bütürsün inşallah, seninki hızlı çıktı babasının doğum gününü bekleyemedi, sütünde en kısa zamanda gelir inşallah

Hosgeldin guzel bebek, mutlu saglikli uzun bir omrun olsun ailenle beraber.
gozun aydin , cok sevindim canim, kilosu da gayet guzel. Sutun de gelecektir yakinda. sevgiler opucukler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…