Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
tembelanne Canım hayırlısı ile saglicakla kucağına alırsın inşallah.
Böyle saatli günü belli de ayrıca bi heyecan katıyor insana. Senin ne kadar ani olsada iki gün bekledin..
Meleklerini kucağına alan diğer arkadaşlara da rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Darısı biz bekleyenlerin
başına artık..
Foto yokmu hiç doğmuş bebeklerimizin

Bu arada ilk defa duyup karşılaştığım ve şok oldugum bi durumu soylicem size kızlar.
Bu akşam soğuk algınlığı nedeni ile hastaneye gittim oglumada bakıldı o ara acil den suriyeli hamile bi bayan girdi sancıları warmis 5. Sezaryen üstelik 4 tane çocuğu warmis ewde
O an ister istemez biz 3 yapıyoruz onların özelliği ne diyesim geldi ve dedim

5. sezeryan mı
Nasıl rahim varmış o ablada.

Bu akşam gebeliğinizin son gecesi olsa ne yapardınız?

Yapilmamasi gereken ama benim yaptigim belki bencilce ama gobuste son gece olmasi fikrinden dolayi surekli bi melankoli halinde takilmak. O aradaki bagin bir daha hic bu kadar ozel olmayacagini bilmek ve baskalariyla da artik paylasmak zorunda kalacagin gercegiyle yuzlesmek ( cooook agladim oglumda son gece...

Iki hafta sonra yasayacagimi tahmin ettigim sey ise oglumun yuzune her baktigimda yuregim parcalanacak, her sarildigimda bogazim dugumlenecek sanirim. Birtanem olmayacak artik. Onun icin yaptigimiz en guzel sey bizi bi tik oteye mi atacak diye dusunmekten kendimi alamayacagim sanki.

Ay ben cok mu karamsarim yahu bu aksam. Cicekler bocekler olmadi hic bu yazdiklarim ama bende durumlar boyle galiba. Hep bi huzun var icimde

Merhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.

Benim gibi öğretmen olan anneler kasimda goreve baslayacagiz 2 aylik bebisimizi evde birakacagiz süt iznini arastirdinizmi hic nasil olcak ne kadar olcak

Ben sınıf öğretmeniyim yarım gün okulum o yüzden süt iznim yok. İlk dönem okula gitmeyeceğim. Ücretsiz izin alacağım.

İnsanın aklında olmayan yerler geliyo temizlik için yapmamak lazımm aslındaa böyle çekiyoruzz.. Hiç birşey iyi gelmediii.. 3 te yatıp bu saatte uyandım karnımdaki gerginlik beni hiç uyutmadı bel agrısıda var gececek gibi gecmezsee doktor yollarıııı..

pelit86 cok sevindim canim ne guzel haberler bunlar, Allah bagislasin yavrularinin guzel ve saglikli uzun bir omru olsun insallah,yuzlerinden gulucukler hic eksilmesin, mis kokulu kuzucuklara opucukler sevgiler .
tembelanne umarim her seyin yolunda gittigi guzel bir surec yasarsiniz bugun ailenize yeni katilacak tatlilar tatlisi bebisinizle beraber en yakin zamanda evinize gidip yorucu ama tatli yeni gunlere adim atarsiniz. Dualarimiz sizin icin.
V vendetta42 cok heyecanlandim senin icin. Guzel haberler bekliyoruz. Her sey gonlunuzce olsun

Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklı şanslı mutlu olmalarını nasip etsin

V vendetta42 sender haber bekliyorun ameliyTa girerken aklımda sen olacaksın yoksa :)
Çok çok şaşkınım hayırlısı olur inşallah
Canım senin de inşallah bugün çok güzel haberlerini alıca dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun güzel bi kavuşma olsun ben de çok sabırsızlandım ne güzel bikaç saat sonra o muhteşem buluşma olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…