Nasıl yani şaka mııı, kuzum uzak dur o komşudan
Bu arada ilk defa duyup karşılaştığım ve şok oldugum bi durumu soylicem size kızlar.
Bu akşam soğuk algınlığı nedeni ile hastaneye gittim oglumada bakıldı o ara acil den suriyeli hamile bi bayan girdi sancıları warmis 5. Sezaryen üstelik 4 tane çocuğu warmis ewde
O an ister istemez biz 3 yapıyoruz onların özelliği ne diyesim geldi ve dedim
Bu akşam gebeliğinizin son gecesi olsa ne yapardınız?
aman allahım inAnamıyorum öyle aniden bir anda su boşalır gibikızlar bir LT ye yakın suyum geldi. şimdi acile gidiyorum eşimi bekliyorum
Hayırlı haberlerle dön inşallah canım.kızlar bir LT ye yakın suyum geldi. şimdi acile gidiyorum eşimi bekliyorum
Benim gibi öğretmen olan anneler kasimda goreve baslayacagiz 2 aylik bebisimizi evde birakacagiz süt iznini arastirdinizmi hic nasil olcak ne kadar olcak
Canım lutfen sakın ol. İnşaallah birşey olmayacaktır dualarım seninle bizleri haberdar et.kızlar bir LT ye yakın suyum geldi. şimdi acile gidiyorum eşimi bekliyorum
Canım ben de öyleyim normalde hiç aklıma gelmeyen yerleri temizliğe kalkışıyorum dip köşe normalde bu kadar hssas değildim azıcık toz bile gözüme batar oldu sürekli elimle kontrollerdeyim ılık bi duş al belki biraz iyi gelir
kızlar bir LT ye yakın suyum geldi. şimdi acile gidiyorum eşimi bekliyorum
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı sağlıklı şanslı mutlu olmalarını nasip etsinMerhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.
Bekliyoruz canım güzel haberlerini habersiz bırakma bizikızlar bir LT ye yakın suyum geldi. şimdi acile gidiyorum eşimi bekliyorum
Canım senin de inşallah bugün çok güzel haberlerini alıca dualarımız seninle Allah yardımcınız olsun güzel bi kavuşma olsunV vendetta42 sender haber bekliyorun ameliyTa girerken aklımda sen olacaksın yoksa :)
Çok çok şaşkınım hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?