- 12 Mayıs 2015
- 768
- 1.089
- 113

V vendetta42 ya şaşırdım suyum geldi yazısını okuyunca plansız olunca daha mı heyecanlı oluyor acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah Allah anali babali büyütsünMerhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.
Hadi bakalim hayirli kolay dogumlar saglikli haberlerini bekliyoruzkızlar bir LT ye yakın suyum geldi. şimdi acile gidiyorum eşimi bekliyorum
Sinif öğretmenlerine sut izni yok diye birsey yazmıyor yönetmelikte en azindan gec gelip erken cikmaliyiz benim ucretsiz izin alma sansim yok ev araba kredi oduyoruz bebisin masraflari falan sıkıştığızBen sınıf öğretmeniyim yarım gün okulum o yüzden süt iznim yok. İlk dönem okula gitmeyeceğim. Ücretsiz izin alacağım.
Günaydın evet canım çok az kaldı çok heyecanliyim.tahmini doğumum 30 ağustos du canım.ama erken alınacak sezaryan olunca.son adet tarihim 24 kasımdı.boyumuzda babaya çekmiş.babanın boyu 1.93 olunca kızımda uzun olcak.Ooo maşallah uzun boylu bebişimiz:) demek aslan burcu olacak canım, Allah sağ salim kavuştursun inşallah, bugün de bitti, bir hafta bile yok kavuşmanıza, ayy çok heyecanlı artık, takvimin yok canım, normal tarihin kaçıydı?
hayirliii ugurlu olsun cnm..Allah anali babali buyutsun..Merhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.
Suyu iyimis allahtan suyunda bi azPeki suyunda azalma da var mıymış? Su geliyor az az demiştin canm, canm inşallah sağlıkla alırsın yavrunu
Peki suyunda azalma da var mıymış? Su geliyor az az demiştin canm, canm inşallah sağlıkla alırsın yavrunu
Agrili olur gibime gelio cunku normal dogum olacak oyuzden dogum sancilarini beklicem ins kolay birsekilde atlatirSuyun gelmiş mi peki? Ne güzel çok ağrılı olmayacaktır belki de doğumun. Allah herkese kolaylık versin ininşalla
Cok tesekkur ederim canim sancilar olsun onlari cekmeye raziyizda iste bebegin dogum kanalina girmesi o uzdu sadece ins 37 ye kadar bekler.bgn dogarsa 3-5gun kuvezde kalir dedi ama ben kuveze girsn hic istemiyorumCanım çok geçmiş olsun, iyi ki gitmişsin, geçen gece ben de sancılandım, yürüdüm, su içtim, atlattım, dün gece de aynısı oldu ama öyle beni bağırtacak kadar değil. Bizim doktorumuz da aşırı rahat yarın 35. hafta bitiyor, ,eminim yine normal bu ağrılar, kasılmalar diyecek, 1 ay sonraya randevu vermezse iyidir.
Cok tebrik ederim canim nekadar guzel senin bebegin bekledi ve zamaninda gelicek.simdi sayili gun gecmekte bilmez:)Allah saglicakla kavustursun bebisinle seni.Heyoo bizde geldik doktordan
Bugün son kontrol oldu.
Kilo olarak çok fazla değiliz ama takılmadım açıkcası. 2550 gr olmuş bebiş 37. haftadayız. 2800 anca doğar diye planlanıyor. Karnın çok sert diyip durdu ve baya aşağıya inmiş benim vampir. Ciğer geliştirici iğneyi yazdı doğumdan 1 gün önce vurduracağım.
Veeee 28 Ağustos sabah 7:00 olarak belirlendi doğumumuz![]()
iyi haberlerle gel inss..dualarimiz seninlekızlar bir LT ye yakın suyum geldi. şimdi acile gidiyorum eşimi bekliyorum
Suyunda bi azalma yokmus dicektim yazamamisim cikmamis:)Suyu iyimis allahtan suyunda bi az
Aynen bitmiyor bebeği bitiyor anası başlıyorBen de mavi renkli almam canım, ekru renklerinde bir şey bakıp alayım ben de, english home dan sabah mesaj gelmişti, indirim devam ediyordu, bu masraflar da hiç bitmiyor![]()
Uzak mesafeye gitmek artık tehlikeli benim arkadaşım çocukluk arkadaşım diğer düğünü vanda olacak önceden konuşurdum düğğnün sayesinde vana da gelirim diye şimdi nerdeeeYuvarlanırız valla 78 kg ağırlıkla ne var ne yok deviririzeşimin arkadaşının bu hafta eskişehirde, haftaya alanyada düğünü var, çok da gitmek istiyordum ama maalesef gidemeyeceğim, hiç cesaretim yok. Aynen canım ya keşke fırsatım olsa da her gün girsem denize, en son bayramda girdim, afedersin sinüslerimi boşalttı resmen, hala onun sayesinde rahatım bir nebze, 10 yıldır burun tıkanıklığından çeken biriyim ben normalde.
Şimdiden çeşme, alaçatı tatil planları yapıyorum, 8 aylık bebekle rahat edilecek mayıs ayı otellerine bakıyorum![]()
Ayy canm yaa ben korkumdan ev bile süpürmüyorum sen iyi cesaret etmişsin koltuk silmeye şimdi nasılsın?Hamileliğin som haftalarında yapılmaması gerekenlerden yaptım bugun koltukları sildiiim iyi halt etttiiimmşimdi kasılmadan birde makata baskıdan totomun üzerine oturamıyorum
tam sopalık oldum ben
![]()
Maşallah kuzucuga Allah anali babali büyütsünKızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum
Ayy ne güzel kavuştun yavrularına gözünüz aydın maşallah, Allah sağlıkla sıhhatle büyümelerini nasip etsin canm eve çıktınız mı?Merhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.
Ayyy canımm 20 gün önceye gittim resmen hayırlı olsun miniğin Ağrı'lar olur çok normal canım allah yardımcın olsun süt için de korkma gelir hastanede pompa varsa temin edin sağmak iyi geliyo öpüyorum seni ve o tatlı minişi:)Kızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum
Canm gözün aydın bende şimdi gördüm, Allah analı babalı bütürsün inşallah, seninki hızlı çıktı babasının doğum gününü bekleyemedi, sütünde en kısa zamanda gelir inşallahKızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum
Hosgeldin guzel bebek, mutlu saglikli uzun bir omrun olsun ailenle beraberKızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum