Evet canim carsamba oldu benimSenin transfer olmuş muydu canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim carsamba oldu benimSenin transfer olmuş muydu canım?
Senin ptesi ins değil mi?Evet canim carsamba oldu benim
Evet Allahın izniylr Pazartesi canım. Heyecandan yerimde duramıyorum. Bugün bebişlerimle ilgili hastaneden yine arayacaklar. Sana kaç tane kaçıncı gün ve kaç hücreli koymuşlardı canım. Bak 3günü yemişsin bile ne güzelSenin ptesi ins değil mi?
Bana bir tane 3. Gün 12 hücreli dondurulmus embriyo canim.aslinda uç yıl önce donduruldugunda 8 hücreliyi ama çözülünce kendini geliştirmeye devam etmiş o yüzden dr ve embriyolog çok umutluydu bakalım hakkımızda hayirlisi sanırım dayanamayıp bende ptesi bi test vericem =)Evet Allahın izniylr Pazartesi canım. Heyecandan yerimde duramıyorum. Bugün bebişlerimle ilgili hastaneden yine arayacaklar. Sana kaç tane kaçıncı gün ve kaç hücreli koymuşlardı canım. Bak 3günü yemişsin bile ne güzel
Ne güzel canım. Benimde hastaneden aradılar çokgüzelmiş bebişlerim 3.gün 8hücreye bölünmüşler 5.günde de transfer edecekler yuppi bu arada pazartesi çok erken bence yapma en azından 1hafta geçene kadarBana bir tane 3. Gün 12 hücreli dondurulmus embriyo canim.aslinda uç yıl önce donduruldugunda 8 hücreliyi ama çözülünce kendini geliştirmeye devam etmiş o yüzden dr ve embriyolog çok umutluydu bakalım hakkımızda hayirlisi sanırım dayanamayıp bende ptesi bi test vericem =)
Ptesi bir kaç test istediler benden yaptırmışken ona da baktırayım dedim ama dediğin gibi erken olmasından da çok korkuyorum.Ne güzel canım. Benimde hastaneden aradılar çokgüzelmiş bebişlerim 3.gün 8hücreye bölünmüşler 5.günde de transfer edecekler yuppi bu arada pazartesi çok erken bence yapma en azından 1hafta geçene kadar
Amin canım benim. Olsun yaptırma ya. Bu anlarında tadını çıkar. Şuan bebişini taşıyosun öyle düşün :))Ptesi bir kaç test istediler benden yaptırmışken ona da baktırayım dedim ama dediğin gibi erken olmasından da çok korkuyorum.
Oy masallah masallah allahım ins pozitif sonuçlar almayı da nasip etsin ins
Canım benim ne güzel belirtilerin başlamış bence :) transferden sonra bebişlerim annelerine sımsıkı tutuncaklar Allahon izniyle. Musmutlu haberler alacağız :))Bugün 5. Gün transfer sonrası. Dünde aksamdan geceye bel ağrılarım dışında herhangi bir şey hissetmedim. Aa bir de dün bir sıcaklık vardı rahim çevremde inş. bunlar hep iyi işaretlerdir.
Kbrdglr pazartesi test yaptıricakmissin. Çok heyecanlı. Aslında bende çok merak ediyorum.Ama çok korkuyorum millet 5 günden sonra gün gün idrar testi falan yapıyor yabancı videolarını izliyorum youtube da. Ben heralde 12 günde de yaptıramam.
Yellu transferin çok başarılı olsun.hersey yolunda gitsin zaten bende bu tedavinin en kolay kısmı transfer. Mutlu bekleyisimize hadi katil!
Öyle bişe yapılmadı bana sizin ikinci denemeniz falan mı?Kızlar, transferden once rahme çizik atma işlemi yapıldı mı size? Ne zaman yapıldı yani transferden kaç gun once?
Canım benim ne güzel belirtilerin başlamış bence :) transferden sonra bebişlerim annelerine sımsıkı tutuncaklar Allahon izniyle. Musmutlu haberler alacağız :))
Canım hoşgeldin aramıza. Allah hüzel sonuçlar almanızı nasip etsin. Soruların olursa herzaman yardımcı olmak isterşz.Hanimlar merhaba bende ekimde yani bugün tüp bebek tedavisine başlayanlardanim hakimizda hayirlisi olur inşallah
Oh masallah sen benden iki gün öndesin yarılamışsın =)Bugün 5. Gün transfer sonrası. Dünde aksamdan geceye bel ağrılarım dışında herhangi bir şey hissetmedim. Aa bir de dün bir sıcaklık vardı rahim çevremde inş. bunlar hep iyi işaretlerdir.
Kbrdglr pazartesi test yaptıricakmissin. Çok heyecanlı. Aslında bende çok merak ediyorum.Ama çok korkuyorum millet 5 günden sonra gün gün idrar testi falan yapıyor yabancı videolarını izliyorum youtube da. Ben heralde 12 günde de yaptıramam.
Yellu transferin çok başarılı olsun.hersey yolunda gitsin zaten bende bu tedavinin en kolay kısmı transfer. Mutlu bekleyisimize hadi katil!
Masallah canim hayır tabi ki neden dusuk olsun iki gün sonra ikiye katladı mi oh tamamdır iste insKızlar bugün test yaptım 10 gün 56.80 çıktı sizce düşük mü değerlerim
İns canim ya belki de başladı belirtiler iyi sabredip test yaptırmadın =)Hanimlar bugun bir hafta oldu tam transfer sonrasi... tuhaf bir karin ağrım var.. ve midem bulaniyor.... ne dersinizzz???
Benim transfer sonrası 8.günüm .çarş günü test günü heyecanla bekliyorum çift embriyo koyuldu .ilk günler bel sırt ağrımlarım oldu ama yatmaya bağladım Bu 3.denemem inş bu sefer olur .Sıkıntıdan acıkma sorunum var başetmeye çalışıyorumtransfer olan arkadaşlar nasılsınız?belirti var mı?neler yapıyorsunuz?