Oh masallah masallah rabbim daha güzel haberler almayı seninle kaldıklarını da öğrenmeyi nasip etsin ins tek mi olacak iki mi transfer?Kızlarrr çok mutluyumkiii bebişlerimden haber geldiki hepside çok sağlıklıymış. Pazartesi transferim olacak yüksek ihtimalle:)))))
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar
- Konu Sahibi kbrdglr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ay canım çok saol aminnnn. 2istiyoruz inşallah canım bakalım Rabbim nasıl hayırlı gördüyseOh masallah masallah rabbim daha güzel haberler almayı seninle kaldıklarını da öğrenmeyi nasip etsin ins tek mi olacak iki mi transfer?
heyyyy harika bir haber buuuu. Allahım tutunmasını nasip etsin.. hadi hamile hberlerini de alalım inşşşşşKızlarrr çok mutluyumkiii bebişlerimden haber geldiki hepside çok sağlıklıymış. Pazartesi transferim olacak yüksek ihtimalle:)))))
Ayy inşallah eskaracım inşallah. Hepimize nasip olsun. Bakalım yarında arayacaklar pazar günüde transfer saati için ararız dediler :))heyyyy harika bir haber buuuu. Allahım tutunmasını nasip etsin.. hadi hamile hberlerini de alalım inşşşşş
heycanlandım :) haberlerini bekliyorum canım mutlaka yaz olur mu :)Ayy inşallah eskaracım inşallah. Hepimize nasip olsun. Bakalım yarında arayacaklar pazar günüde transfer saati için ararız dediler :))
Slm kızlar, pazartesi randevu aldım.buyuk ihtimalle bende iğnelere başlıycam.tek korkum myomum.ne diycek doktor 5 cm ye yakın.inşallah sorun olmaz. Size sorun şu. İlk ilaca başladığınız gunden sonra kaç kez daha gittiniz? Yani yumurta toplanıncaya kadar. Çalışıyorum ve izin almak sorun olacak. Şimdiden plan yapmam lazım.
canım ben dün ilaca başladım salı gününe çağırdılr.. ne zaman toplanıck onu da bilmiyorum inan.. çalışırken zor cidden izin almakSlm kızlar, pazartesi randevu aldım.buyuk ihtimalle bende iğnelere başlıycam.tek korkum myomum.ne diycek doktor 5 cm ye yakın.inşallah sorun olmaz. Size sorun şu. İlk ilaca başladığınız gunden sonra kaç kez daha gittiniz? Yani yumurta toplanıncaya kadar. Çalışıyorum ve izin almak sorun olacak. Şimdiden plan yapmam lazım.
Ay yazmazmıyım kıx gerçi daha 2 hafta var ama :)))heycanlandım :) haberlerini bekliyorum canım mutlaka yaz olur mu :)
Bugün 4. Gün. Kaldi 8 gün...kasıkta kasılmalar falan basladi bugün ve bel ağrıları devam. Özellikle akşamları kopacak gibi oluyor.
Evde can sıkıntısından sürekli yiyorum. Canim kitap okumak istemiyor. Bir şey yapmakta... pazartesi iş günü
Hepimize şu cuma günü yüzü suyu hürmetine sağlıcakla bebekler nasip olsun inş.
Evde can sıkıntısından sürekli yiyorum. Canim kitap okumak istemiyor. Bir şey yapmakta... pazartesi iş günü
Amin canım benim. Ben transfer olmadan yatıyorum daha ve gerçekten zaman geçmiyor. İnternette takılma bişi izlemek okumak boş geliyor inanki. Belirtilerin inş bebişinin sana tutunduğunun göstergesidir. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsinBugün 4. Gün. Kaldi 8 gün...kasıkta kasılmalar falan basladi bugün ve bel ağrıları devam. Özellikle akşamları kopacak gibi oluyor.
Amin canım benim. Ben transfer olmadan yatıyorum daha ve gerçekten zaman geçmiyor. İnternette takılma bişi izlemek okumak boş geliyor inanki. Belirtilerin inş bebişinin sana tutunduğunun göstergesidir. Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin
İnşallah canım. Ben artık bura dışında bakmamaya karar verdim. Olumsuz şeyler okuyunca etkileniyorum.
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
canim doktorum bana 10 gün yumurta toplamadan önce 10 günde yumurta toplamadan sonra rapor yazabilirim demisti. eğer is yerin sıkıntı edicekse rapor alabilirsin. ben ilk tedavimde yumurta toplanan kadar 4-5 kere gittim kontrole. tabi her merkezin uygulamasi farkli. benimki iki gunde bir kontrole cagirdiSlm kızlar, pazartesi randevu aldım.buyuk ihtimalle bende iğnelere başlıycam.tek korkum myomum.ne diycek doktor 5 cm ye yakın.inşallah sorun olmaz. Size sorun şu. İlk ilaca başladığınız gunden sonra kaç kez daha gittiniz? Yani yumurta toplanıncaya kadar. Çalışıyorum ve izin almak sorun olacak. Şimdiden plan yapmam lazım.
Sanırım 5 gunluk iğne verip 6. Gun çağırıyorlar. Benim cumartesiye geliyo fakat 29 ekime denk geliyo.resmi tatilde merkezler çalışıyo mu?canım ben dün ilaca başladım salı gününe çağırdılr.. ne zaman toplanıck onu da bilmiyorum inan.. çalışırken zor cidden izin almak
Ay aman ben burdabile olumsuz bişey gördüğümde hemen geçiyorum. Çünkğ nutlu olmalıyız umutluyuz daha ne olsunİnşallah canım. Ben artık bura dışında bakmamaya karar verdim. Olumsuz şeyler okuyunca etkileniyorum.
evet dün ilk başladım canım.. heycandan başka bişi olmadı :) gonal f ve menogon 75 kullanıyorum.bi ilaç daha aldırdılar adını unuttum şimdi yanımda diil onu sonra başlıcakmışım.. ayy bi toplansa sabırsızlanıyorum :)
Haydi hayırlısı canım benim. Ama toplanınca da transfer günü gelmek bilmiyo inanki:) transferden sonrada test günü gelmez :) hastaneden bugünde güzel haber verdiler bana şükür darısı başına canımevet dün ilk başladım canım.. heycandan başka bişi olmadı :) gonal f ve menogon 75 kullanıyorum.bi ilaç daha aldırdılar adını unuttum şimdi yanımda diil onu sonra başlıcakmışım.. ayy bi toplansa sabırsızlanıyorum :)
Senin transfer olmuş muydu canım?transfer olan arkadaşlar nasılsınız?belirti var mı?neler yapıyorsunuz?