• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Bugün ilk günümde biraz sinirliydim ben bağırıp cagirdim.sonrada cok üzüldüm bu seyler embriyolarima zarar vermemiştir umarım. ? hormonlardan kaynaklı sanırım bu durum...bundan sonra daha dikkatli olucam....

Ise gitmiyirum pazartesine kadar. Evde gebellikle yatiyorum ana yemek ve hafif isler yapmaya calisiyorum.Ben sabahları nar suyu icmeye öğlen ananas yemeye çalışıyorum. Birde aksam yemekten 2 saat sonra havuç suyu içiyorum. Bunu ibrahim saraçoğlu söylemişti. Hücrelerin artışını ve kılcal damarlanmaya yardimci imiş tüp bebek tedavisinde.

Belimde ve kuyruk sokumunda ağrılar var ama bu gibi şeylerin tutunmaya kaynaklı olmadığı söyleniyor ilaçlardan diyor doktorlar youtubeta. Ama ben olumlu yönde ağrılar olduğunu düşünmeye devam edeceğim.

Sizden ne haberler?

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz. Elbetteki bu dönemde birbirimize destek olalım. denvir denvir ne güzel hep böyle olumlu olalım işte. Benimde bugün yumurtalarım toplandı ve bende çok gergindim halada öyleyim kolay değil bir sürü hormon alıyoruz.

Merhaba cnm amin inş .benimde adet 3.gün başladı 12 gün sonunda toplandı kişinin rahim ve yemurta durumuna göre değişiyor Allah yardımcın olsun
Amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun.. adet oldum bugün yarın gidiyorum Allahım izniyle.. heycandan uyuyamadım..

Kızlar Ankara'da olan var mı? Varsa hangi merkeze gidiyosunuz? Ben novaart a gidiyorum

Amin canım hepimizin Allah yardımcısı olsun.. adet oldum bugün yarın gidiyorum Allahım izniyle.. heycandan uyuyamadım..
Bende ilk gideceğim günün önceki gecesinde uyuyamamıştım ve çok gergindim. Hadi hakkında hayırlısı olsun canım

Kızlar benim kasiklarimda çok agri oluyor normal mi çok yatamıyorum oglum var 2 yasında ama dün dr işlem bittikten sonra biraz leken olabilir çok uğraştık içeride demişti belki agrimda ondandır diyorum

Kızlar benim kasiklarimda çok agri oluyor normal mi çok yatamıyorum oglum var 2 yasında ama dün dr işlem bittikten sonra biraz leken olabilir çok uğraştık içeride demişti belki agrimda ondandır diyorum
Dün transferin mi oldu yumurta toplaman mı canım?

Bende ilk gideceğim günün önceki gecesinde uyuyamamıştım ve çok gergindim. Hadi hakkında hayırlısı olsun canım
amin canım çok sağol. gittim bugün ilaç verdiler.. umarım herşey yolunda gider hepimiz için sağlıkla huzurla

amin canım çok sağol. gittim bugün ilaç verdiler.. umarım herşey yolunda gider hepimiz için sağlıkla huzurla
ay ne güzel ilk iğne olacak değil mi :) bana gonalf ilk 5-6 gün sakinleştirici etkisi yapmıştı çok sakindim ama halsizlik ve uyku yapıyor. sonrasında cetrotide da kullanmaya başladım östrojen tavan yapınca gerginliğim başladı :) hazırlıklı ol yani. ama herşey bebiş için. bende güzel haber aldım yumurtalarımdan. pazartesi ya da salı transfer olurmuş :)

kızlar bu ohss olayı nedir yaşayan var mı aranızda hiç?

Canim çok yumurta oluştuğu zamanlarda karinda şişlik oluyor ve o zaman transfer olmuyor dondurulup bir sonra ki aya kalıyor transfer
14 yumurta olması çok mu ki. gerçi bir belirtim yok. sende yumurta toplanma sonrası karında hafif şişlik bide hassasiyet olmuş muydu?

14 yumurta olması çok mu ki. gerçi bir belirtim yok. sende yumurta toplanma sonrası karında hafif şişlik bide hassasiyet olmuş muydu?
Canim benim 3 sene evvel oldu ve 8 tane toplandı ama o zaman bile olmustu tabi ki siskinlik oda ilaçlardan oluyor

ay ne güzel ilk iğne olacak değil mi :) bana gonalf ilk 5-6 gün sakinleştirici etkisi yapmıştı çok sakindim ama halsizlik ve uyku yapıyor. sonrasında cetrotide da kullanmaya başladım östrojen tavan yapınca gerginliğim başladı :) hazırlıklı ol yani. ama herşey bebiş için. bende güzel haber aldım yumurtalarımdan. pazartesi ya da salı transfer olurmuş :)
evet canım ilk iğne :) ayy ben çalışıyoru da inş uyku yapmaz ya :(

bişi sorcam bu ilaçlar hormon ilçaları sonuçta, kilo yapıyo mu canım acaba

Back