• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Arkadaşlar midem yanıyor iki gündür acaba napsam ilaç da alamam bi bilginiz var mı :KK43: ?
Ama yine de doktoruna ulaşmaya çalış sor canım. Ben tedavinin başından beri kullanıyorum normaldede mide rahatsızlığım olduğundan

Aaa Y Yellu vallahi öyle dedilerse çok iyi, normalde benim de midem hassas aklımda olsun:) sağol
Valla ben tanıdığım tüp bebek hemşiresine de sordum tedavi gördüğüm doktorumun hemşiresine de sordum hiç bir zararı yok dediler tatlımcım. Ama zAten renee şurubu rahatlıkla kullanabilirsiniz hamileykende

Valla ben tanıdığım tüp bebek hemşiresine de sordum tedavi gördüğüm doktorumun hemşiresine de sordum hiç bir zararı yok dediler tatlımcım. Ama zAten renee şurubu rahatlıkla kullanabilirsiniz hamileykende
Tamam eşime söyleyim de alsın bari midemden su geliyor geri gidiyor yani çok pis bişe normalde rahatsız değilim midemden ilaçlar mı yapıo ki

Tamam eşime söyleyim de alsın bari midemden su geliyor geri gidiyor yani çok pis bişe normalde rahatsız değilim midemden ilaçlar mı yapıo ki
İlaçlar yapıyo canım. Benim alev alıyo gibiydi midemden ağzıma asit geliyodu. Nexium desin eczacıya dışı mor 28lik tablet zaten. İçin rahat etmeyecekse doktoruna bi sor

Back