Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama yine de doktoruna ulaşmaya çalış sor canım. Ben tedavinin başından beri kullanıyorum normaldede mide rahatsızlığım olduğundanArkadaşlar midem yanıyor iki gündür acaba napsam ilaç da alamam bi bilginiz var mı ?
Valla ben tanıdığım tüp bebek hemşiresine de sordum tedavi gördüğüm doktorumun hemşiresine de sordum hiç bir zararı yok dediler tatlımcım. Ama zAten renee şurubu rahatlıkla kullanabilirsiniz hamileykende
Suyu çok içiyorum zaten canımBol bol su iç başks bir şey deneme bence.
Tamam eşime söyleyim de alsın bari midemden su geliyor geri gidiyor yani çok pis bişe normalde rahatsız değilim midemden ilaçlar mı yapıo kiValla ben tanıdığım tüp bebek hemşiresine de sordum tedavi gördüğüm doktorumun hemşiresine de sordum hiç bir zararı yok dediler tatlımcım. Ama zAten renee şurubu rahatlıkla kullanabilirsiniz hamileykende
İlaçlar yapıyo canım. Benim alev alıyo gibiydi midemden ağzıma asit geliyodu. Nexium desin eczacıya dışı mor 28lik tablet zaten. İçin rahat etmeyecekse doktoruna bi sorTamam eşime söyleyim de alsın bari midemden su geliyor geri gidiyor yani çok pis bişe normalde rahatsız değilim midemden ilaçlar mı yapıo ki
Tamam tatlım cok sagol :-*İlaçlar yapıyo canım. Benim alev alıyo gibiydi midemden ağzıma asit geliyodu. Nexium desin eczacıya dışı mor 28lik tablet zaten. İçin rahat etmeyecekse doktoruna bi sor
Ne demek tatlım inşallah hemencik geçer. Ben su içince rahatlıyodum boğazımın yanması geçiyodu.Tamam tatlım cok sagol :-*
Ayy @cananyilmaz ne yaptı acaba vallahi meraktan öleceğimNe demek tatlım inşallah hemencik geçer. Ben su içince rahatlıyodum boğazımın yanması geçiyodu.
Ay valla bende meraktan çatlıcam :) hem test günü bugünse akşama bırakılır mı ya burda çatladık:)) @cananyilmazAyy @cananyilmaz ne yaptı acaba vallahi meraktan öleceğim
Kendiminki kadar heyecanlandım :)Ay valla bende meraktan çatlıcam :) hem test günü bugünse akşama bırakılır mı ya burda çatladık:)) @cananyilmaz
@cananyilmaz naptı hakkaten?Ayy @cananyilmaz ne yaptı acaba vallahi meraktan öleceğim
Eli kulagındadır yazdı yazacak bence@cananyilmaz naptı hakkaten?
Benim göğüslerim şişti taş gibi ve koltuk altıma yakın yerleri dahil heryer agrıyor özellikle uçları sende?Kızlar göğüslerinizde değişiklikler var mi?
Benim ilaçlardan büyüdü baya kahverengi halkasıda biraz büyüde ucuda bide :) sende durum nasıl?Kızlar göğüslerinizde değişiklikler var mi?
O kadar hormon alıyoruz yani :)Benim ilaçlardan büyüdü baya kahverengi halkasıda biraz büyüde ucuda bide :) sende durum nasıl?
Benimde büyüdü sanki acıyor kaşınıyor gibi bir garip yanıBenim göğüslerim şişti taş gibi ve koltuk altıma yakın yerleri dahil heryer agrıyor özellikle uçları sende?