2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Benim ilaçlardan büyüdü baya kahverengi halkasıda biraz büyüde ucuda bide :) sende durum nasıl?
İlk denememde benimde öyle olmustu baya baya büyümüş tas gibi olmustu iğnelerden sonra biraz sondu hatta ama şimdide biraz büyüdü gibi acıyor kaşınıyor gibi

İlk denememde benimde öyle olmustu baya baya büyümüş tas gibi olmustu iğnelerden sonra biraz sondu hatta ama şimdide biraz büyüdü gibi acıyor kaşınıyor gibi
Enem ne güzel kız bu bi belirtimi yoksam :)

Zaten hamişlik belirtisiyle adet belirtilerini ayırmak cok zormus resmen adet oluyorum sanırmışsın
Resmen yaşadığım için aynen öyle oluyor tatlım. Hatta bigün öncesinde üzülmüştüm bu ay olmadımı diye ertesi sabah hamile olduğumu öğrenmiştim. Ah gidi günler ah

Canim benim pazartesi ins ama dün yaptırdım 0,100 çıktı 6. Gunumdu dr şakın ona bakma dedi devam dedi bakalım kısmet

Resmen yaşadığım için aynen öyle oluyor tatlım. Hatta bigün öncesinde üzülmüştüm bu ay olmadımı diye ertesi sabah hamile olduğumu öğrenmiştim. Ah gidi günler ah
Benim şuan çok yogun değil ama ara ara oluyor bacaklarım agrıyor daha cok

Canim benim pazartesi ins ama dün yaptırdım 0,100 çıktı 6. Gunumdu dr şakın ona bakma dedi devam dedi bakalım kısmet
Oo kız 6.günde sonuç mu çıkar. Zaten 8.günden sonra beta hcg hormonu üretiyomuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…