İlk denememde benimde öyle olmustu baya baya büyümüş tas gibi olmustu iğnelerden sonra biraz sondu hatta ama şimdide biraz büyüdü gibi acıyor kaşınıyor gibiBenim ilaçlardan büyüdü baya kahverengi halkasıda biraz büyüde ucuda bide :) sende durum nasıl?
Aynen yatarken falan zorlanıyorum yaBenimde büyüdü sanki acıyor kaşınıyor gibi bir garip yanı
Demi hormonlardan büyümeyen yerimiz mi var :)))O kadar hormon alıyoruz yani :)
Enem ne güzel kız bu bi belirtimi yoksam :)İlk denememde benimde öyle olmustu baya baya büyümüş tas gibi olmustu iğnelerden sonra biraz sondu hatta ama şimdide biraz büyüdü gibi acıyor kaşınıyor gibi
Acabaaa?Enem ne güzel kız bu bi belirtimi yoksam :)
İns ins =)Enem ne güzel kız bu bi belirtimi yoksam :)
Zaten hamişlik belirtisiyle adet belirtilerini ayırmak cok zormus resmen adet oluyorum sanırmışsınAma kasiklarim belimde agrimiyor değil yanı
Oooooo sende hamiş kervanına katılcan desene :) test günün ne zaman?Ama kasiklarim belimde agrimiyor değil yanı
Resmen yaşadığım için aynen öyle oluyor tatlım. Hatta bigün öncesinde üzülmüştüm bu ay olmadımı diye ertesi sabah hamile olduğumu öğrenmiştim. Ah gidi günler ahZaten hamişlik belirtisiyle adet belirtilerini ayırmak cok zormus resmen adet oluyorum sanırmışsın
Benim şuan çok yogun değil ama ara ara oluyor bacaklarım agrıyor daha cokResmen yaşadığım için aynen öyle oluyor tatlım. Hatta bigün öncesinde üzülmüştüm bu ay olmadımı diye ertesi sabah hamile olduğumu öğrenmiştim. Ah gidi günler ah
Oo kız 6.günde sonuç mu çıkar. Zaten 8.günden sonra beta hcg hormonu üretiyomuşuzCanim benim pazartesi ins ama dün yaptırdım 0,100 çıktı 6. Gunumdu dr şakın ona bakma dedi devam dedi bakalım kısmet
Bide 3.gün embriyosuydu arkadaşın ki bence cıkmaz kesinlikleOo kız 6.günde sonuç mu çıkar. Zaten 8.günden sonra beta hcg hormonu üretiyomuşuz
Aynen öyle canim 3. Gündü dr kızdı zaten =)Bide 3.gün embriyosuydu arkadaşın ki bence cıkmaz kesinlikle
Ay hepsi güzel belirtiler ne mutu bize ya :)))) benimde kasıklarımda batma bide bacağım çekilir gibi oluyo bugün aradaBenim şuan çok yogun değil ama ara ara oluyor bacaklarım agrıyor daha cok
Ooo 5.gün olsa neyse dicemde 3.günse hemen çıkmaz zatenkiBide 3.gün embriyosuydu arkadaşın ki bence cıkmaz kesinlikle
Hiç stres yapmadan devammmmmmmAynen öyle canim 3. Gündü dr kızdı zaten =)
Senin ilk denememi canim?Ooo 5.gün olsa neyse dicemde 3.günse hemen çıkmaz zatenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?