Ohya bize katılan bi hatun daha :))) kararını tebrik ederim :)))Tamam artık kesin kararlıyım test günümü bekleyeceğim :) pozitif cıktıktan sonra göğsümü gere gere yaparım idrar testimi sonra hatıra diye saklarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohya bize katılan bi hatun daha :))) kararını tebrik ederim :)))Tamam artık kesin kararlıyım test günümü bekleyeceğim :) pozitif cıktıktan sonra göğsümü gere gere yaparım idrar testimi sonra hatıra diye saklarım
3 gğndür böyle uyuyorum vallahi gğn içinde 1 saatAy bende 1 saat uyudum ne tatlı oluyo gün içinde uyumak :)) pasa annesi se bekliyoruzzzz :)))
Ay ne güzel. Ben akşamları uyuyamam diye çok alışkanlık yapmamaya çalışıyorum :))) sonra benimkini uyutmam :)))3 gğndür böyle uyuyorum vallahi gğn içinde 1 saat
En az senin kadar heyecanlıyızCanlar yoldayim su an sehir disindaydim... bir iki saate hastanede olurum hemen haber verecegim ogrenir ogrenmez :)
Ben alıştım gitti artıkAy ne güzel. Ben akşamları uyuyamam diye çok alışkanlık yapmamaya çalışıyorum :))) sonra benimkini uyutmam :)))
hadi bekliyoruz:)Canlar yoldayim su an sehir disindaydim... bir iki saate hastanede olurum hemen haber verecegim ogrenir ogrenmez :)
Valla meraktan kuduracağız burada :))Canlar yoldayim su an sehir disindaydim... bir iki saate hastanede olurum hemen haber verecegim ogrenir ogrenmez :)
Eyvah eyvah :)) gündüzleri senden ses çıkmazsa direk uyuyo dicez desene :)))En az senin kadar heyecanlıyız
1-1bucuk saat yok olablirimEyvah eyvah :)) gündüzleri senden ses çıkmazsa direk uyuyo dicez desene :)))
Bana dahaaaaaaaaa uzun geliyor ben bide çok hareketli bir insanımdır yatmak cok zor geliyor allahımmmYa kızlar Ekim ayı birtek bana mı bu kadar uzun geliyo :))) git git bitemedi
Tadını çıkaralım valla tatlım. O değilde bendede bugün bitmek bilmeyen uyku hali var. Ne oluyoki acep :))1-1bucuk saat yok olablirim
Ay bide bana sor. Ben 2 gün üst üste evde duramayan insanım. Evden çalıştığım için normalde akşamları hep hava almaya çıkardık. Çıban çıkcak bi taraflarımda :)))Bana dahaaaaaaaaa uzun geliyor ben bide çok hareketli bir insanımdır yatmak cok zor geliyor allahımmm
Bol bol su iç başks bir şey deneme bence.Arkadaşlar midem yanıyor iki gündür acaba napsam ilaç da alamam bi bilginiz var mı ?
Tatlım transferimin olduğu gün bende mide yanmasından çok çektim. Hemşireme sordum nexium alabilirsin renee şurup içebilirsin dedi. Hamileyken bile bazen verebiliyoruz dedi. Ben 3 gündür alıyorum ve çok rahatladımArkadaşlar midem yanıyor iki gündür acaba napsam ilaç da alamam bi bilginiz var mı ?