• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Hangi marka kullanmıştınız siz ben bian vaz geçtim test yapmaktan kokrmuyordum korktum yani bilemedim :KK43:
Ya yapma zaten tatlım kaç gün kaldıki test gününe. Sabret bak ben 3.günü bitiriyorum ne ara bitti anlamadım bile :) daha 9gün var önümde

Bence böyle çok araştırma aklı karışıyo insanın herkes başka bişey söylüyo ben yarın kan testine göre sonucumu yazarım . Bakalım bnde tutacak mı
Ay vallahi okumayacagım bida yazılanları gerçekten cok rahatım normalde bian kafam karıstı sadece neyse unutayım gitsin :) senin olacak olacak metak etme :):):)

Ay vallahi okumayacagım bida yazılanları gerçekten cok rahatım normalde bian kafam karıstı sadece neyse unutayım gitsin :) senin olacak olacak metak etme :):):)
Valla okuma. Salak saçma bir sürü şey var. Ben zaten olumsuz hiçbirşeyi okumuyorum etkilenmemek için. Tavsiye ederim

Benim de 6 gün var vallahi yatmaktan nasıl sıkıldım anlatamam :)
Aman bak yarısı bitmiş kız benim daha 3te1 i bile bitmedi :) ama geçecek eşimle koştur koştur gidip test yaptırcaz işallahhhh:) veee Allahın izniyle pozitif görcezzzz

Aman bak yarısı bitmiş kız benim daha 3te1 i bile bitmedi :) ama geçecek eşimle koştur koştur gidip test yaptırcaz işallahhhh:) veee Allahın izniyle pozitif görcezzzz
Amiiin inşallah canım benim eşim yanımda olmayacak:(

Hangi marka kullanmıştınız siz ben bian vaz geçtim test yapmaktan kokrmuyordum korktum yani bilemedim :KK43:
Hiç idrar testine girme tatlım.. kan tahlil gününü bekle bazen bhcg hormonları bazılarında idrarda geç çıkabiliyor, bunun için idrarda negatif kanda pozitif görüyorlar.. ama o kanda pozitifi görünceye kadar çektikleri stres ömürden ömür götürüyor.. Ben Clearblue testi yaptım her iki denenemde ilk de 6. Gün gördüm çizgi, ikincidede 5. Gün yaptım çıkmadı 7. Gün çıktı.. ben kötü bir örneğim.. yapmanı istemem şahsen..

Hiç idrar testine girme tatlım.. kan tahlil gününü bekle bazen bhcg hormonları bazılarında idrarda geç çıkabiliyor, bunun için idrarda negatif kanda pozitif görüyorlar.. ama o kanda pozitifi görünceye kadar çektikleri stres ömürden ömür götürüyor.. Ben Clearblue testi yaptım her iki denenemde ilk de 6. Gün gördüm çizgi, ikincidede 5. Gün yaptım çıkmadı 7. Gün çıktı.. ben kötü bir örneğim.. yapmanı istemem şahsen..
Tamam artık kesin kararlıyım test günümü bekleyeceğim :) pozitif cıktıktan sonra göğsümü gere gere yaparım idrar testimi sonra hatıra diye saklarım :-)

Back