Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bende de oriflame ın ama tedaviye başladım başlayalı kullanmıyorum. Geçenlerde tvde bi uzmanı dinledim rahmin ph dengesini bozuyormuş yinedeGenital bölge florasına uygun p.h' ı olan temizlik ürünü. Gerçi çok sağlıklı mı bilemem ama sormak istedim size önerdi mi dr?
Duj jelinin kuş jeli olanı:)) vajina florası için uygun p.h değeri olan yıkama jeli. Neyse bildiğimizden şaşmayalım:))O ne canım?
Ben de Fetih suresi okudum foruma üfledim. Hadi kızlar inşallah iyi haberlerde buluşalım. Allah kabul etsin canımKızlar yasin okudum hepimiz için dua ettim. Rabbim kabul etsin dualarımızı
Benim kullandığım folik asit hapının içeriğinde var ayrıca hap olarak vermedi canımKızlar b12 verdi mi dr kimseye bu süreçte? Folik asitle beraber?
Rabbim hayırlı sonuçlarla güldürsün tümm isteyenlerin tümm bekleyenlerin yüzünü test yapmadan önce herşeye hazırla psikolojini canım ben özellikle negatif çıkarsa en azından kan testine kadar sindirmiş olayım durumu diye yaptım çok umudum yoktu ama sonuç pozitif çıktı birde sabah ilk idrarınla yap hayırlısıyla senden de bebek hberi alırız inşallahİnşallah canım, size sağlıklı doğumlar bizlere de hamilelik nasip etsin Rabbim. Herkeste farklı oluyor belirtiler ama benim aynı şekilde cuma test yapıcam bende. Belki yarın sabah erken testi yaparım. Gerçi herkesin belli olmuyormuş hemen idrarda. Kısmet artık bizler için dua edin
Bana da erken geldi canım benm kan testim yarın .. 3. Gün 8 hücreli embriyo transferiydi 11. Gün idrarda silik çıktı bence bekle umudunu kaybetme sakınErken test yaptıranlar kacinci gün embriyosuydu kacinci gün test yaptınız ve kaç çıktı acaba yazar misiniz?benim dün 6. Gunumdu 3. Gün embriyosu dünkü testim yazmıştım zaten buraya da 0,100 çıktı dr artar bekle dedi ama benim umudum yok
Saol tatlım benim cümlemizinkini kabul etsin. Ay az kaldı ya :))Ben de Fetih suresi okudum foruma üfledim. Hadi kızlar inşallah iyi haberlerde buluşalım. Allah kabul etsin canım
Nasıl yani?Hanımlar biraz araştırdım da erken gebelik testlerine yapılan yorumları falan pkudum genellikle yalan deniyor hatalı öle bişe yok falan diyorlar cok sasırdım siz ne düşünüyorsunuz
Genellikle yanlış cıktıgını yazmışlaar hassas testlerinNasıl yani?
Gayet gercek tatlimm..ya da benim icin sonuc dogru cikmisti ilk denememde.. erken gebelikte pozitif cikti 5 gün sonrada kandada pozitifti.. simdi ikinci denemedeyim yine yaptim pozitif ama kanda ne cikar bilemem.. hepimizin kanda pozitif degerler görmesini cani gönülden istiyorumHanımlar biraz araştırdım da erken gebelik testlerine yapılan yorumları falan pkudum genellikle yalan deniyor hatalı öle bişe yok falan diyorlar cok sasırdım siz ne düşünüyorsunuz
Valla zamanında bende duymuştum ama ablamda da tuttu. Bende de tuttu çünkü hepnegatifti :)Genellikle yanlış cıktıgını yazmışlaar hassas testlerin
Bende hep öle düşünüyordum yazdıkları kafamı katıştırdıValla zamanında bende duymuştum ama ablamda da tuttu. Bende de tuttu çünkü hepnegatifti :)
Ben de araştırdım canım çok olumsuz yazan olmamıştı ama birde ovulasyon testi var bazıları memnun bazıları değilGenellikle yanlış cıktıgını yazmışlaar hassas testlerin
Hangi marka kullanmıştınız siz ben bian vaz geçtim test yapmaktan kokrmuyordum korktum yani bilemedimGayet gercek tatlimm..ya da benim icin sonuc dogru cikmisti ilk denememde.. erken gebelikte pozitif cikti 5 gün sonrada kandada pozitifti.. simdi ikinci denemedeyim yine yaptim pozitif ama kanda ne cikar bilemem.. hepimizin kanda pozitif degerler görmesini cani gönülden istiyorum
evet canım demekki kişiden kişiye göre değişiyor ya da yumurtanın döllenme gününe göreBen de araştırdım canım çok olumsuz yazan olmamıştı ama birde ovulasyon testi var bazıları memnun bazıları değil