2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

İşte erken testler, yapanın bozuyor sanki? 8 günden önce yapılmaması gerekiyor diye biliyorum. Boşu boşuna moralin bozuldu

Genital bölge florasına uygun p.h' ı olan temizlik ürünü. Gerçi çok sağlıklı mı bilemem ama sormak istedim size önerdi mi dr?
Canım bende de oriflame ın ama tedaviye başladım başlayalı kullanmıyorum. Geçenlerde tvde bi uzmanı dinledim rahmin ph dengesini bozuyormuş yinede

Rabbim hayırlı sonuçlarla güldürsün tümm isteyenlerin tümm bekleyenlerin yüzünü test yapmadan önce herşeye hazırla psikolojini canım ben özellikle negatif çıkarsa en azından kan testine kadar sindirmiş olayım durumu diye yaptım çok umudum yoktu ama sonuç pozitif çıktı birde sabah ilk idrarınla yap hayırlısıyla senden de bebek hberi alırız inşallah

Bana da erken geldi canım benm kan testim yarın .. 3. Gün 8 hücreli embriyo transferiydi 11. Gün idrarda silik çıktı bence bekle umudunu kaybetme sakın

Hanımlar biraz araştırdım da erken gebelik testlerine yapılan yorumları falan pkudum genellikle yalan deniyor hatalı öle bişe yok falan diyorlar cok sasırdım siz ne düşünüyorsunuz

Hanımlar biraz araştırdım da erken gebelik testlerine yapılan yorumları falan pkudum genellikle yalan deniyor hatalı öle bişe yok falan diyorlar cok sasırdım siz ne düşünüyorsunuz
Gayet gercek tatlimm..ya da benim icin sonuc dogru cikmisti ilk denememde.. erken gebelikte pozitif cikti 5 gün sonrada kandada pozitifti.. simdi ikinci denemedeyim yine yaptim pozitif ama kanda ne cikar bilemem.. hepimizin kanda pozitif degerler görmesini cani gönülden istiyorum

Hangi marka kullanmıştınız siz ben bian vaz geçtim test yapmaktan kokrmuyordum korktum yani bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…