2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Ben 11. Günümde yaptırdım siz kaçıncı gündesiniz .. inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız sizde
Ben 5. Günümdeyim salı günü benim test günüm ama pazartesi yapacağım galiba dayanamayıp :) eşim göreve gidicek o gitmeden görsün isterim :)

Sağol canım sonuca göre eleman ilanı verip hemenn bi kaç gün tadını çıkarıp tembellik yapmak istiyorummm

Canımm hayırlısı olsun kan testinde de pozitifi gör kalp atışlarınıda hayırlısı ile duy inşallahh. Belirtilerin var mıydıı? Umut ol bizede. Ne güzel haberler bunlar Allahımm.

Maşallah hicde silik değil tecrübelerimle sabit gebesiniz inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..

Ay kızlarrrr duş aldım hafifledim vallahi. Bebişlerimde tertemiz oldu :)))

Canımm hayırlısı olsun kan testinde de pozitifi gör kalp atışlarınıda hayırlısı ile duy inşallahh. Belirtilerin var mıydıı? Umut ol bizede. Ne güzel haberler bunlar Allahımm.
Çok teşekkürler canım ... ilk günler iğnelerden sanırım kasık ağrım ve göğsümde şişlik hassasiyet vardı . 5. Gün tüm belirtilerim yok oldu tüm umudum tükenmişti artık 9. Günden beri de sanki adet olacakmışım gibi kasığım ve belime vuran ama ara ara olan ağrım oldu bunlar dışında bir belirtim olmadı.. Rabbim sizleri de hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah

İnşallah canım, size sağlıklı doğumlar bizlere de hamilelik nasip etsin Rabbim. Herkeste farklı oluyor belirtiler ama benim aynı şekilde cuma test yapıcam bende. Belki yarın sabah erken testi yaparım. Gerçi herkesin belli olmuyormuş hemen idrarda. Kısmet artık bizler için dua edin

Erken test yaptıranlar kacinci gün embriyosuydu kacinci gün test yaptınız ve kaç çıktı acaba yazar misiniz?benim dün 6. Gunumdu 3. Gün embriyosu dünkü testim yazmıştım zaten buraya da 0,100 çıktı dr artar bekle dedi ama benim umudum yok

6gün 3. Gün embriyosu için erken değil mi bence beklemelisin artar dediyse doktorun asla umudunu yitirme moralini düşürme lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…