Ben 11. Günümde yaptırdım siz kaçıncı gündesiniz .. inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız sizdeBende bundan alacağım :)
Ben 5. Günümdeyim salı günü benim test günüm ama pazartesi yapacağım galiba dayanamayıp :) eşim göreve gidicek o gitmeden görsün isterim :)Ben 11. Günümde yaptırdım siz kaçıncı gündesiniz .. inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız sizde
Ben olsam ümitlenirdim:)Eki Görüntüle 1902973 kızlar bnm test günü yarın ama bugün sabah dayanamayıp test yaptımçizgi biraz silik ama böyle olup kan testinde pozitifi görenleri daha önce okumuştum. Sizce ümitlenmeli miyim ?
Çok teşekkürler Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyduyu darısı kalp atışarını duymayaCanım tebrikler Allah kucağına da almayı basip etsin :)
Ay kızlar birer birer güzel haberler alıyoruz ne güzelyaaa
Bende bu yazışmalardan sonra ümitlendimBen olsam ümitlenirdim:)
Sağol canım sonuca göre eleman ilanı verip hemenn bi kaç gün tadını çıkarıp tembellik yapmak istiyorummmAmeliyatlarım dahil hayatımda bu kadar uzun süre tembel bir zamanım olmamıstı. Ayy çalışmamak ne güzelmiş ya, iki dönüm bostan yan gel Osman:))) Yatmalara, tembelliklere doyamadım:)) Allah yardımcın olsun, kolay gelsin
Canımm hayırlısı olsun kan testinde de pozitifi gör kalp atışlarınıda hayırlısı ile duy inşallahh.Eki Görüntüle 1902973 kızlar bnm test günü yarın ama bugün sabah dayanamayıp test yaptımçizgi biraz silik ama böyle olup kan testinde pozitifi görenleri daha önce okumuştum. Sizce ümitlenmeli miyim ?
Eki Görüntüle 1902973 kızlar bnm test günü yarın ama bugün sabah dayanamayıp test yaptımçizgi biraz silik ama böyle olup kan testinde pozitifi görenleri daha önce okumuştum. Sizce ümitlenmeli miyim ?
Çok teşekkürler canım ... ilk günler iğnelerden sanırım kasık ağrım ve göğsümde şişlik hassasiyet vardı . 5. Gün tüm belirtilerim yok oldu tüm umudum tükenmişti artık 9. Günden beri de sanki adet olacakmışım gibi kasığım ve belime vuran ama ara ara olan ağrım oldu bunlar dışında bir belirtim olmadı.. Rabbim sizleri de hayırlı haberlerle sevindirsin inşallahCanımm hayırlısı olsun kan testinde de pozitifi gör kalp atışlarınıda hayırlısı ile duy inşallahh.Belirtilerin var mıydıı? Umut ol bizede. Ne güzel haberler bunlar Allahımm.
Amiinn çok teşekkür ederimMaşallah hicde silik değil tecrübelerimle sabit gebesiniz inşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin..
Vallahi bende missss gibi bi duş aldım bebişlerimle bebiş gibi oldumAy kızlarrrr duş aldım hafifledim vallahi. Bebişlerimde tertemiz oldu :)))
İnşallah canım, size sağlıklı doğumlar bizlere de hamilelik nasip etsin Rabbim. Herkeste farklı oluyor belirtiler ama benim aynı şekilde cuma test yapıcam bende. Belki yarın sabah erken testi yaparım. Gerçi herkesin belli olmuyormuş hemen idrarda. Kısmet artık bizler için dua edinÇok teşekkürler canım ... ilk günler iğnelerden sanırım kasık ağrım ve göğsümde şişlik hassasiyet vardı . 5. Gün tüm belirtilerim yok oldu tüm umudum tükenmişti artık 9. Günden beri de sanki adet olacakmışım gibi kasığım ve belime vuran ama ara ara olan ağrım oldu bunlar dışında bir belirtim olmadı.. Rabbim sizleri de hayırlı haberlerle sevindirsin inşallah
Yok kullanmıyorum ben o nedir ki ?Duşta intim likit kullanıyor musunuz?
Genital bölge florasına uygun p.h' ı olan temizlik ürünü. Gerçi çok sağlıklı mı bilemem ama sormak istedim size önerdi mi dr?Yok kullanmıyorum ben o nedir ki ?
Yokbana hiç bahsetmedi bundan dr. Um sizden duydum ilk defaGenital bölge florasına uygun p.h' ı olan temizlik ürünü. Gerçi çok sağlıklı mı bilemem ama sormak istedim size önerdi mi dr?
6gün 3. Gün embriyosu için erken değil mi bence beklemelisin artar dediyse doktorun asla umudunu yitirme moralini düşürme lütfenErken test yaptıranlar kacinci gün embriyosuydu kacinci gün test yaptınız ve kaç çıktı acaba yazar misiniz?benim dün 6. Gunumdu 3. Gün embriyosu dünkü testim yazmıştım zaten buraya da 0,100 çıktı dr artar bekle dedi ama benim umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?