2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kızlar merhaba bende Antalya GelecekTüp bebek merkezinde tedaviye başladım. 28 yaşındayım. 7 yıllık evliyim. 5. tedavim olacak. 4 tane yumurtam büyüyor 3 tane sagda 14-15 mm büyüklüğünde 1 tane de solda 10-11 mm büyüklüğünde gelişiyor. bugün adetimin 9. günü. endumetrium kalındığı da 10,5 olmuş. bakalım nasıl olacak. bundan önceki tedavilerimde 5 yumurta oluyordu. bunda 4 inşallah hepsi de döllenir. bugün doktorum lucrin i kesti ve cetrotide 0,25 ekledi. ayrıca 150 gonalf ve luveris 75 kullanmaya devam edeceğim.

Az önce bi arkadaş gonalf isteyen var mı diye sormuştu irtibata geç istersen

Ee tamam işte gebelik belirtisi olabilir diyorumya :) inşallah güzel haberlerini alalım az kalmış test gününe
İnşallah öyledir canım, eşim rüyalarında pozitif sonucu görmeye başladı artık. Az kaldı cumaya bir şey kalmadı hayırlısı ile

Kız ama ben 2kere uzansam 2.80anca ederim ama ona rağmen iyice sıyırdım kafayı :)
Kızlar yatmanın keyfini çıkarınnn. Ben iki gün uzandım sadece arada evde yürüyerek. Kendi iş yerimiz olduğu için iki gün sonra direk başladım. Aksine doktorum yatmanın tutunmayı kolaylaştırmak yerine çok yatmanın zararı olabileceğini, normal yaşamıma devam etmem gerektiğini söyledi. Sizlere özeniyorummm benide alın yanına yatmaya

Ameliyatlarım dahil hayatımda bu kadar uzun süre tembel bir zamanım olmamıstı. Ayy çalışmamak ne güzelmiş ya, iki dönüm bostan yan gel Osman:))) Yatmalara, tembelliklere doyamadım:)) Allah yardımcın olsun, kolay gelsin

İnşallah öyledir canım, eşim rüyalarında pozitif sonucu görmeye başladı artık. Az kaldı cumaya bir şey kalmadı hayırlısı ile
Ay ne güzel heyecanlar :) bizde şimdiden beşiklerini nereye koyarızı düşünmeye başladık:)

Ahahah gel bacım :) bende kalkıp evde hareket ediyorum ama bugün henüz transferle birlikte 3.günüm o yüzden bir iki güne bende ayaklanıcam inşallah

İdrar testi markası yazın bari:) olumlu olursa onu da yapıp hatıra olarak saklayacağım:)) hassas olanı olmayanı ooo detay detay:))

İdrar testi markası yazın bari:) olumlu olursa onu da yapıp hatıra olarak saklayacağım:)) hassas olanı olmayanı ooo detay detay:))
Valla bende öle düşünüyorum küçük bir kutu ayarladım kan testi olsun idrar testi olsun bunları saklayacağım :) :):):):)

Canım tebrikler Allah kucağına da almayı basip etsin :)

Ay kızlar birer birer güzel haberler alıyoruz ne güzelyaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…