2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Nye cnm.ne gzl Rabbim inşallah kucagn a almayda nasip etsn
Canim çoğul gebelik büyük ihtimal 3 cuz olsa biri almak isteyecekler ikiz olsa riski coj ne biliyim allahım sağ sağlım saglikli nasip etsin çoğul gebelik leri okuyorum birsürü can sıkıcı şeyler var kimi diyo 3 aylık düşürdüm kimi diyo 7 aylık doğdu öldü kimi diyo sakat ti endişe duymamak mümkün değil bi 3 ay geçse bi Asır gibi 3 ay

İyi düşün canım korku yok :)
O kadar çok dualar edildi ki ne olduysa hayırlısı oldu onu biliyorum :) bakalım Rabbim en doğrusunu bilir :) babam doktor sabah kanımı alacak 10.30 gibi ben alıcam dedi :) bizden daha stresli... eşlerimiz anne babalarımızda en az bizim kadar etkileniyolar

. Merhaba canım evet bir kese gördük benim ilk denemem ve dondurulmuş embriyo yumurtalar toplandıktan sonra 2 ay ilacın vücudumdan çıkmasını bekledik ondan sonra transfer işlemim yapıldı şuan 6+3 günlük kesemizi gördük kalp atışlarımızı duyduk riskli zamanı hayırlısıyla atlatırız inşallah Sende üzülme biliyorum zor ama Her şerde bir hayır vardır rabbimin bir bildiği her zaman vardır hayırlısıyla sende evladına kavuşacaksın Rabbim emek veren isteyen herkese nasip etsin yüzlerimizi güldürsün

Benm arkdsm vardi ikzdi kz 45 kilo ole hamile kaldı 70 kilo ile dguma grdi çok şükür sağlıkla aldı bebslerni kucağına okuma burda bsey cnm elini karnına koy kuran oku ya bu 4uz 5iz doguranlr var arkadsm bide bunlar düşün

Sağol canım çoğul gebelik leri okudum burda evet okumamak en iyisi doğru diyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…