Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım seniseher0607 seni salı mı çağırdı kese görmek için
tmm cnm cok sagol oyle zorlaniyoum ki idrar yaparken , peki ilac kullanabilecek miyim transferim yeni gerçekleştiİdrar yolu emfeksiyonu olmuş olabilirsin hemen bi idrar testi yaptır. İdrar da kan enfeksiyonun belirtisi kolay bişey ilaçla geçer tek dozluk ilaçlar var
Perşembe canımEvet canım seni
Huhuuuuuu hayırlı olsun canıııım :)
Benim değer yüksek biraz belki ondan 2 gün ara var bisey olmaz canimPerşembe canım
aynen canım beklerım o kadar neler bekledık :)Benim değer yüksek biraz belki ondan 2 gün ara var bisey olmaz canim
Yani yeterki sağlıklı olsun kucagini za alalım şimdi 4 hafta 2 günlük mu hamleyiz gulum bizaynen canım beklerım o kadar neler bekledık :)
3 den snra arayacaklr cnm ama bende umytlanmayn kzlarZeynep be yaptın canım sonuç kaçta inşallah inşallah iyi cikacsk
cnm doktorumu aradım senin söylediklerini soyledi hemen gidip idrar verecem insİdrar yolu emfeksiyonu olmuş olabilirsin hemen bi idrar testi yaptır. İdrar da kan enfeksiyonun belirtisi kolay bişey ilaçla geçer tek dozluk ilaçlar var
ins pozitiftir cnm3 den snra arayacaklr cnm ama bende umytlanmayn kzlar
Munorol şase diye bi ilaç var o hamileyken de kullanılıyo onu verir doktorun büyük ihtimalle bol su içmelisintmm cnm cok sagol oyle zorlaniyoum ki idrar yaparken , peki ilac kullanabilecek miyim transferim yeni gerçekleşti
İnşallah cnmins pozitiftir cnm
Enfeksiyonla onun alakası olmaz inşallah hemen bi doltora git daha gecikmeden csnım çpk geçmiş olsun iyi bilirim sancısınıcnm doktorumu aradım senin söylediklerini soyledi hemen gidip idrar verecem ins
yalnız drum cok hızlı konusuyor o kısmı anlamadim kuruntu yaptım
önemli bisey ya da önemli bisey degil dedı tutunmaz mı sence bu enfeksiyonla
Hakkında hayırlısı inşallah... tekrar idrar testi yaptın mı bugün ?3 den snra arayacaklr cnm ama bende umytlanmayn kzlar
Neden böyle yapiyorsun canım ya3 den snra arayacaklr cnm ama bende umytlanmayn kzlar
Yok cnm ypmdmHakkında hayırlısı inşallah... tekrar idrar testi yaptın mı bugün ?
Csnımmm çok teşekkür ederim yaaa :)) rüyada gibiyim :)Huhuuuuuu hayırlı olsun canıııım :)
Ay hadi inşalah pozitiftir... Rabbimden umıt kesilmez geçmişte yaptığın testlere bakma sen çok erken yaptın testleriYok cnm ypmdm
tamam allah tan umudm hiç kesmdm ama kzlar umutla bekleyp yıkılmak istemym çünkü ben çok üzülyrm fena yapranym ondan olsa gerk içimde sknti stres bile yok ne hkmetse Relaxm inşallah soncu alnca da böyle olrmNeden böyle yapiyorsun canım ya