- 24 Haziran 2015
- 1.823
- 997
- 73
- 35
İnşallah cnm inşallah szde gzel bi haber verrmYarında zeynep Bala seviniriz insallllahh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah cnm inşallah szde gzel bi haber verrmYarında zeynep Bala seviniriz insallllahh
Aynen canım inşallah :)Çok şükür ya keseyi kalbide beraber görecez kismetse inşallah
Sağol canım bi hafta kaldı ona da hayırlısıyla inşallah :)Anammm maşallah kızzz. Ne güzel çıkmış. Hadi artık keseye gün saymaya
Kız perşembeye bi haftadanda az zaman var. Bak bugünde bitti ee artık hamilelik takvimi yapsanyaSağol canım bi hafta kaldı ona da hayırlısıyla inşallah :)
Bnmde sonc cikcak yarn kiralık aşk izlym keyfm yernde ya negatfte olsa uzulmym malum 4 üncü soncm bünye alskYarın test günümmm :) çok korkuyorum ya
İkimizin de pozitif merak etmeyin canım benimde bu 4 cuydu 2 tshlil dir pozitif hala rahat degilimBnmde sonc cikcak yarn kiralık aşk izlym keyfm yernde ya negatfte olsa uzulmym malum 4 üncü soncm bünye alsk
Nye cnm.ne gzl Rabbim inşallah kucagn a almayda nasip etsnİkimizin de pozitif merak etmeyin canım benimde bu 4 cuydu 2 tshlil dir pozitif hala rahat degilim
Canim çoğul gebelik büyük ihtimal 3 cuz olsa biri almak isteyecekler ikiz olsa riski coj ne biliyim allahım sağ sağlım saglikli nasip etsin çoğul gebelik leri okuyorum birsürü can sıkıcı şeyler var kimi diyo 3 aylık düşürdüm kimi diyo 7 aylık doğdu öldü kimi diyo sakat ti endişe duymamak mümkün değil bi 3 ay geçse bi Asır gibi 3 ayNye cnm.ne gzl Rabbim inşallah kucagn a almayda nasip etsn
Kız 5 hafta olsun bari diye yapmadım daha :) tam 30 gün bugünKız perşembeye bi haftadanda az zaman var. Bak bugünde bitti ee artık hamilelik takvimi yapsanya
Ay ben öğrenir öğrenmez yapmıştım :) hemde reglime 3 gün vardı öğrendiğimde :))Kız 5 hafta olsun bari diye yapmadım daha :) tam 30 gün bugün
Bi kaç güne dayanamaz yaparım bende zaten canım :) kese belli olur dimi perşembe günü yaa :)Ay ben öğrenir öğrenmez yapmıştım :) hemde reglime 3 gün vardı öğrendiğimde :))
Değerin baya iyi kuzum Allahın izniyle görürsün keseyi :)Bi kaç güne dayanamaz yaparım bende zaten canım :) kese belli olur dimi perşembe günü yaa :)
Ak koyun kara koyun belli olacak yarın :)Bnmde sonc cikcak yarn kiralık aşk izlym keyfm yernde ya negatfte olsa uzulmym malum 4 üncü soncm bünye alsk
O kadar çok dualar edildi ki ne olduysa hayırlısı oldu onu biliyorum :) bakalım Rabbim en doğrusunu bilir :) babam doktor sabah kanımı alacak 10.30 gibi ben alıcam dedi :) bizden daha stresli... eşlerimiz anne babalarımızda en az bizim kadar etkileniyolarİyi düşün canım korku yok :)
. Merhaba canım evet bir kese gördük benim ilk denemem ve dondurulmuş embriyo yumurtalar toplandıktan sonra 2 ay ilacın vücudumdan çıkmasını bekledik ondan sonra transfer işlemim yapıldı şuan 6+3 günlük kesemizi gördük kalp atışlarımızı duyduk riskli zamanı hayırlısıyla atlatırız inşallah Sende üzülme biliyorum zor ama Her şerde bir hayır vardır rabbimin bir bildiği her zaman vardır hayırlısıyla sende evladına kavuşacaksın Rabbim emek veren isteyen herkese nasip etsin yüzlerimizi güldürsünMerhaba canım gittnmi doktora bellimi bebişler ikizmi:) hayırlısı olsun bu arada bende Murat hocanın hastasıyım 2.tüp bebek denememde tuttu ancak kalbi durdu ve almak zorunda kaldı malesef, şimdi donmuşlarım var 1-2 ay aradan sonra denemek istiyorum senin de o şekilde tutmuş sanırım doğrumu?
Benm arkdsm vardi ikzdi kz 45 kilo ole hamile kaldı 70 kilo ile dguma grdi çok şükür sağlıkla aldı bebslerni kucağına okuma burda bsey cnm elini karnına koy kuran oku ya bu 4uz 5iz doguranlr var arkadsm bide bunlar düşünCanim çoğul gebelik büyük ihtimal 3 cuz olsa biri almak isteyecekler ikiz olsa riski coj ne biliyim allahım sağ sağlım saglikli nasip etsin çoğul gebelik leri okuyorum birsürü can sıkıcı şeyler var kimi diyo 3 aylık düşürdüm kimi diyo 7 aylık doğdu öldü kimi diyo sakat ti endişe duymamak mümkün değil bi 3 ay geçse bi Asır gibi 3 ay
Benm arkdsm vardi ikzdi kz 45 kilo ole hamile kaldı 70 kilo ile dguma grdi çok şükür sağlıkla aldı bebslerni kucağına okuma burda bsey cnm elini karnına koy kuran oku ya bu 4uz 5iz doguranlr var arkadsm bide bunlar düşün