Ay sorma ellerim yıkanmaktan aşındı resmenyaay ne bilim korkuyorum işte :) ben de evde salıyom zaten daha iş yerınde falan wc ye kosuyorum hemen :) zaten oraya da bı masa atıcam bu gıdısle yarım saatte bır wc deyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sorma ellerim yıkanmaktan aşındı resmenyaay ne bilim korkuyorum işte :) ben de evde salıyom zaten daha iş yerınde falan wc ye kosuyorum hemen :) zaten oraya da bı masa atıcam bu gıdısle yarım saatte bır wc deyım
Cnm onun kararini senin vermen gerek üniversite hastanrlerjne gidip ilkinde tutanda var bizim gibi özele gidip 3.de tutan hatta tutamayanda oluyor. Bizim bir ankarali arkadas hacettepeydi sanirim yaptirdi ilkinde tutmustu. Temizligine ve özenlerine bakman lazim ciddi bir iş.
727 olmuş benimde canım iyi dedi :)Heee tamam gulum merak ettim
Perşembe günü Allah kısmet ederse :)Gözün aydın canım ilk randevun ne zaman şimdi?
Olabilir canım benimde öyle. Günlük ped te kullanmıyorum havasız kalmasın diye normal peçete koyuyorum 3-4 katKzlar ya hamile olan.arkdslarm a sorym ya çok afedrsnz ama bendn su gelyo akıntı degl bildgnz su ya koşarak tuvalete gdym hasta oldm dye fitil den olablrmi
Bende fitil kullanıyorum aynı şikayet bendede var.. iç çamaşırım sürekli ıslak afedersin ama sanki çişimi kaçırmışım gibi :))Kzlar ya hamile olan.arkdslarm a sorym ya çok afedrsnz ama bendn su gelyo akıntı degl bildgnz su ya koşarak tuvalete gdym hasta oldm dye fitil den olablrmi
Aynn aynnBende fitil kullanıyorum aynı şikayet bendede var.. iç çamaşırım sürekli ıslak afedersin ama sanki çişimi kaçırmışım gibi :))
Bnda öyle ypym cnmOlabilir canım benimde öyle. Günlük ped te kullanmıyorum havasız kalmasın diye normal peçete koyuyorum 3-4 kat
Oyyyy oyyyy cok cok tebrik ederim çok sevindimmmmmaşallah727 olmuş benimde canım iyi dedi :)
seher0607 canım tebrik ederim değerin katlanmış.. artık sıradaki heyecan gelsin :)) en kısa zamanda kese ve kalp atışlarınıda görürsün İnşaAllah ..
Çok şükür ya keseyi kalbide beraber görecez kismetse inşallah727 olmuş benimde canım iyi dedi :)
Yarında zeynep Bala seviniriz insallllahhBnda öyle ypym cnm
Anammm maşallah kızzz. Ne güzel çıkmış. Hadi artık keseye gün saymaya727 olmuş benimde canım iyi dedi :)