• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

oluya ya sol kasıgım basından berı ara ara agrıyo. adet sancısı gıbı anlık agrılarım da oluyo. ama alıstım onlara :) ama mıdem kotu ya kusmuyorum ama bulanıyo agrıyo. gazım da var baya :KK43:
Benim kasık ağrım var baya. Rahim kasılmasıymış. Ağrı eşiğim düşük olduğundan çok hissediyomuşum :( ama olsun katlanıyorum. Şükür kanamamız falan yok. Benim midem bazen bulanıyor iştahım falan yerinde. Ay o gazı sorma :)))

Cenabı allah duysun sesimizi inşallah pozitifin yukselmistirki yükseldi sen bi kan testi daha yapacan diğer lerinde benim birinde 12 çıktı birinde 20 birinde 55 ti 3 Cer kere yaptık kan
İnşallah cnm bi pzotf cksa bide yükseldiğini görsem çok sevncm tam.mucize olcak belim kopuyo cunku ama adet ağrısı çekym oldm.olcam sanki yaa

Benim kasık ağrım var baya. Rahim kasılmasıymış. Ağrı eşiğim düşük olduğundan çok hissediyomuşum :KK43: ama olsun katlanıyorum. Şükür kanamamız falan yok. Benim midem bazen bulanıyor iştahım falan yerinde. Ay o gazı sorma :)))

ben de hıssedıyorum o kasılmaları. gerılıyo sankı rahmım. aynen cok sukur yok her ıslaklık hıssettıgımde aklım cıkıyo ama akıntımdan kaynaklı sukurler olsun kı. seffaf su gıbı akıntım var. gazdan mıdem kocaman zaten :KK70: salıyorum valla fırsat buldukca :skandal::olamaz:

ben de hıssedıyorum o kasılmaları. gerılıyo sankı rahmım. aynen cok sukur yok her ıslaklık hıssettıgımde aklım cıkıyo ama akıntımdan kaynaklı sukurler olsun kı. seffaf su gıbı akıntım var. gazdan mıdem kocaman zaten :KK70: salıyorum valla fırsat buldukca :skandal::olamaz:
Allah seni ne güldüm :) bende de ıslaklık çok var bugun koşa koşa gittim tuvalete aklım çıktı bışey oldu dıye

Kız kanama olmazki öyle hissedeceğin ilaç kullanıyoruzya. Ay o akıntı başa bela. Günlük pedi bile yasakladı doktor bana. Allahtan ben evdeyim istediğimde salıyom :)

Kız kanama olmazki öyle hissedeceğin ilaç kullanıyoruzya. Ay o akıntı başa bela. Günlük pedi bile yasakladı doktor bana. Allahtan ben evdeyim istediğimde salıyom :)

ay ne bilim korkuyorum işte :) ben de evde salıyom zaten daha iş yerınde falan wc ye kosuyorum hemen :) zaten oraya da bı masa atıcam bu gıdısle yarım saatte bır wc deyım

Arkadaşlar merhaba
Ben bu ay dondurulmus embriyo icin ilaç tedavisine başladım ve ins 20 ekimde transfer olacak diye konuştuk.bu ayda ayni yolu yürüdüğümüz sıkıntılarımızı sorularımızı payalasacigimiz bir sayfa olsun istedim.
Benim 2013 yılında ilk tedavim oldu 2 embriyo oluştu biri transfer biri donduruldu.oglum 26 aylık oldu ve şimdi dondurulmus deneme zamanı geldi.rabbim ins hepimizin çabalarını boşa çıkarmaz arkadaşlar
merhaba bende yeni baslayacagım tedavıye bana da yardımcı olur musunuz gercekten ne yapacagımı bılemıyorum herkes bısı dıyor sız den yardım ıstıyorum arkadaslar kafam cok karıstı unıversıte hastanesıne mı gıtmelıyım yoksa tup bebek merkezlerıne mı bılemedım

hımmm anladım canım ben ankaradayım ama kafam ole cok karıstıkı karar veremedım ozelde mı yoksa egıtım arastırmada mı yapsam bılemedım

hımmm anladım canım ben ankaradayım ama kafam ole cok karıstıkı karar veremedım ozelde mı yoksa egıtım arastırmada mı yapsam bılemedım
Cnm onun kararini senin vermen gerek üniversite hastanrlerjne gidip ilkinde tutanda var bizim gibi özele gidip 3.de tutan hatta tutamayanda oluyor. Bizim bir ankarali arkadas hacettepeydi sanirim yaptirdi ilkinde tutmustu. Temizligine ve özenlerine bakman lazim ciddi bir iş.

Back