2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

yaa ewt ole ama herkes bısı soyluyor bende karar veremedım bazıları doktor onemlı dıyor bazıları hastane bende sasırdım gercekten

Ben Ankara gazi Üniversitesi hastanesinde iki tedavi oldum üçüncüsünede Aralık ayında başlıyorum çok memnun kaldım anatolıa da bir tedavi oldum hiç memnun kalmadım en azından bütün muayenenizi işlemleri tek doktor başından sonuna kadar takip ediyor

seher0607 canım tebrik ederim değerin katlanmış.. artık sıradaki heyecan gelsin :)) en kısa zamanda kese ve kalp atışlarınıda görürsün İnşaAllah ..

Kzlar ya hamile olan.arkdslarm a sorym ya çok afedrsnz ama bendn su gelyo akıntı degl bildgnz su ya koşarak tuvalete gdym hasta oldm dye fitil den olablrmi

Kzlar ya hamile olan.arkdslarm a sorym ya çok afedrsnz ama bendn su gelyo akıntı degl bildgnz su ya koşarak tuvalete gdym hasta oldm dye fitil den olablrmi
Olabilir canım benimde öyle. Günlük ped te kullanmıyorum havasız kalmasın diye normal peçete koyuyorum 3-4 kat

Bende fitil kullanıyorum aynı şikayet bendede var.. iç çamaşırım sürekli ıslak afedersin ama sanki çişimi kaçırmışım gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…