• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

evet öyle ama belkıde bebişini üzüyosun şuan öyle düşün . benimle olduğunu biliyorum tutunduğunu biliyorum de rahatla bence
Zorlama bence canım yarına ne kaldı allah büyük bişey olmaz zeynep negatif se üzülme sağlıksız bebek embio tutmuyor ama seninki tuttu inşallah

aynen oyle zaman hıc gecmıyo gıbı gelsede cabuk gecıyo. senınle aramızda tam 4 gun var :) ben de 4 gun sonra 7 haftalık olucam mınıklerımız büyüyo yer yerim ben onları :KK46: rüyamda üçüz doğurduğumu gördüm bu arada 3 ü de kızdı nası guzellerdı kılolulardı bı de sezeryan yerımın acısını bıle hıssettım cok gercekcıydı hersey :)
Anam kız ne rüyaymış :) sorma ya büyüyolar resmen. Rabbime şükür. Kasık ağrın oluyomu hiç?

Anam kız ne rüyaymış :) sorma ya büyüyolar resmen. Rabbime şükür. Kasık ağrın oluyomu hiç?

oluya ya sol kasıgım basından berı ara ara agrıyo. adet sancısı gıbı anlık agrılarım da oluyo. ama alıstım onlara :) ama mıdem kotu ya kusmuyorum ama bulanıyo agrıyo. gazım da var baya :(

Suan sadce dua edym cnm elmdn bsey glmyor szde bna çok çok dua edin
Cenabı allah duysun sesimizi inşallah pozitifin yukselmistirki yükseldi sen bi kan testi daha yapacan diğer lerinde benim birinde 12 çıktı birinde 20 birinde 55 ti 3 Cer kere yaptık kan

Back