yaş kaç :)Senin kaç 3 embio benim 4 cu transfErim 3 kimyasaldan sonra
aynıysak eğer 2 ağustos çıkıyo canım :)Senin kaç 3 embio benim 4 cu transfErim 3 kimyasaldan sonra
38 kan sonucunu yapmadinmikiyaş kaç :)
3 ten sonra çıkçak canım 4 ten sonra almaya gidebılcem bende38 kan sonucunu yapmadinmiki
aynıysak eğer 2 ağustos çıkıyo canım :)
hadiii inşallah inşallah heh senin dün yaptırman gerekiyordu 11.11.sen inşallah yükselmiştir3 ten sonra çıkçak canım 4 ten sonra almaya gidebılcem bende
Ya tbki azckda olsa umudm var ama ne blm ben kötüyü düşünmde iyi olrsa mutlu olimumutlu ol biraz ama
yok canım 23 ünde ilk test yapıldı bugunde ıkıncı oldu işte :)hadiii inşallah inşallah heh senin dün yaptırman gerekiyordu 11.11.sen inşallah yükselmiştir
evet öyle ama belkıde bebişini üzüyosun şuan öyle düşün . benimle olduğunu biliyorum tutunduğunu biliyorum de rahatla benceYa tbki azckda olsa umudm var ama ne blm ben kötüyü düşünmde iyi olrsa mutlu olim
Zorlama bence canım yarına ne kaldı allah büyük bişey olmaz zeynep negatif se üzülme sağlıksız bebek embio tutmuyor ama seninki tuttu inşallahevet öyle ama belkıde bebişini üzüyosun şuan öyle düşün . benimle olduğunu biliyorum tutunduğunu biliyorum de rahatla bence
Gebelik takvimi 02 08 2017 yazdım takvimde bu çıkıyor uyumsuz diyoryok canım 23 ünde ilk test yapıldı bugunde ıkıncı oldu işte :)
Allah allah bılemedım canım bende yapmak istemiyorum hemenGebelik takvimi 02 08 2017 yazdım takvimde bu çıkıyor uyumsuz diyor
tarih doğru amaGebelik takvimi 02 08 2017 yazdım takvimde bu çıkıyor uyumsuz diyor
Anam kız ne rüyaymış :) sorma ya büyüyolar resmen. Rabbime şükür. Kasık ağrın oluyomu hiç?aynen oyle zaman hıc gecmıyo gıbı gelsede cabuk gecıyo. senınle aramızda tam 4 gun var :) ben de 4 gun sonra 7 haftalık olucam mınıklerımız büyüyo yer yerim ben onlarırüyamda üçüz doğurduğumu gördüm bu arada 3 ü de kızdı nası guzellerdı kılolulardı bı de sezeryan yerımın acısını bıle hıssettım cok gercekcıydı hersey :)
Senin için heyecan yaptım baya beklemeler bitmiyor bizde başka işlerle meşgul olmalı heyecanla bekliyorum seni sonucu aldımi unutma bizi38 kan sonucunu yapmadinmiki
Sanirim beni tebrik ettik Sağol allah razı olsun canımmerhaba canım senınde pozıtıf ıkıncı testın hayırlı uğurlu olsun
Anam kız ne rüyaymış :) sorma ya büyüyolar resmen. Rabbime şükür. Kasık ağrın oluyomu hiç?
Suan sadce dua edym cnm elmdn bsey glmyor szde bna çok çok dua edinevet öyle ama belkıde bebişini üzüyosun şuan öyle düşün . benimle olduğunu biliyorum tutunduğunu biliyorum de rahatla bence
Cenabı allah duysun sesimizi inşallah pozitifin yukselmistirki yükseldi sen bi kan testi daha yapacan diğer lerinde benim birinde 12 çıktı birinde 20 birinde 55 ti 3 Cer kere yaptık kanSuan sadce dua edym cnm elmdn bsey glmyor szde bna çok çok dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?