Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahh bu saat 3 ler :) :)Canm dün gece acil kan almadı biz yapmyz dediler hastnme geldm kan verdm yarn 3 de çıkacak sonc
yihuuuuuu hayırlı olsun canımKizlarrrrrpoziffffşükürler olsunnnnn
yihuuuuuu hayırlı olsun canım
Gebelik takvimine transfer günümü yazacaz canımBenimde transferime göre tahmini bi hesaplama yaptılar son adet tarihimden 2 gün sonra çıktı. Buna göre ilerlicez dediler
Öğlen den önce gtmedgm icn canm önce gideydm 1 saate ckarmsYarın mıııııı :////. Başka bi yerde yaptırsaydın yaa yarın neymiş bir saatte çıkıyo sonuç normalde
Ayniyiz seninle canım 11.11. benim tranferimBenim 4+2 daha minnacık :)
benimde öyle evet :) oy kurban olurum onlara :) senın bugün ikinci tahlıl vardı dimiAyniyiz seninle canım 11.11. benim tranferim
Evet yapıldı pozitif ikizmi senin senin yspildimibenimde öyle evet :) oy kurban olurum onlara :) senın bugün ikinci tahlıl vardı dimi
a aaa evde yap kız madem :)Öğlen den önce gtmedgm icn canm önce gideydm 1 saate ckarms
transfer iki tane ama ikiside tuttu mu bılmıyorum canım kaç çıktı senın ikinci değerEvet yapıldı pozitif ikizmi senin senin yspildimi
Çok 12.gün 557.8 bugün 15.ci gün 1650transfer iki tane ama ikiside tuttu mu bılmıyorum canım kaç çıktı senın ikinci değer
Ay boşver cnm ya yarn ararlar nasl olsa hc içimden gelmyoa aaa evde yap kız madem :)
oh maşallah canım :)Çok 12.gün 557.8 bugün 15.ci gün 1650
Zaman nasılda geçiyorya. 3 hafta önce bu saatlerde rüyada gibiydim bebişimizi kutluyorduk. 7haftamızı tamamladık 8.haftaya adım atıyoruz biz teyzesi :)))
umutlu ol biraz amaAy boşver cnm ya yarn ararlar nasl olsa hc içimden gelmyo
Senin kaç 3 embio benim 4 cu transfErim 3 kimyasaldan sonraoh maşallah canım :)
ilk bnm canım 2 transfer vardı inşallah ikiside tutunmuştur yawrucuklarımın :)Senin kaç 3 embio benim 4 cu transfErim 3 kimyasaldan sonra
11.11.2016 transfer günü şimdi kaç günlük yaaa