2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

:) Test günüm 1 Kasım. O günden önce tek odaklandığım şey kanamam olmasın. Sonra pozitif olsun, sonra pozitifi bir kaç gün sonra bir daha göreyim. Sonra usg, sonra kalp atışı. Ben tüm bunlardan sonra sevinmeyi düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamamak için. 1 Kasım'da başka kimler test yapacak?

Oh ya bizim düşünen biri daha. Yapma canım test yapma. Benimde 4 kasım büyük günüm. Ya kızlar ben hiç düşünmüyom test gününü henüz garip miyim:) çünkü kendimi hamile gibi hissediyorum :))

Binbir umutla dun tedaviye başkamaya gittim.fakat doktorun azarlamasıyla umutlarım yıkıldı.her gittiğimde ağlayarak çıltım ordan sinir krizlerine girdim temmuzdan beri bir arpa boyu yol alamadık. Sebep şu: Dort duşupum var ve bir daha duşuk yapmayım diye embriyolara genetik test yapılmasını istedim.olay bu. Ne biliyomuşum bebeklerde sorun olduğunu, boşa para mı harcamak istiyomuşum.istiyosam yine yaparmış yok serum tedavisi varmış 10 binmiş istiyomuymuşum.herşeyim iyiymiş. Sanane benim paramdan.ben geldiysem senin kapına bazı şeyleri goze alarak geldim.ben denemek istiyorum.giden param olsun.allaha şukur param var pulum var.gitsin ben 25 bini çıkardım gozden.napıyım elli yaşımı mı bekleyim.stresden 16 olan yumurta sayım 8 e duşmuş.benim paramı duşunuyo guya ama her geldiğimde 250 muayene parayı almasını biliyosun. 1000 lira muayene parası verdim.bu pul mu peki? Çok ağladım başka bi merkeze gittim ce konuştum o kadar guzel ilgilendilerki. Ve doktor genetik test onerdi tabiiki.pişmanım onceden oraya gitmediğime.

Canım kıyamam çok üzmüşlrr seni (( beresiydi orası ve hangi doktordu söyleki burdakiler en azından görsün gitmesin. Şimdi nereye gidiyosun. Seni anlamarına çok sewindim. Lütfen stres olma lütfen. Tedavine odaklan yalnızca

Lütfen stres yapma rahat olki herşey pozitif olsun

Bende öyle hissediyorum ben her seferinde test gününden önce adet oluyorum benimde şuan tek düşüncem bu
Ben normal adet günümden önce test yapcam. Normalde de hep ileri atar bikaç gün o yüzden adet olurmuyum diye hiç düşünmüyorum vallahi

Bende öyle hissediyorum ben her seferinde test gününden önce adet oluyorum benimde şuan tek düşüncem bu
Ben ilk tedavimde öle hissetmemiştim böle içimde burukluk vardı pozitif cıktıgı halde ve sonra negatife dönüştü tabi.şimdi ben tedaviye başlamadan önce bunu hissetmeye başlamıştım ve ben çok evhamlıyımdır aslında ama bu sefer cokk rahatım maşallah diyorum kendime lütfen siZde böyle olun kızlar gercekten çok önemli iyi düşünce.düşünsenize sabahları uyanıypruz ve karnımızda bebişler var yani ben hep onu düşünüyorum:)

Kızlar ben transfere giderken başladım ve hergün devam ediyorum elimi karnıma koyup Esma-ül-Hüsna okuyorum yalnız her bir ismi 3 kere okuyup diğerine geçiyorum sizde yapın daha bir pozitif düşünüyorum Ozaman

Nasıl yani anlayamadım tam canım. Her bir ismi derken?

Her birini sırasıyla 3 kere okuyorum tatlım 3 defa okuyup diğerine geçiyorum
Anladım tatlım. Allah kabul etsin. Bende genelde yasin okudum türkçe mealini. Kayınvalidem baya bilgili bu konularda yasin oku ve Yaradandan iste yeterki dedi. Ama 2 gündür okuyamıyorum malum hareket edemiyorum çok. Bide duş almalıyım transferden sonra abdest falan içim rahat etmez

Durumun varsa kime ne yinede dogru düşünmüsünüz ki dogru doktorla karsilasmissiniz Allah emeklerimizi bos cikarmasin

Canim ben 8 gun yaptim cikmadi 9gun silik cikti 11gun cizgiler belirginlesti bu gunde kan testi yaptracam sabirli olmaliyi
Canım hayırlısı olsun inşallah kan testinde de güzel haberler ver bize. Bu güne kadar dünyanın ilacını kullandım böyle belirtilerim olmamıştı çünkü. Bende onlara güvenip yaptım testi inşallah bende benim gibi bu yolda uğraşan herkes pozitifi görürüz. Kan sonucunu haber ver canım meraktayım. Hayırlı haberlerle dön.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…