Enemmm kıyamam ya ama gerçekler doei :)) olacakk bak gör içini ferah tut ben öyleyim hiç kötü düşünmedim kız :)) mucizelerimize kavuşucaz :)) ağlama anneleri bebişlerin şaşırmasın şimdi :))İşte ağladım valla dayanamdım, sağol Yellu. Sen de öylesin samimi, sıcak ve iyi niyetli. Allahım şöyle bir mucize olsa, şurada toplaşan kızların dünyanın en güzel kalpli insanlarının yüzüsuyu hürmetine yüzü gülse, bizi sevindir Allah'ım çok ihtiyacımız var. Amin.
ilk 2-3 gün bende de oldu canım ama sonra bi açıldı ha bire yiyip duruyorum.Kızlar transferden sonra iştahı kesilen var mı? Ben yiyemiyorum resmen((
Ahahah ozaman iyi diyosun. Nasılsa açılcaksa :)))ilk 2-3 gün bende de oldu canım ama sonra bi açıldı ha bire yiyip duruyorum.
Ağladım desem öyle iki damla, göbeğimizi hop hop yapıp rahatsız etmeyelim fasülye adaylarını:)) Kızlar aktobatik hareketlerden uzak duralım, eğilmek ve uzanmak yasak ona göre:))Enemmm kıyamam ya ama gerçekler doei :)) olacakk bak gör içini ferah tut ben öyleyim hiç kötü düşünmedim kız :)) mucizelerimize kavuşucaz :)) ağlama anneleri bebişlerin şaşırmasın şimdi :))
Ahahah bende hıçkıra hıçkıra ağladın sandım doei olmadı şimdi :)))) kız bana nefes aldırmayacaklar resmen :)) yattığım yerden bile kendimi kaldırmıyolar ellerini tutup kaldırıyolar:))Ağladım desem öyle iki damla, göbeğimizi hop hop yapıp rahatsız etmeyelim fasülye adaylarını:)) Kızlar aktobatik hareketlerden uzak duralım, eğilmek ve uzanmak yasak ona göre:))
Allah şifa versin, doktorun mutlaka söylemiştir yumurta sayısı çok önemli değil, önemli olan bir tane olsun sağlam olsun. Moralini yüksek tut.
Al işte bak strese giriyomuşsun. Unut şimdi yaptığın testide canım. Düşünme test gününe odaklan sadeceIdrar testi yapip pozitifi görünce de rahat olmuyorsun ya... geceleri kabus görüyorum adet oldum sanarak uyaniyorum... sonra stres yaptigim icin kendime kizip yatiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
rapor alip gitmicem ise ya.. o kadar ugrastik napalim... haklisin canimAl işte bak strese giriyomuşsun. Unut şimdi yaptığın testide canım. Düşünme test gününe odaklan sadece
Ben normal bir tüp bebek hastasından iki kat fazla ilaç kullanım Temmuz'dan beri tedavideyim ve 14 kilo aldım. Tedaviye başlarken 3 yumurtam vardı o kadar ilaca iğneye rağmen 5 tane oldu düşünsene. 3'ü öldü 2.günlerinde. Kalanlarla devam ediyorum. Zaten sonucu olumlu olsun vallahi çarşaf çarşaf yazacağım heryere. Ben hamile kalabilirsem ve doğum yapabilirsem herkes yapar. Ümitli olun. Size bu arada bir hikaye anlatayım ümitle ilgili bir ara:))ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM
BAKALIM BUGUN ILK İLAÇ PERİYODU SONRASI IKINCI KONTROLUM VAR DOKTOR YENI ILAÇ DOZU VEREBILIRIZ DEMISTI BAKALIM NE OLACAK
Zormuş durumun cidden. Ama güzel olcak çok güzel olcak canımTabi ben bi de esimden ayri kaldim atamalar yuzunden.. yalnizim.. yalniz olunca da korkum daha cok oluyor. Ama rapor alip gitmicem ise ya.. o kadar ugrastik napalim... haklisin canim
Canım çok sağol Allah senden razı olsun inşallah hep birlikte mutlu haberler alacağız. İnan bende çok zor zamanlar geçirdim inanıyorum ama mutlu son bizimde olacak. Ben testi unuttum artık zaten bayağı erken yapmışım. Cuma günü de gelecek ne günler geçti sene bile geçti. Sonra inşallah mercimeklerimizi konuşmaya başlayacağız. Senin test günün ne zaman canım? Şimdi sadece pozitif sonuca arkasından kalp atışına odaklanacağız. Vee devam eden dokuz ayaa. Senin için dua edicem canım inşallah hayırlı haberler alacaksın.Bunu dün de konustuk. İnsan nasıl umutla bekliyor değil mi? Sabırsızlıkla? Hak veriyorum ve inan ben de o haldeyim. Elimde olsa günde üç kez kan testine giderim şimdiden:)))Ama bu değer herkeste aynı günlerde yükselmiyor. Yükselse bile Allah korusun düşebiliyor. Sabırlı ol anneciği. Bak aylardır kimyasal ilaç deposuna döndük az kaldı. Rabbim hayırlısı ise hepimize nasip etsin. Ben size bir anlatsam ne şartlar altında, nasıl bir kafa ve psikoloji ile şu günleri geçirdiğimi, samimiyetle ağlarsınız halime. Ben bile bu kadar ümitli isem herkes olabilir. Bebitolarla konuşun kızlar. Şu an kalem ucu büyüklüğündeler ve belki kalpleri oluşacak yakında. Buna odaklanın pıt pıt bir sesleri olacak. Güzel düşünelim güzel olsun. Ben hepinize dua ediyorum siz de bana edin olur mu?
merhaba cnm iyi ki geldin vakit geçmiyor yoksa burda bizi anlayan insanlarla sohbet cok keyifliKızlar günaydın hamile olanlar hayırlı olsun Allah kucagınıza almayı nasip etsin..Benimde transferim oldu beklemedeyim 3 kasım test günüm öncesinde birşey yapmayı düşünmüyorumheyecan basıyor arada bir :)
Canim ben 8 gun yaptim cikmadi 9gun silik cikti 11gun cizgiler belirginlesti bu gunde kan testi yaptracam sabirli olmaliyiOlamıyorum işte canım akşam o erken testte negatifi gördüğümden bu yana içim içimi yiyor. Belirtiler gebelik belirtilerine de benziyor ilk transferim kan testi yaptırsam çıkar mı acaba 5. Gün embriyosu ve dondurulmuştu.
Evet haklısın :)Merhaba iyi ki geldin
merhaba cnm iyi ki geldin vakit geçmiyor yoksa burda bizi anlayan insanlarla sohbet cok keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?