2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Enemmm kıyamam ya ama gerçekler doei :)) olacakk bak gör içini ferah tut ben öyleyim hiç kötü düşünmedim kız :)) mucizelerimize kavuşucaz :)) ağlama anneleri bebişlerin şaşırmasın şimdi :))

Enemmm kıyamam ya ama gerçekler doei :)) olacakk bak gör içini ferah tut ben öyleyim hiç kötü düşünmedim kız :)) mucizelerimize kavuşucaz :)) ağlama anneleri bebişlerin şaşırmasın şimdi :))
Ağladım desem öyle iki damla, göbeğimizi hop hop yapıp rahatsız etmeyelim fasülye adaylarını:)) Kızlar aktobatik hareketlerden uzak duralım, eğilmek ve uzanmak yasak ona göre:))

Ağladım desem öyle iki damla, göbeğimizi hop hop yapıp rahatsız etmeyelim fasülye adaylarını:)) Kızlar aktobatik hareketlerden uzak duralım, eğilmek ve uzanmak yasak ona göre:))
Ahahah bende hıçkıra hıçkıra ağladın sandım doei olmadı şimdi :)))) kız bana nefes aldırmayacaklar resmen :)) yattığım yerden bile kendimi kaldırmıyolar ellerini tutup kaldırıyolar:))

Allah şifa versin, doktorun mutlaka söylemiştir yumurta sayısı çok önemli değil, önemli olan bir tane olsun sağlam olsun. Moralini yüksek tut.

ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM
BAKALIM BUGUN ILK İLAÇ PERİYODU SONRASI IKINCI KONTROLUM VAR DOKTOR YENI ILAÇ DOZU VEREBILIRIZ DEMISTI BAKALIM NE OLACAK

Idrar testi yapip pozitifi görünce de rahat olmuyorsun ya... geceleri kabus görüyorum adet oldum sanarak uyaniyorum... sonra stres yaptigim icin kendime kizip yatiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Idrar testi yapip pozitifi görünce de rahat olmuyorsun ya... geceleri kabus görüyorum adet oldum sanarak uyaniyorum... sonra stres yaptigim icin kendime kizip yatiyorum. Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Al işte bak strese giriyomuşsun. Unut şimdi yaptığın testide canım. Düşünme test gününe odaklan sadece

Al işte bak strese giriyomuşsun. Unut şimdi yaptığın testide canım. Düşünme test gününe odaklan sadece
rapor alip gitmicem ise ya.. o kadar ugrastik napalim... haklisin canim

Son düzenleme:
ALLAH RAZI OLSUN SENDEN CANIM
BAKALIM BUGUN ILK İLAÇ PERİYODU SONRASI IKINCI KONTROLUM VAR DOKTOR YENI ILAÇ DOZU VEREBILIRIZ DEMISTI BAKALIM NE OLACAK
Ben normal bir tüp bebek hastasından iki kat fazla ilaç kullanım Temmuz'dan beri tedavideyim ve 14 kilo aldım. Tedaviye başlarken 3 yumurtam vardı o kadar ilaca iğneye rağmen 5 tane oldu düşünsene. 3'ü öldü 2.günlerinde. Kalanlarla devam ediyorum. Zaten sonucu olumlu olsun vallahi çarşaf çarşaf yazacağım heryere. Ben hamile kalabilirsem ve doğum yapabilirsem herkes yapar. Ümitli olun. Size bu arada bir hikaye anlatayım ümitle ilgili bir ara:))

Bende eşimden ayrıyım görevde eşim dediğin gibi bu durum cok zor şuan izine geldi ama gidicek test günü gelmeden bende ona üzülüyorum herşey yarım kalıyor pasa annesi

Tabi ben bi de esimden ayri kaldim atamalar yuzunden.. yalnizim.. yalniz olunca da korkum daha cok oluyor. Ama rapor alip gitmicem ise ya.. o kadar ugrastik napalim... haklisin canim
Zormuş durumun cidden. Ama güzel olcak çok güzel olcak canım

KIZLAR BENİM AMH TEST SONUCUM 0,14
FSH 8,74
TÜP BEBEĞE BAŞLAYALIM DEDI DOKTOR İĞNELERDEN ONCE KONTROLE GITTIGIMDE 1 TANESİ AZ GELİŞMİŞ 4 ADET YUMURTAM OLDUGUNU BU YUMURTALARIN İLACA NASIL TEPKI VERECEĞİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLEYECEGIM DEDI
150+150 MERİOANL VE FEMARA KULLANDIM
SİZCE BU DEGERLERDE SANSIM NEDIR
YUMURTA KALITESI NASIL BELLI OLUYOR
VE MENAPOZA GIRIYORSAM BUNU NASIL ANLAYACAGIM BENİM İLK GUN KAN GELMIYOR AKINTI KAHVERENGİ 2-3 GUN COK YOĞUN GELIYOR 4-5-6-7 GUN PED KIRLENMIYOR SADECE WC SONRASI KAHVERENGI AKINTI GELIYOR PECETEYE . ADETTEN KESILME BELIRTISI BOYLE MI

Kızlar günaydın hamile olanlar hayırlı olsun Allah kucagınıza almayı nasip etsin..Benimde transferim oldu beklemedeyim 3 kasım test günüm öncesinde birşey yapmayı düşünmüyorum heyecan basıyor arada bir :)

Canım çok sağol Allah senden razı olsun inşallah hep birlikte mutlu haberler alacağız. İnan bende çok zor zamanlar geçirdim inanıyorum ama mutlu son bizimde olacak. Ben testi unuttum artık zaten bayağı erken yapmışım. Cuma günü de gelecek ne günler geçti sene bile geçti. Sonra inşallah mercimeklerimizi konuşmaya başlayacağız. Senin test günün ne zaman canım? Şimdi sadece pozitif sonuca arkasından kalp atışına odaklanacağız. Vee devam eden dokuz ayaa. Senin için dua edicem canım inşallah hayırlı haberler alacaksın.

Merhaba iyi ki geldin
merhaba cnm iyi ki geldin vakit geçmiyor yoksa burda bizi anlayan insanlarla sohbet cok keyifli

Canim ben 8 gun yaptim cikmadi 9gun silik cikti 11gun cizgiler belirginlesti bu gunde kan testi yaptracam sabirli olmaliyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…