• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

O günler gelecek canı gönülden inanıyorum buna bende aynı kafadayım bugün regl günüm ağrılarım var kasıklarımda kanamam olmasın yeter. Sonra pozitif olsun gerisi Allahın izni ile gelir diye düşünüyorum.
İnşallah diyorum hepimiz için. Tüm kalbimle.

Canım hayırlısı olsun inşallah kan testinde de güzel haberler ver bize. Bu güne kadar dünyanın ilacını kullandım böyle belirtilerim olmamıştı çünkü. Bende onlara güvenip yaptım testi inşallah bende benim gibi bu yolda uğraşan herkes pozitifi görürüz. Kan sonucunu haber ver canım meraktayım. Hayırlı haberlerle dön. :KK49:

Slm kizlar bu gun kan testi yaptirdim sonuc pozitif darisi kalp atislarini duymayi nasip etsin ve tabiki darisi tum bekleyenlere insallah

Slm kizlar bu gun kan testi yaptirdim sonuc pozitif darisi kalp atislarini duymayi nasip etsin ve tabiki darisi tum bekleyenlere insallah
Aaaa hayırlı olsun rabbim daha güzel haberlerini de almayı nasip etsin inşallah kaç cıktı değerin

Kiszlar hepinize cok tesekur ederim burdan gercekten konuşmak büyük moral oluyor

Back