İnşallah diyorum hepimiz için. Tüm kalbimle.O günler gelecek canı gönülden inanıyorum buna bende aynı kafadayım bugün regl günüm ağrılarım var kasıklarımda kanamam olmasın yeter. Sonra pozitif olsun gerisi Allahın izni ile gelir diye düşünüyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah diyorum hepimiz için. Tüm kalbimle.O günler gelecek canı gönülden inanıyorum buna bende aynı kafadayım bugün regl günüm ağrılarım var kasıklarımda kanamam olmasın yeter. Sonra pozitif olsun gerisi Allahın izni ile gelir diye düşünüyorum.
Amin insallahHaklısın canım.Allah gönlüne göre versin.
Canım hayırlısı olsun inşallah kan testinde de güzel haberler ver bize. Bu güne kadar dünyanın ilacını kullandım böyle belirtilerim olmamıştı çünkü. Bende onlara güvenip yaptım testi inşallah bende benim gibi bu yolda uğraşan herkes pozitifi görürüz. Kan sonucunu haber ver canım meraktayım. Hayırlı haberlerle dön.
Çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşSlm kizlar bu gun kan testi yaptirdim sonuc pozitif darisi kalp atislarini duymayi nasip etsin ve tabiki darisi tum bekleyenlere insallah
Çok sevindim canim kacinci günün kaç çıktı değerin?masallah rabbim tamamına erdirsin insSlm kizlar bu gun kan testi yaptirdim sonuc pozitif darisi kalp atislarini duymayi nasip etsin ve tabiki darisi tum bekleyenlere insallah
Aaaa hayırlı olsun rabbim daha güzel haberlerini de almayı nasip etsin inşallah kaç cıktı değerinSlm kizlar bu gun kan testi yaptirdim sonuc pozitif darisi kalp atislarini duymayi nasip etsin ve tabiki darisi tum bekleyenlere insallah
12 gunum deger 334 cikti doktor iyi dedi iki gun sonra testi tekrarlicam artik hakkimizda hayirlisiÇok sevindim canim kacinci günün kaç çıktı değerin?masallah rabbim tamamına erdirsin ins
Değerin çok iyi çıkmış tek embriyo muyduKiszlar hepinize cok tesekur ederim burdan gercekten konuşmak büyük moral oluyor
Oyy masallah canim ya diğer bekleyenlerinde basına ins =)rabbim.kucagina almayı da nasip etsin insKiszlar hepinize cok tesekur ederim burdan gercekten konuşmak büyük moral oluyor
Amin canimOyy masallah canim ya diğer bekleyenlerinde basına ins =)rabbim.kucagina almayı da nasip etsin ins
Yok iki embiryo transfer edildiDeğerin çok iyi çıkmış tek embriyo muydu
Değerin iyi oldugu için ikisi de tutmuştur diye düşündüm de benYok iki embiryo transfer edildi
Hastanedende oyle soylediler ikiz olma ihtimali var insalla olurDeğerin iyi oldugu için ikisi de tutmuştur diye düşündüm de ben
Amin inşallah :)Hastanedende oyle soylediler ikiz olma ihtimali var insalla olur
Masallah ins hayirlisi ile öyledir canim ya çok güzelHastanedende oyle soylediler ikiz olma ihtimali var insalla olur
Tatlım çok erken değil mi. İnşallah güzel sonuç alırsınKızlar bende kan verdim sonuç bekliyorum 6. Gün bugün