2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

O günler gelecek canı gönülden inanıyorum buna bende aynı kafadayım bugün regl günüm ağrılarım var kasıklarımda kanamam olmasın yeter. Sonra pozitif olsun gerisi Allahın izni ile gelir diye düşünüyorum.

Evet canım crınone jel di adı heralde ondan kullanıyorum jel akıyordur değil mi
Elbette ki öyledir canım. Ama östrojen hormonunuz baya yükseltildiği için ilaçlar vücut hamileymişiz gibi düşünüyo ve hamilelikteki gibi akıntı oluyor. İyi yönünden bak yani:)

Bende yiyorum onlardan. Hemşireler bol bol protein al dedi fındık ceviz mutlaka. Süt yoğurt ama doğal olsun hepsi. Balık birde
Evet bende dediklerinin hepsini yiyorum hergün yumurta süt peynir le kahvaltı ediyorum sonra ananas yiyorum incir ceviz siyah çekirdekli üzüm kuru kayısı(kabız olmamak için bu) 3 litreye yakın su içiyorum sonra akşam tekrar ananas yiyorum

Çok geçmiş olsun. Allah iyi kalpli ve vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın. Bir kaç drdan görüş almadan yeni bir tedaviye başlama. Bu piyasadaki kişiler belli zaten. Topu topu 10 - 15 kişiler en iyi proflar. Bunlardan kimi paragöz kimi hakkaten bilim insanı. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…