Benim var canım jel kullanıyorum ondan olabilir ama benim transferden öncede vardı. Sende jel kullanıyor musun?Arkadaslar akıntısı olan varmı sulu renksiz ve kokusuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim var canım jel kullanıyorum ondan olabilir ama benim transferden öncede vardı. Sende jel kullanıyor musun?Arkadaslar akıntısı olan varmı sulu renksiz ve kokusuz
Benimde cok az akintim oldu ama sulu degil normal obbence herkeste farklidir olan vardir olmayan vardir :)Arkadaslar akıntısı olan varmı sulu renksiz ve kokusuz
O günler gelecek canı gönülden inanıyorum buna bende aynı kafadayım bugün regl günüm ağrılarım var kasıklarımda kanamam olmasın yeter. Sonra pozitif olsun gerisi Allahın izni ile gelir diye düşünüyorum.:) Test günüm 1 Kasım. O günden önce tek odaklandığım şey kanamam olmasın. Sonra pozitif olsun, sonra pozitifi bir kaç gün sonra bir daha göreyim. Sonra usg, sonra kalp atışı. Ben tüm bunlardan sonra sevinmeyi düşünüyorum hayal kırıklığı yaşamamak için. 1 Kasım'da başka kimler test yapacak?
Evet canım crınone jel di adı heralde ondan kullanıyorum jel akıyordur değil miBenim var canım jel kullanıyorum ondan olabilir ama benim transferden öncede vardı. Sende jel kullanıyor musun?
Bence süper canım allah devamını getirsin inşallahBugün 10. Gün yapmiycam diye cok direndim ama gunler yaklastikca dayanamiyosun silik bi 2.cizgi cıktı
Amin inşallah Allah hepimizin yüzünü güldürsünBence süper canım allah devamını getirsin inşallah
İnşBugün 10. Gün yapmiycam diye cok direndim ama gunler yaklastikca dayanamiyosun silik bi 2.cizgi cıktı
Yinede kan testine kadar cok sevinemiyorum
Elbette ki öyledir canım. Ama östrojen hormonunuz baya yükseltildiği için ilaçlar vücut hamileymişiz gibi düşünüyo ve hamilelikteki gibi akıntı oluyor. İyi yönünden bak yani:)Evet canım crınone jel di adı heralde ondan kullanıyorum jel akıyordur değil mi
Özellikle ananası çok söyleyen varEvet bende duymustum incir iyi geliyo diye
Bende yiyorum onlardan. Hemşireler bol bol protein al dedi fındık ceviz mutlaka. Süt yoğurt ama doğal olsun hepsi. Balık birdeBu arada ananas incir falan yiyorum cok faydası oluyormuş tutunmasında
Yiyelimm valla iyi gelsin yeter kiÖzellikle ananası çok söyleyen var
Evet bende dediklerinin hepsini yiyorum hergün yumurta süt peynir le kahvaltı ediyorum sonra ananas yiyorum incir ceviz siyah çekirdekli üzüm kuru kayısı(kabız olmamak için bu) 3 litreye yakın su içiyorum sonra akşam tekrar ananas yiyorumBende yiyorum onlardan. Hemşireler bol bol protein al dedi fındık ceviz mutlaka. Süt yoğurt ama doğal olsun hepsi. Balık birde
Haklısın canım.Allah gönlüne göre versin.Yinede kan testine kadar cok sevinemiyorum
Afiyet bal şeker olsun hepimize :)bende ananas,kabak çekirdeği,kuru meyveler,protein ağırlıklı besleniyorum
Çok geçmiş olsun. Allah iyi kalpli ve vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın. Bir kaç drdan görüş almadan yeni bir tedaviye başlama. Bu piyasadaki kişiler belli zaten. Topu topu 10 - 15 kişiler en iyi proflar. Bunlardan kimi paragöz kimi hakkaten bilim insanı. Allah yardımcın olsun.Binbir umutla dun tedaviye başkamaya gittim.fakat doktorun azarlamasıyla umutlarım yıkıldı.her gittiğimde ağlayarak çıltım ordan sinir krizlerine girdim temmuzdan beri bir arpa boyu yol alamadık. Sebep şu: Dort duşupum var ve bir daha duşuk yapmayım diye embriyolara genetik test yapılmasını istedim.olay bu. Ne biliyomuşum bebeklerde sorun olduğunu, boşa para mı harcamak istiyomuşum.istiyosam yine yaparmış yok serum tedavisi varmış 10 binmiş istiyomuymuşum.herşeyim iyiymiş. Sanane benim paramdan.ben geldiysem senin kapına bazı şeyleri goze alarak geldim.ben denemek istiyorum.giden param olsun.allaha şukur param var pulum var.gitsin ben 25 bini çıkardım gozden.napıyım elli yaşımı mı bekleyim.stresden 16 olan yumurta sayım 8 e duşmuş.benim paramı duşunuyo guya ama her geldiğimde 250 muayene parayı almasını biliyosun. 1000 lira muayene parası verdim.bu pul mu peki? Çok ağladım başka bi merkeze gittim ce konuştum o kadar guzel ilgilendilerki. Ve doktor genetik test onerdi tabiiki.pişmanım onceden oraya gitmediğime.