Olamıyorum işte canım akşam o erken testte negatifi gördüğümden bu yana içim içimi yiyor. Belirtiler gebelik belirtilerine de benziyor ilk transferim kan testi yaptırsam çıkar mı acaba 5. Gün embriyosu ve dondurulmuştu.Heyyy sakin ol canım. Adet belirtisi zaten yaşayacaksın vücut bianda alışmıyoki. Umutlu olmalısın bak 3 gün kalmış ne mutlu ıçona odaklan sadece
Mantıken bugün regl olmazsan hamilesin anlamına gelmiyor mu? Testini erken yapmışsın çünkü betahcg denen değer 8.gün yükselmeye başlıyor diye biliyorum.Kızlar bende tedaviye ağustosta başladım. ohss olduğum için ekim 18 de transferim yapıldı. bugün sekizinci günüm estrofem ve crinone jel kullanıyorum birde folik asit. akşam erken gebelik testlerinden yaptm negatif çıktı. ancak transferin dördüncü günü sabahından bu yana çok sık idrara çıkma bel ağrım özelliklede göğüslerde hassasiyeti geçti ağrım var. aranızda bu belirtileri yaşayan var mı? 28 ekimde kan testi istediler. ve bugün regl günüm kafamda deli sorular ne olur yardımcı olunnn.
Bende hala batma oluyor saniyelik ve şiddetli. Jeli 3 kez kullanıyorsan saate göre ayarla canım tokluk açlık jelde farketmiyor diye biliyorum.Bende dikkat edeyim artık ilaçlara kıxlar saolun. Ne dicem bu jeli aç karnına kullanıyo musunuz? Bide transferim dün oldu solda bazen minik minik batma oluyo normal mi?
Transferim gecikti biraz rahimiçi kalınlaşması için estrofemi ilk olarak gün 3 daha sonra 4 e çıkardı doktorum. O yüzden adetimi geçiyor test günü.Mantıken bugün regl olmazsan hamilesin anlamına gelmiyor mu? Testini erken yapmışsın çünkü betahcg denen değer 8.gün yükselmeye başlıyor diye biliyorum.
Canjm yapmayın şu testlerden lütfen ya. Hem burda bir çok kişi idrarda negatifi görüp hamile olduğunu öğrendi. Ne yap biliyomusun uzan bebeğine sarıl onunla konuş hisset onu ve dua et. Günün gelmden testte yapmaOlamıyorum işte canım akşam o erken testte negatifi gördüğümden bu yana içim içimi yiyor. Belirtiler gebelik belirtilerine de benziyor ilk transferim kan testi yaptırsam çıkar mı acaba 5. Gün embriyosu ve dondurulmuştu.
Canım senin 28'inde test yaptırman gerekmiyor mu? Çok erken değil mi? İnsallah boşuna panik yapıyorsundur.Olamıyorum işte canım akşam o erken testte negatifi gördüğümden bu yana içim içimi yiyor. Belirtiler gebelik belirtilerine de benziyor ilk transferim kan testi yaptırsam çıkar mı acaba 5. Gün embriyosu ve dondurulmuştu.
Ben jeli e esrofem i günde iki kez verdi bana sizlere neden 3 acaba bide saat sölemediBende hala batma oluyor saniyelik ve şiddetli. Jeli 3 kez kullanıyorsan saate göre ayarla canım tokluk açlık jelde farketmiyor diye biliyorum.
Yok 2 kere kullanıyorum. He sende de oluyosa normal heralde o zaman. Bende şiddetli değil şükür minik minik batıyo arada. Bebişler çıkmaya çalışıyo kabuklarından sanırım :)))Bende hala batma oluyor saniyelik ve şiddetli. Jeli 3 kez kullanıyorsan saate göre ayarla canım tokluk açlık jelde farketmiyor diye biliyorum.
Benim de tam tersi oldu sanki. Şimdi de balın içind ceviz koyup yedimKızlar transferden sonra iştahı kesilen var mı? Ben yiyemiyorum resmen((
Tamam canım. Testi unutup 28 ini bekliycem. Konuşuyorum zaten onunla o kadar umutluydum ki ohss yi bile gülerek geçirdim atlattım. Transferden sonra da öyleydim son günler böyle oldu sanırım ya. Mübarek cuma günü hayırlı haberler vericem inşallah size. İnşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alır.Canjm yapmayın şu testlerden lütfen ya. Hem burda bir çok kişi idrarda negatifi görüp hamile olduğunu öğrendi. Ne yap biliyomusun uzan bebeğine sarıl onunla konuş hisset onu ve dua et. Günün gelmden testte yapma
28 inde yapmam gerekiyor canım. Bende burda bir sayfada okudum yapanlar olmuş o yüzden dayanamadım yaptım. Ama sonra pişman oldum yaptığıma şimdi unutucam testi falan cuma günü sabah erkenden kan vermeye gidicem. Kan testinde pozitif görüpte 2 -3 gün sonra idrarda anca görenlerde olmuş onları düşünücwmCanım senin 28'inde test yaptırman gerekmiyor mu? Çok erken değil mi? İnsallah boşuna panik yapıyorsundur.
Bunu dün de konustuk. İnsan nasıl umutla bekliyor değil mi? Sabırsızlıkla? Hak veriyorum ve inan ben de o haldeyim. Elimde olsa günde üç kez kan testine giderim şimdiden:)))Ama bu değer herkeste aynı günlerde yükselmiyor. Yükselse bile Allah korusun düşebiliyor. Sabırlı ol anneciği. Bak aylardır kimyasal ilaç deposuna döndük az kaldı. Rabbim hayırlısı ise hepimize nasip etsin. Ben size bir anlatsam ne şartlar altında, nasıl bir kafa ve psikoloji ile şu günleri geçirdiğimi, samimiyetle ağlarsınız halime. Ben bile bu kadar ümitli isem herkes olabilir. Bebitolarla konuşun kızlar. Şu an kalem ucu büyüklüğündeler ve belki kalpleri oluşacak yakında. Buna odaklanın pıt pıt bir sesleri olacak. Güzel düşünelim güzel olsun. Ben hepinize dua ediyorum siz de bana edin olur mu?28 inde yapmam gerekiyor canım. Bende burda bir sayfada okudum yapanlar olmuş o yüzden dayanamadım yaptım. Ama sonra pişman oldum yaptığıma şimdi unutucam testi falan cuma günü sabah erkenden kan vermeye gidicem. Kan testinde pozitif görüpte 2 -3 gün sonra idrarda anca görenlerde olmuş onları düşünücwm
Valla zaten bizimkiler beni furur test yaparsam :)))) aynen kızlar erkenden yapmayın ya. Ay bak yemedim bak ben zorla süt içiriliyorum imdatttt :))Benim de tam tersi oldu sanki. Şimdi de balın içind ceviz koyup yedimKızlar erkenden test yapıp moralinizi bozmayın nolur. Biz de hem size üzülüyoruz hem ümidimiz kırılıyor sanki. Yellu sanırım biz tam doktorun dediği günde kan testine gideceğiz bana öyle geliyor. Hepimiz iyi haberlerimizi paylaşalım inşallah
Allah şifa versin, doktorun mutlaka söylemiştir yumurta sayısı çok önemli değil, önemli olan bir tane olsun sağlam olsun. Moralini yüksek tut.MERHABA ARKADAŞLAR
BENDE 5 GUNDUR MERIONAL VE FEMARA KULLANIYORUM
TÜP BEBEK TEDAVISINE YENI BAŞLADIM
YASIM 32 VE UC SENELİK EVLİYİM İKİ DEFA KİMYASAL GEBELİK GECIRDIM 3 AŞILAMA OLDUM
TUP BEBEK MERKEZİNDE EN SON AMH TESTI YAPTILAR VE DEGERIM 0,14 CIKTI
BU DEGERE GORE ERKEN MENAPOZ VE DUSUK GEBELİK RİSKİ VERIYOR
SAĞ YUMURTALIĞIM DA HIC YUMURTA URETMIYOR
BIR SENE ONCE MYOM AMELIYATI OLDUM VE RAHIM DISI 9 ADET MYOM ALINDI
FAKAT DOKTORA REGLIMDE GITTIGIMDE TEDAVIYE BAŞLAMAK ICIN 4 ADET YUMURTAM VARDI
HEP MENOPOZ DIYIP HEM NASIL YUMURTAM OLUYOR
TABI UC HAFTA ONCESINDEN BIESTOREN KULLANMAYA BAŞLAMISTIM ACABA O MU HAREKETLENDIR DI
Bak gör nasıl güzel haberler alıcaz burda kutlayacağız haberini. He şöyle umut ve moral en önemli şey.Tamam canım. Testi unutup 28 ini bekliycem. Konuşuyorum zaten onunla o kadar umutluydum ki ohss yi bile gülerek geçirdim atlattım. Transferden sonra da öyleydim son günler böyle oldu sanırım ya. Mübarek cuma günü hayırlı haberler vericem inşallah size. İnşallah bekleyen herkes hayırlı haberler alır.
İşte ağladım valla dayanamdım, sağol Yellu. Sen de öylesin samimi, sıcak ve iyi niyetli. Allahım şöyle bir mucize olsa, şurada toplaşan kızların dünyanın en güzel kalpli insanlarının yüzüsuyu hürmetine yüzü gülse, bizi sevindir Allah'ım çok ihtiyacımız var. Amin.Doei ya nasıl güzel insansın sen. Böyle güzel moral veren insana dua edilmes mi hiç :))
ama gerçekten öylesin doei insanı çok rahatlatıyosun:) ama sen de öylesin @Yellu rabbim burdaki herkesin gönlüne göre versin.. bugün gerçekten kötü oldum @Doei ve @Sevgi1312 kendiem getirdi beni :)İşte ağladım valla dayanamdım, sağol Yellu. Sen de öylesin samimi, sıcak ve iyi niyetli. Allahım şöyle bir mucize olsa, şurada toplaşan kızların dünyanın en güzel kalpli insanlarının yüzüsuyu hürmetine yüzü gülse, bizi sevindir Allah'ım çok ihtiyacımız var. Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?