benim asiri bulantim yok belirtiler oglumdakinede hic benzemiyo ama bakalim kismetTamam Can'ım deniyim dediklerini. Oğlan hissediyorum ben de :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim asiri bulantim yok belirtiler oglumdakinede hic benzemiyo ama bakalim kismetTamam Can'ım deniyim dediklerini. Oğlan hissediyorum ben de :)))
Geçen çarşamba kese gorundu haftaya kalp atışı için gidicem inşaallah duyarim kızlar sanırım mideniz çok bulanmiyor bulantı için bileklik varmış eşime sipariş ettim yarın sabah getir onu bana diye çok memnun olanlar var allahım inş ise yarar yoksa ben ilaçsız mahvolcam bide oğlum var öyle bu luksum yokkalp atısını duydunuz mu siz benm gec döllenme oldugu için aslında 5. 6. haftadaymm 15 ınde gdicem doktora keseyi gorduk cok sukur
henüz bilmiorm tahmini ebemiz 25 eylül 10 ekım dıor bakalm:)Ayy insallah duyarsin cnm. Darisi basimiza. Senin peki 09.10 oldugundan eminmisin dogum tarihini :) bence daha erken gibi son adet tarihin 18 araliksa.. tekrar bi hesaplasana kuzum...
aynı durumdayz ccanm rabm yardm etsn bizeeeeBende Fen öğretmeniyim malum teog bide düşük tehlikem var birşekilde idare edicezde nasıl olacak bende bilmiyorum valla ama çok gerginim
aynı işte canm yaaaa allah yardımcımız olsunnn.... ben bu hafta kalkmıcam pek canım yaumuttttt ben de lise matematik ogretmeniyim. Ve bu donem 12. Siniflar agirlikli. YGS lys bakalim isim zor oturamiyoruz bile. Sürekli ayaktayiz ve tahtada tenefuslerde dahi soru çözümü oluyor, son bir ay ilk sinav için. Sonra da 9-10. Lar var, bunlar çok sorun değil bakalim.
Internetten arastrdm da ben cnm soyleymis, son adet tarihine 7 ekliyosun. Sonra 9 ay ekliyosum :) senin 18 araliktu ya, 25 eylul gbi oluyo :))henüz bilmiorm tahmini ebemiz 25 eylül 10 ekım dıor bakalm:)
Canım benim çok saol. Denicem inş yarın iki limon yanıma alıyım.Cok sagol canim. Amin insallah oyledir ..
Bulantilarin erken baslamis heralde cnm. Cok heycanli yaaa :) limon iyi gelir bulantiya limonlu su icersin bulanirsa ama cok icme tansiyonun dusmesin :)
Tebrik ederim. Benim de ikinci bebeğimMrb hanımlar :)ultrasona göre suan 6 haftalık gebeyim 2. Bebeğim
Hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza.Merhaba bende cumartesi beta hcg baktırdım 1073 çıktı cuma dr randevum var hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.Mrb hanımlar :)ultrasona göre suan 6 haftalık gebeyim 2. Bebeğim
Hayırlı olsun canım. Sıkıntı olmaz Allah'ın izniyle. Normal şeyler.Hanımlar ben de henüz doktora gitmedim. Yedinci haftayı bekliyorum. Yalnız birkaç saattir göbek deliği çevresinde ağrım var. Kramp şeklinde. Sizde de oluyor mu acaba
tesekkur ederim cnm inş bebeşini sağlılı şekilde kucagına almak nasip olur inş sen de dualarımdasın....Kafanı rahat tut canım :) esinle gez toz bak kendiliğinden gelecek meleğin :) dualarimdasin
tesekkur ederim cnm bu ay yumurtlama takıbı ve catlatma iğnesi olucagım inş, bol bol incir yiyecegım, eşim de günde iki kasık keçi boynuzu alıyor... birde vitamin inofolic kullanacagım kımet herseycanım ben 27 günde bir adet oluyorum ama ilginçtirki 18. -19. Gün yumuryluyorum ovulasyon testleri ve dr la yumurta takibiyle öğrendim bunları pıhtılaşma problemim olduğu için 25. Günden itibaren test yaptım bir an önce öğreneyim gebeliği diye 27 . Günde yNi bat zamanı nrgatif gibiydi ama sanki hayali bir çizgi görüyorum bence var falan demiştim 28de çoook silik bi çizgi çıktı zaten 29 unda dayanamayıp kan testi yaptırdım pozitif çıktı
valla çok haklusın sırf bebek için olunca daha zor oluyor biraz akışına da bırakmak lazım
canım ben geçen yıl bebeğimi kaybettim bu ay bu iş olacak dedim kendi kendime
bal çörekotu tarçın
Bal polen arı sütü
İncir havuç kürü
Ve selenyum -e vitamini -biesterom dhea -omega 3 haplarını kullandım
Eşimde keçiboynuzu kürü
Biesteron dhea
Mesir macunu
Selenyum kullandı
ovulasyon testi ve dr la yumurta takibi yaptım
Çift çizgiyi gördüğüm gün ve tam 1.5 gün sonradında ilişki sonuç allahıma şükür hamileyim inşallah sende en kısa sürede hamile kalırsın
valla kaç mm olduğuna bakmıyor dün ufacık bişiden sinirlenip ağlaya ağlaya sızdım mesela eşim bana destek olmak içşn pervane oldu nafile
branşın ne canım bende öğretmenim okul başlayacak bebeğe bişi olacak diye ödüm patlıyor
Canım psikoloji böyle birşey eskiler boş gebelik derlermiş adet olmayıp karnı şişenler bile olurmuş tüm belirtikerle birlikte sakin olmaya çalış stres yaparsan daha büyük zarar
Gunaydın canımCanım ben varım benim de 5 ocak. Adetten bir gün sonra 17 idi. Şimdi yine tekrarlıcam yarın
Merhaba canımCnm benim de 5 ocakti.. yarin kan vericem.. senin de yukselmistir insallah.
Allah herkesin gonlune gore versin insallah
tesekkur ederim cnm inş bebeşini sağlılı şekilde kucagına almak nasip olur inş sen de dualarımdasın....
zeran doktorlar son adet tarihini baz alırlar ama bebek ortalama 15 gun erken gelir. Bebekten bebege degisir bu durum tabi.Benim dediğin şekilde hesaplamama göre bebeğim 7 haftayı bitirmek üzere fakat dr umun hesabına göre 4.haftayı yeni bitirdi.kafam karışık:)
@sssedahmettt yukarda yazdim bir de bebegin gelisimi de onemlidir. Gec dollenme ve erken dollenme de ayni gorunen SAT olsa bile bebek farkli haftalarda olabilir.Ay aynısı canım bende de takvime göre 7 haftalık ama dün doktorum bir ayı doldurmuş dedi bende anlamadım :) geç döllenme falan mı oldu acaba bizim
zeran birinci trimestr en riskli ve en cok kaybin oldugu donem olduğu için dikkat etmek gerekir. Vucut zaten gelişiminde sikinti olan bebegi bir sekilde atiyor. Düşük riski varsa dinlenmek ve ayaga kalkmamak gerek.Kızlar hamilelik döneminizi Nasıl geçiriyorsunuz???ben annemin ve kvalidemin uyarılarıyla sürekli dinlenerek geçiriyorum.ilk üç ay önemliymiş.eşim de çok titriyor.vicdan yapıyorum ben de sürekli yatış:)zaten uykum da çok geliyor sürekli nerdeyse bişey yiyemiyorum.midem aynı anda yanıyor,bulanıyor ve açlıktan kazınıyor.ne garip diil mi?2,3 mm lik yaramazın koca vücuduma yaptığı şeylere bakar mısınız?
gebelik ve regl belirtileri aynidir ilk hafta. Geciken adetten suphelenip gebelik aranir. O yuzden bu belirtilerin olmasi normal. Ama biraz sabirli ol ve gecikince test yap.malesef berbat hamılemıyım onu bıle bılmıyorum moralım o kdr cok bozuklı bugun dr gottım negatıffffff daha adetıme ıkı uc gun var ama bende hep kasık agrısı gogus agrısı mıde bulantısı vsvs yanı bı hcg hormonu madem bende yok neden bu belırtılerı yasıyorum bırı bana solesın lutfen ya
@daisybs testler en guvenilir yol degil zaten sadece bizi evde olur olmaz zamanda heyecanlandiriyorlar. Kandaki bhcg degeri ve artisi onemli. Iki gunde iki katina cikiyorsa gebelik guzel gelisiyor demek. Inşallah kan degerlerin iyi cikar.Kizlaaaaa...r!!! Bugün idrar testi yapmıştım, negatifti. Beş saat sonra odaya girdiğimde bi daha bakayım dedim. İkinci çok silik çizgi vardı. Eşim de gördü. Biliyorum bu kadar geç sonuç geçersizdir ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler varmış. Ne düşüneceğimi şaşırdım
CuteMom kan degerlerini dikkatle izliyor doktor degil mi? Artis istenilen seviyede değilse bos gebelikten supheleniyorlar genelde. Keseyi rahimde gorduysen dis gebelik olmaz. Kimyasalda da cok artis olmuyor zaten. Insallah hicbiri degildir. Kontrolleri ihmal etme.Merhaba kizlar.
benim durumum belli degil
hatirlatayim adetin gectigi2. Gun beta 62 cikti 62 saat sonra tekrarladimizda 94 cikti yarin yine tekrarlanacak test bu durumda isim cok karisik ve zor. Kafam allak bullak boyle olmasina hem uzuluyorum hemxe nihayete ermeyecekse dis gebelik olmasinda kimyasal olsun diyorum.
Kendi dr cuma gunu gel daha test yapma o gun yapariz dedi ama onu dinlemicem bir baska doktor ise zaten kimyasaldir o zamana kadar duser6 diyor bir oteki ise iliski gunleri gec kesin gec dollenme son anda tutundu bebek diyor. Neredeyse hwr gun evde idrar testi yapiyorum hala silik cizgi
zeran doktor dusuk riski olduğu zaman rapor veriyor zaten onun disinda evham yapmayın bence. Hem size hem bebege zarar.Acaba bira geç mi başlasam işine Can'ım.bir ay daha geçse bira büyüseler.hepimiz için riskli bir dönemden geçiyoruz.naçizane fikrim
cicekkokusu bir an once doktora gidip kan vermen gerek bence. Yoksa evde pc basinda birbirimize yazip duruyoruz ama hicbirimiz doktor degiliz ve yorumlarla var olani değiştiremiyoruz. Evham da iyi degil gebelikte. Biraz sakin olmak hem daha rahat gebelik hem de bebegin gelisimine olumlu etki saglar.Kizlar.. bir doktor vardi gecen aylarda muayene olmustum onunla konustum telefonda anlattim agrim.var regl gelmedi 2 gun gecti falan dedim, olabilir agri sanci normaldir dedi.
Ama icim icimi yiyo...
yarin doktora gidicem kan vermek icin devlete, ogleden sonra sonuc cikar mi dersiniz?
Bir de kesenin bakilmasi haftaya mi olur ? Siz daha iyi biliyosunuz:)
Bu arada ben dun sabah test yapmistim, sonra dun oglen yapmistim. Bide bugun sabah, bugun sabahki hafif daha silik gibiydi hcg dusmuyodur kimyasal degildir demi.. evham mi yapiyorum ?
@emelocco tuzlu cubuk bulantilara iyi geliyor diye okumustum arkadasim da demisti. Kuri ekmek galeta bir de.Kızlar ben de okulöncesi öğrt.yim bu bulantılarla Nasıl olcak bilmem:) ilk aylar bize tatil olsa iyiydi.
@emelocco pozitif dusunup pozitif yasiyoruz sevgili meslektasim. Cocuklara biz demiyor muyuz iyi düşünmelerini. Kendimiz de yapmaliyiz.Kızlar ben de öğretmenim yarın başlıyoruz bakalım bulantılarla ne kadar verimli olacağım :/
kendidebilmiyor sag tarafa yerlesmis olabilir bebek. Gaz sancisi da olabilir bende cok var bu ara.kızlaar hafif bir batma oluoyr arada sizdede varmı ? sag tarafımda
kendidebilmiyor doktor SAT baz aliyirlar ebeler gercekleri soyluyor hep. Bebekler genelde 15 gun erken geliyor benim gordugum. Eylul annelerini de takip et bence. Ordakiler hangi asmada hangi testleri vs yapiyorlar diye. Ben hamile kalbildiysem 22 Ekim diyecek doktor ama 7 Ekim beklerim sahsen. Yani her türlü Ekim konusunu takip etmeliyim. Ama 10 Ekime kadar olanlar Eylule de bakabilir bence. Sahsen ben bakardim. Yakin haftalik gebelerin benzer durum paylasimlari cok faydali.[/USER]henüz bilmiorm tahmini ebemiz 25 eylül 10 ekım dıor bakalm:)