- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın canım
evet senın yazılarınıda okumustum, senın reglı tarıhın neydı yanı gecıktıgın tarıh ?
Kac gun oldu yanı 17 cıkalı sonuc?
Benım bugun kesın 188 ve uzerı cıkmalı sonuc bu sabah yıne ıdrar testı yaptım yıne sılık bu nasıl ıs anlamadım
Canım birbirimizi habeRdar edelim. Ben adetten bir hün sonra 3 şubatta yaptırdım 17.7 çıktı. Şuan haşa ne lekrlenme nede sğrı var
Sanırım senınde 70*80 cıvrında olması gerekıyor 5 gun olmus cunku yaptıralı senınde
Haberdar ederım ben aksam 7-8 gıbı sonucu alırım sız asm'demı yaptıracaksınız testı ?
ay dogru okumustum banlıykenAsm ne ki ben bilmiuorum. Ben uzakdoğudayım bugün yaptırdım yarın alıcam. Sen yarın uyanmadan haberdar etmiş olurum sana
Günaydın canım benimde rahim duvar kalın ve hamilesin dedi randevu verdi bu ayın sonuna ozaman gorulurmus dedi inşallah ıkimizde gorururz bebeklerimizi çok sabırsızlıkla bekliyorumKızlar artıs kontrol edılıyor ama 4+1'de gıttıgımde kese gozukmedı ama rahım duvarı kalındı
Bu aksam tekrar usg gırecegım .
kac mm kalın oldugunu soyledımı acaba ?Günaydın canım benimde rahim duvar kalın ve hamilesin dedi randevu verdi bu ayın sonuna ozaman gorulurmus dedi inşallah ıkimizde gorururz bebeklerimizi çok sabırsızlıkla bekliyorum
Ya bişey diyimmi bendede hiç birşey yok bulantim olmuyor yorgun hissetmiyorum arada bi kasikta batma sadece ve göğüslerim şiş hassas zaten bende adet olucagim gibi leke gelip sonra kanama oldu şimdi doktor randevu mu bekliyorumBenim gece uykuda bi sanci öyle ki ruyamda içim boşaltır gibi kanamam oldu o sanciyla esim uyandirdi bugün kontrol umuz var gidiyoruz yaa hic bulanti hic bisey yok bazen acaba değilmiyim ki saniyorum teste bakıyorum
benımde yok hatta bugun ıshal olmus gıbı karnım agrıyorYa bişey diyimmi bendede hiç birşey yok bulantim olmuyor yorgun hissetmiyorum arada bi kasikta batma sadece ve göğüslerim şiş hassas zaten bende adet olucagim gibi leke gelip sonra kanama oldu şimdi doktor randevu mu bekliyorum
Canim ben o kadar stress yapmıştım ki beynim çıkıyordu sanki kulaklarımdan. Lakin neden se testin sonucunu alınca biraz sakinledim. Neden bilmiyorum ama. Aslında testi alınca değeri görünce oturup hüngür hüngür ağladım o ayrı. Napim canım nasipte neyse o. Eğer bebek bizi seçmedşyse kendi kaybeder yani bazen böyle espri yapıp geçiyorum. Evet beklemek zor bugün yalvardım aynı gün çıksın diye yok beceremiyorlar ki uyuşuk bunlar. Ama bilşyorum yarın testi almaya gittiğimde kalbim yerinden çıkıcakmış gibi okucak. Bazen neden bu kadar abartıyoruz onu da bilmiyorum. Kızıyorum kendimi yani. Yani anlıcan karışık hissetmekle beraber bu kadar gecikmeyle kasım anneside olamıcam ona yanıyorumay dogru okumustum banlıyken
yarın cıkması ne sıkıcı benım 1.5 saat sonra cıkacak sonuc ama aksam gıdıcem gıtmısken usg gırıcem
keyıf olarak cok bozugum sen nasılsın?
KIZLAR GÜNAYDI BENİMDE ADET OLACAKMISIM GİBİ TIPKI ÖYLE HİSSEDİYORUM PEK Bİ BELİRTİM YOIKbenımde yok hatta bugun ıshal olmus gıbı karnım agrıyor
Bugün bende ishal oldum:) ne dicem idrar testinin resmini yollasana şuan evde 12 adet pozitif idrar testi var:))benımde yok hatta bugun ıshal olmus gıbı karnım agrıyor
Bende aynı seyı dusunuyorum .Canim ben o kadar stress yapmıştım ki beynim çıkıyordu sanki kulaklarımdan. Lakin neden se testin sonucunu alınca biraz sakinledim. Neden bilmiyorum ama. Aslında testi alınca değeri görünce oturup hüngür hüngür ağladım o ayrı. Napim canım nasipte neyse o. Eğer bebek bizi seçmedşyse kendi kaybeder yani bazen böyle espri yapıp geçiyorum. Evet beklemek zor bugün yalvardım aynı gün çıksın diye yok beceremiyorlar ki uyuşuk bunlar. Ama bilşyorum yarın testi almaya gittiğimde kalbim yerinden çıkıcakmış gibi okucak. Bazen neden bu kadar abartıyoruz onu da bilmiyorum. Kızıyorum kendimi yani. Yani anlıcan karışık hissetmekle beraber bu kadar gecikmeyle kasım anneside olamıcam ona yanıyorum
lavabo uzerındekı dun aksamkı , elımde tuttugum ıse bu sabahkıB
Bugün bende ishal oldum:) ne dicem idrar testinin resmini yollasana şuan evde 12 adet pozitif idrar testi var:))
Canım dış gebelikte değerler 1000 kadsr çıkıyor. Dış genelikte iniş çıkışlar var sanmıyorum canım dış gebelik oldupunu. Benim olsa olsa kimyasal olur. Lakin onunda zamanı geçti gibi bakalım valla tahminde yürütemiyorum... Çok bildiğimizden kaybediyoruz hepBende aynı seyı dusunuyorum .
hakkımızda hayırlısı ben once senın sonucunu gordum sonrakı gun kendı sonucumu gordum bırde uzerıne 2 ye katlamadı %60 katlaması yeterlıymıs ama 48 saatte benımkı 62 saatte tekrarlandı hatta bugunde oyle olacak 40 dk sonra 48 saat doluyor ama ben aynı hastaneye gıdıp kan veremem cok uzak ısteyım burayada soylemedım sıkıstım kaldım.
sen ne hıssedıyrosun? sence hersey normale donecek mı? yoksa ben dıs gebelıktended cok korkuyorum benım ara ara vajınamın kemık bolgsınde agrı oluyor bugun hatat bu dıger gebelklerımdede oluyrodu habıre ıdrar testı yapıp duruyorum :)