- 9 Haziran 2014
- 91
- 46
yok canım batma olmadı korkma bence bir şey olmamıştır onlar çok güçlü tutunuyoKasıklarında batma oldu mu ama benim çok canım yandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım batma olmadı korkma bence bir şey olmamıştır onlar çok güçlü tutunuyoKasıklarında batma oldu mu ama benim çok canım yandı
ayyy inşallah canım ya sabırsılanıyorum wallla içim içme sığmıyor.Ben adetim geçikeli 12.günde sabah idrar testinde hamile olduğumu öğrendim Can'ım hemen aynı gün dr undan randevu aldım.ilk muayenemde kalp atışını duydum ama dediğim gibi adetim geçikeli 12.günde gittim biraz geç yaptım testi sürpriz yaptı Bebek bize.hamile olduğumu kondurmuyordum.5.haftanda duyarsın bence Can'ım miniğinin kalp ritimlerini
benmde 2.5 sene bekletti canım tüp bebekle oldu sanrım ikiz ama daha belli değil kese görmeye gidince mi belli olur ki? inşşalllah buradaki herkes sağlıcakla alsın kucağınaBenimki de beni 2,5 sene bekletti ama çok şükür.ne güzel ikiz heralde seninkiler.kalp atışlarını daha yoğun ve ritmik duyarsın.allah kucağına almayı da nasip etsin:)
matematik öğretmeniyim canım sorma walla ben yormıcam hiç kendimi ilk hafta basit geçirecem sadece 8 lerde ders anlatıcam teog için. ondada ayağa kalkmayı pek düşünmüyorum kalksam da hemen oturcam. cumartesi kese için gidicem gidince de eğer kötü hissedesem rapor alıcam ama daha başlangıç ileride gerekirse diye de almak istemiyorum. benmki tedavi canım tüp bebek düşün artık (((canım ben 27 günde bir adet oluyorum ama ilginçtirki 18. -19. Gün yumuryluyorum ovulasyon testleri ve dr la yumurta takibiyle öğrendim bunları pıhtılaşma problemim olduğu için 25. Günden itibaren test yaptım bir an önce öğreneyim gebeliği diye 27 . Günde yNi bat zamanı nrgatif gibiydi ama sanki hayali bir çizgi görüyorum bence var falan demiştim 28de çoook silik bi çizgi çıktı zaten 29 unda dayanamayıp kan testi yaptırdım pozitif çıktı
valla çok haklusın sırf bebek için olunca daha zor oluyor biraz akışına da bırakmak lazım
canım ben geçen yıl bebeğimi kaybettim bu ay bu iş olacak dedim kendi kendime
bal çörekotu tarçın
Bal polen arı sütü
İncir havuç kürü
Ve selenyum -e vitamini -biesterom dhea -omega 3 haplarını kullandım
Eşimde keçiboynuzu kürü
Biesteron dhea
Mesir macunu
Selenyum kullandı
ovulasyon testi ve dr la yumurta takibi yaptım
Çift çizgiyi gördüğüm gün ve tam 1.5 gün sonradında ilişki sonuç allahıma şükür hamileyim inşallah sende en kısa sürede hamile kalırsın
valla kaç mm olduğuna bakmıyor dün ufacık bişiden sinirlenip ağlaya ağlaya sızdım mesela eşim bana destek olmak içşn pervane oldu nafile
branşın ne canım bende öğretmenim okul başlayacak bebeğe bişi olacak diye ödüm patlıyor
Canım psikoloji böyle birşey eskiler boş gebelik derlermiş adet olmayıp karnı şişenler bile olurmuş tüm belirtikerle birlikte sakin olmaya çalış stres yaparsan daha büyük zarar
Can'ım ikizse iki kese görünür2 kalp atışı da:)) yarın mı kontrol?bizi de bilgilendir lütfenayyy inşallah canım ya sabırsılanıyorum wallla içim içme sığmıyor.
benmde 2.5 sene bekletti canım tüp bebekle oldu sanrım ikiz ama daha belli değil kese görmeye gidince mi belli olur ki? inşşalllah buradaki herkes sağlıcakla alsın kucağına
matematik öğretmeniyim canım sorma walla ben yormıcam hiç kendimi ilk hafta basit geçirecem sadece 8 lerde ders anlatıcam teog için. ondada ayağa kalkmayı pek düşünmüyorum kalksam da hemen oturcam. cumartesi kese için gidicem gidince de eğer kötü hissedesem rapor alıcam ama daha başlangıç ileride gerekirse diye de almak istemiyorum. benmki tedavi canım tüp bebek düşün artık (((
Kafanı rahat tut canım :) esinle gez toz bak kendiliğinden gelecek meleğin :) dualarimdasinCanımmm bal, tarçın çörek otunu denedim 2 ay fayda vermedi. Bu ay sadece incir yiyecegım, psikolojikmende rahat olmam lazımm bakalım kısmet
Çok sağol canım.. Allah'ım herkesin yavrusunu korusun içinde bizimkileri de.Geçmiş olsun canim allah korumuş. Allaha emanet kuzularimiz.
yok canım yarın arıcam doktorumu o ne zaman gel derse artık o zaman gidicem muhtemelen cumartesi giderim ama kalp atışı yoktur heralde daha haftaya beelki onuda duyarızCan'ım ikizse iki kese görünür2 kalp atışı da:)) yarın mı kontrol?bizi de bilgilendir lütfen
canım benim öyle oldu hatta yazmıştım battan iki gün önce yaptığım test saatler sonra silik çixgi oldu sonra tekrarladım testi adet günü hayalet çizgi vardı hatta hayal ediyorum sandım ertesi gün çoook silik çizgi çıktı zaten bende kan testi yaptırdım hamikeyim inşallah seninde öyle olur ama yinede kendini kaptırmaki hayal kırıklığı olmasınKizlaaaaa...r!!! Bugün idrar testi yapmıştım, negatifti. Beş saat sonra odaya girdiğimde bi daha bakayım dedim. İkinci çok silik çizgi vardı. Eşim de gördü. Biliyorum bu kadar geç sonuç geçersizdir ama bu şekilde hamile olduğunu öğrenenler varmış. Ne düşüneceğimi şaşırdım
canım benimde geçen yıl bir kaybım oldu bu ikinci bende yormıyım kendimi diyorım ama 35 kişilik sınıf birde kötü bir bölgede nasıl yapıcam bilmiyorum bende şimdilik rapor almak istemiyorum o yüzden idareden ders programımı düzenlemesini istedim bakalım yapacaklar mı? Senin program nasıl yoğun mu?ayyy inşallah canım ya sabırsılanıyorum wallla içim içme sığmıyor.
benmde 2.5 sene bekletti canım tüp bebekle oldu sanrım ikiz ama daha belli değil kese görmeye gidince mi belli olur ki? inşşalllah buradaki herkes sağlıcakla alsın kucağına
matematik öğretmeniyim canım sorma walla ben yormıcam hiç kendimi ilk hafta basit geçirecem sadece 8 lerde ders anlatıcam teog için. ondada ayağa kalkmayı pek düşünmüyorum kalksam da hemen oturcam. cumartesi kese için gidicem gidince de eğer kötü hissedesem rapor alıcam ama daha başlangıç ileride gerekirse diye de almak istemiyorum. benmki tedavi canım tüp bebek düşün artık (((
canım benim öyle oldu hatta yazmıştım battan iki gün önce yaptığım test saatler sonra silik çixgi oldu sonra tekrarladım testi adet günü hayalet çizgi vardı hatta hayal ediyorum sandım ertesi gün çoook silik çizgi çıktı zaten bende kan testi yaptırdım hamikeyim inşallah seninde öyle olur ama yinede kendini kaptırmaki hayal kırıklığı olmasın
canım benimde geçen yıl bir kaybım oldu bu ikinci bende yormıyım kendimi diyorım ama 35 kişilik sınıf birde kötü bir bölgede nasıl yapıcam bilmiyorum bende şimdilik rapor almak istemiyorum o yüzden idareden ders programımı düzenlemesini istedim bakalım yapacaklar mı? Senin program nasıl yoğun mu?
Amin canım inşallah hepimizAğzından bal damlıyor canım ama benim çok beklemem gerek bata 5 gün var. İnşallah hayirlisiyla araniza katilirim. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
en son 13 unde adet oldum yaa 14 hesaplamasını yapamıorum kı yapınca su an cıkması lazımdı sonuclarıncanım bazen o kadar inandırıyoruz i kendimizi vücut hamile sanıyor kendisini. birde belitiler adet geçince başlıyor o yüzden daha erken belkii daha erken olduğundan çıkmamıştır.
yok cnm tam zamaninda baslamis insallah cok olmazAh şu bulantılar çok mu erken sardı beni ((
Canım inan öyle bulantılarım oluyor ki gece sağa sola dönerken bile bulanıyo. Allahım inş hemen atlatırız şu dönemi çok zor açken bişey yiyememek ve sebepsiz bulantılar yaşamak :)))yok cnm tam zamaninda baslamis insallah cok olmaz
ben oglumda her hafta hastanelik oluyodum 1 gece yatip vitamin depolayip cikiyodum:)) 2 ay surdu kötü otesiydi ama sonuca degdi. O yuzden bu halime sukrediyorum tuzlu cubuk ye cnm o baya iyi geliyor bide leblebiCanım inan öyle bulantılarım oluyor ki gece sağa sola dönerken bile bulanıyo. Allahım inş hemen atlatırız şu dönemi çok zor açken bişey yiyememek ve sebepsiz bulantılar yaşamak :)))
Tamam Can'ım deniyim dediklerini. Oğlan hissediyorum ben de :)))ben oglumda her hafta hastanelik oluyodum 1 gece yatip vitamin depolayip cikiyodum:)) 2 ay surdu kötü otesiydi ama sonuca degdi. O yuzden bu halime sukrediyorum tuzlu cubuk ye cnm o baya iyi geliyor bide leblebi
Benim henüz yok gibi ama aserme kokualma var aksam köyden birileri geldi internet için allahim aff etsin o farklı kokulari bütün evi sardı actim bütün kapi pencereyi bi geldi sandim sonra aklima dusen bi yemek vardı nerden nasıl bulum derken arkadaş im elinde tabak aklimdaki yemek oturdum hapur hapur yedim maşallah banaCanım inan öyle bulantılarım oluyor ki gece sağa sola dönerken bile bulanıyo. Allahım inş hemen atlatırız şu dönemi çok zor açken bişey yiyememek ve sebepsiz bulantılar yaşamak :)))
benm sınıflarım az kişi çocuklarım uslu ama branşım yorucu canım ya senn branşın ne? bende zümrem gelecekmiş şubat sonu rahatlıcam ama 3 hafta var daha nasıl olacak blmiyorum hiç.canım benim öyle oldu hatta yazmıştım battan iki gün önce yaptığım test saatler sonra silik çixgi oldu sonra tekrarladım testi adet günü hayalet çizgi vardı hatta hayal ediyorum sandım ertesi gün çoook silik çizgi çıktı zaten bende kan testi yaptırdım hamikeyim inşallah seninde öyle olur ama yinede kendini kaptırmaki hayal kırıklığı olmasın
canım benimde geçen yıl bir kaybım oldu bu ikinci bende yormıyım kendimi diyorım ama 35 kişilik sınıf birde kötü bir bölgede nasıl yapıcam bilmiyorum bende şimdilik rapor almak istemiyorum o yüzden idareden ders programımı düzenlemesini istedim bakalım yapacaklar mı? Senin program nasıl yoğun mu?
Acaba bira geç mi başlasam işine Can'ım.bir ay daha geçse bira büyüseler.hepimiz için riskli bir dönemden geçiyoruz.naçizane fikrimbenm sınıflarım az kişi çocuklarım uslu ama branşım yorucu canım ya senn branşın ne? bende zümrem gelecekmiş şubat sonu rahatlıcam ama 3 hafta var daha nasıl olacak blmiyorum hiç.