2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar merhaba bir sorum olacak dünden beri beyaz süt gibi akıntım oluyor normaldir değil mi

mm
ben bazen stres oluyorum acaba zararlı mıdır diye düşünüyorum.. kaçıncı çocuğun cnm senin
Ben doğumuma kendim gittim, karnım ağrıdı ben üşüttüm sanırım doktora gideyim de bana baksın dedim, gider gitmez açılma başlamış :) yatıralım dediler o gün nst de kaldım akşama kadar sonra da çantam hazır değil eve gitmem lazım dedim, telaşla doğumum gerçekleşti. araba kullanmanın son anlara kadar bir sakıncası yok, bence riskli durum yok ise. Ben yine oğlum olduğu için, kreş olduğu için, özel dersler , ev alışverişi derken gün boyu dışardayım arabayla. Sadece spor amaçlı, sabahları okulum yakın olduğundan yürümeyi tercih edeceğim demiştim, acaba yanlış mı anlaşıldım.

Günlerdir şubat tatili vs derken kalabalıktan çok rahatsız oldum, eşim evde , çocuk evde sürekli ses :) az önce dışarı çıktılar sanırım 4-5 saat olmayacaklar. Ben de evi temizliyorum ara verdim, sonra da okul işlerim var oturup sakin sakin onlarla ilgileneceğim. Çok severim yalnızlığı, 2. çocuk da neyime acaba :) şaka tabii ki. Ama çalışmayı çok seviyorum, okul başlasa da rahatlasam, oğlum kreşe ben okula eşim işe derken öğleden sonraları yalnız kalmanın keyfini özledim.

Son düzenleme:
Kızlar benim göbeğimde kaşıntılar başladı çatlak korkusu sardı beni ne kullanacaksınız düşündünüz mü ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi diyorlar

Arkadaslar lar benim 3.4.belki 5.felan 3.yasiyan olcak Inşallah ilk gebeligim 8haftada sonlandi cok sancim vardi hep ve kanama ve renkli su ama hiç uykum yoktu gece gündüz uyaniktim sonra 2yilsonra ondada uykusuzluk ve bel ağrısı ile doğuma gittim 1ay felan sürdü bulantı sonrakide uykusuz ve bel ağrısı o düştü son çocuğum hiç düşün mezken oldu kontrol hapini 1gun almamış im oda bel ağrısı 6aya kadar bulantı iştahsızlık 4kilo ila doguma gittim.3.550dogdu 8.5 yasinda 2oglum var bunda da ama bulantim yok cok halsiz sürekli uyuyorum uyuyorum 31yasim 66kilom sizde durumlar nasil az once turşu ile reçeli li ekmek yedim ayiyy bu ne hal yaa azda kaşar

ben de 53 kiloyum 68 boy ve 33 yaşımdayım ama 34 olacağım doğum zamanı :) 2. çocuğum olacak inşallah., ben de geçen hafta ilk belirtilerde baya yogundu her şey , şimdi bir şey yok maaşallah, sadece iş yaptığımda çok ayakta kaldığımda belim ve kasıklarım ağrıyor ama dinlenince geçiyor. normal zaten bunlarda. göğüsler zaten herkeste olan hassasiyette şükür ki büyüdü güzelleşti, yoksa ben de o da hiç yok . :)

ARKADAŞLAR BENİM BEBEĞİM DAHA ÇOK KÜÇÜK KALP ATISINI DUYMADIK SADECE KSE VARDI AMA DEVAMLI ACIKMA HİSSİ NORMAL Mİ

En iyisini yapıyorsun canım zamanın varsa spor yapmak gerek. Benim de suyum geldi ilk doğumumda, yarım saat sonra gelse kendim gitmek zorunda kalacaktım :)
ben ilk dogumu baharda yaptim yine oraya gidicem sanirim doktorum icin gidiyorum insallah gitmez baska yere
Anladım canım, sgk anlaşması bitmiş galiba nasıl doğum fiyatları? Medical de 1500 dedi normal doğum için.
ekim 2016 annelerii hepimize hayırlı uğurlu olsuun. Allahım sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin :)
Hoşgeldin aramıza. . İnşallah hepimize canım. .
Kızlar benim göbeğimde kaşıntılar başladı çatlak korkusu sardı beni ne kullanacaksınız düşündünüz mü ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi diyorlar
Çok erken canım bence de şimdilik bebek yağı kullanılabilir. Ben lierac kullanmıştım. Çatlak yok şükür.
Ben kilolu başladım. yaşım 29. 70 kiloyum. Dikkat ediyorum tatlıyı falan kestim inşallah çok kilo almam. Ama bu hormonlar insanı çıldırtır. Bi tuzlu istiyor canım bi tatlı bi ağlamak istiyorum bi gülmek. Acayip karışığım. Bir de tiroit ilacı kullanmaya başladım. Yüksekmis değerim. O da huzursuzluk yapıyor. Şu günlerin çabucak geçmesini diliyorum.

Bende mustela mı bapantol mü arada kaldım
Mustela cok güzel nemlendiricisi var ama çok pahalı çatlaklar için xaha pahalı ama dedimya suan bebek yağı losyonu sebamet ve mustela nemlendirici 5yasindaki oğlum a kullandım çok güzel ve pahali ama ben bepantenol kullandım önceleri simdide bepantenol düşünüyorum 2 çocuk 1cide 20kilo aldım bebek yağı kullandm 2.de zayiftim karnim cok gerildi bepantenol ve hiç çatlama olmadı bundada bebe yağı losyonu bepantenol ve Duş öncesi dogal zeytinyağı da cok faydalıdır

Sat ne zamandı Can'ım.6 haftalık gebe misin?

Kızlar bugün mide bulantısı beni vurdu kötüyüm taze zencefili kaynamış suda demledim içindekileri çıkarmadan içtim bi de kokladim zencefil hep elimde gözüm açıldı Aklınızda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…